Querido, przecież napisałaś, że zostanie wyświetlony 12 września, a 12stego jeszcze nie było 😀 A ja poszłam za Twoim tropem i wszędzie czytam "12 września" i potrwierdzam jak głupia, że już leciał 😀
mam nadzieje że nie dubluję, ale macie może gdzieś linki do orginałów seriali np. na megavideo? Ponieważ mam dosyć lektorów...
Szczególnie gotowe na wszystko, bo jak znalazłam to był opóźniony dzwięk 🙂
Nie mogę się doczekać 7 sezonu housa 💃
yesad ja też, ja też!
Jeszcze tylko 9 dni! 💃
Mia - te dwa znam. Chodzi mi o język angielski ponieważ tam wszystkie wcześniejsze sezony są z lektorem, którego mam już dosyć. Szukam jakiejś strony na której można znaleźć linki do seriali w języku orginalnym .
Vana - bd czekała jak pojawi się na iitv/serialach czy masz jakieś szybsze źródło? ;> Chce zobaczyć piękną twarzyczkę Chase'a 💘
yesad, bez lektora i bez napisów:
http://www.tvduck.com/
dr House no i kiedyś baaardzo lubiłam oglądać... Kryminalnych 😉
Rubicon wydaje się być ciekawą propozycją, póki co widziałam 2 odcinki i dla mnie mega wciągający.
W wakacje obejrzałam sobie również Dark Blue, Rookie blue i White Collar 😀 Powiem że przyjemnie się ogląda 😉
yesad - doktorhouse.pl 😎 tam są zazwyczaj następnego dnia po premierze z napisami 😉
A Chase jest fuuuuuj 😁
Nie potrzebuje napisów! Wszystko nawet po chińsku może być, bd się domyślać ale żeby było jak najszybciej! 😀
Chase jest super, ma taki piękny akcent! 😍 Trzynastka ma za to bardzo męczoncą urodę.
Jak na tvn'ie złapałam pierwszą serie i porównałam aktorów - jak ten czas leci! 😲
Seriale które oglądam to: House, Desperatki (gotowe na wszystko), usta usta oraz czasami na wspólnej 🙂
Chce zobaczyć nowy serial 'Hellcats', parę osób poleca 'Glee', 'Pamiętnik wampirów' a ja mam ochotę zobaczyć 'plotkare'
ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi? 🙂
Mia: merci! 😅
nie mogę się doczekać nowej Plotkary 😜
JARA, ja po prostu myślałam, że przed tym ostatnim co ma być dziś, powinien być jeszcze jeden, w zeszłą niedzielę właśnie.. 😉
Ale zrobili tydzień przerwy i stąd to zamieszanie 😉
kucze, zapomnialam jak sie nazywa taki amerykanski serwis ze spolierami, newsami, promami do wiekszosci serialow.
Podzielony na stacje telewizyjne, Pamieta ktos? nie tv guide.
nie mogę się doczekać nowej Plotkary 😜
Ja też ! ja też! 😅
I Gotowych na wszystko 😀
Słuchajcie jak to jest z tymi Córkami Mcleoda...
jestem na IV serii, zabrali prawie wszystkich głównych bohaterów... poza garstką weteranów.
Serial robi się strasznie naciągany. Jestem na 17 odc. 4 s. i dosłownie nie wyrabiam... czy tak już będzie do końca?
gdzie jest Dexter 👀?? ja chcę już Deeeexteeeeraaaa !!!!
Jutro już powinna być Plotkara? (bo to chyba jest opóźnienie jednego dnia)
w nocy chyba, z dzisiaj na jutro 😀
A gdzie będziecie oglądać pierwsze odcinki? na iitv.pl trzeba będzie czekać aż przetłumaczą...
Z Pretty Little Liars jestem już kilka odcinków do tyłu, bo jeden nie został przetłumaczony, a ja noga, jeśli chodzi o oglądanie po angielski 😁
gdzie jest Dexter 👀?? ja chcę już Deeeexteeeeraaaa !!!!
26 września. I can't wait!!! 🏇
Edit.
Kocham Lie to Me, jeden z lepszych seriali jakie kiedykolwiek oglądałam 👍
PLOTKARA 😅 już jest tylko bez napisów ale mam nadzieje ze wieczorem juz sobie obejrze tak samo 90210 😀
obejrzałam po angielsku i ... dzieje się 😜
dopadl mnie kryzys 😉
obejrzalam juz wszystkie odcinki:
-dr house'a
-ally mcbeal
-skins
-firefly
-castle
-seks w wielkim miescie
-the big bang theory
i nie wiem za co sie wziac teraz 😉
Nav, Mentalista, Life, Dirty sexy money, Cougar Town, Lie to me, Nip tuck...
ja nie obejrze po angielsku bo nie ogarniam za bardzo ich ''amełykanskiego'' takze czekam niecierpliwie na napisy 😜
Ja mam tak samo !
chce napisy, chce napisy ! 🏇
a tak swoja drogą to TVN zdjął klub szalonych dziewic z anteny? 🤔
emade tak, bo była niska oglądalność. Wszystko przez to, że ludzie oglądali wcześniejsze odcinki na vod, net :/
Greys'y już 23 😅
wdział ktoś promo gdzieś? Znalazłam na YouTube 2 ale oba są robione przez fanów :/
no nie... jeden z moich ulubionych polskich seriali 🤔 ale jaja 😤