KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Dla mnie takie ciemne stonowane kolory są dla karych stworzone, jak widzę kare w żółtym i różowym to umieram po trzykroć.
wątek zamknięty
Sportive jes ładny w realu.. Dla mnie lamówka obłędna po prostu 😉 Zwłaszcza białe wydanie im wyszło, problem ze są mega malutkie.

Ja też nie lubię karych w brązach ;/ jakoś to nie ich kolor.

no właśnie kcj90, czekamy 😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
10 września 2010 20:03
a ja własnie lubie !! kare i taki intensywny brąz wyglądają przecudnie !! 😍
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 września 2010 20:09
sportive ebony jest dla mnie czaprakiem ( i owijki tez zreszta) NAj NAJ na swiecie 😜 jest u mnie No 1 i sikam jak go widze 😀iabeł:
No 2 to czaprak Sierry ES light Corde Black/umbra z herbem... moze kiedys bedzie chciala go sprzedac :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
10 września 2010 20:18
A mnie osobiście kare w brązach w ogóle nie pasują 🙂 ale to kwestia gustu 🙂 Ja je uwielbiam w czerwieni, żółtym, zielonym i fiolecie  😍
wątek zamknięty
jeżeli sportive, to biały . 😉 a mi się kare w granatach podobają, zresztą granaty na każdej maści rządzą 💘
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
10 września 2010 20:44
Wieści ze SPOGI!  😁

Anky na wiosnę-lato 2011.
Oczo*ebny żółty
Dwa odcienie niebieskiego (jasny i ciemny)
Ciemny brąz (podobny do choco z nowej kolekcji Eskadrona)

Więcej tajemniczy informator nie był w stanie sobie przypomnieć.  🤬
wątek zamknięty
Zairka ten sportive wygląda na Grocie obłędnie 😜 💘

ja też uwielbiam sportive i faktycznie szkoda że jest taii malutki, pod moje siodło 17 wchodzi na styk i na duużym koniu wygląda trochę jak pony, ale i tak jest piękny  😍
sportive w nowej odsłonie

wątek zamknięty
10 września 2010 20:50
tego niebieskiego to Anky ma za dużo, już tych odcieni nie da się odróżniać powoli /  🤔wirek:

edit : czyli jestem uratowana, nie bee musiała zbierać na kolekcje wiosna:lato 2011 ANKY !! 🏇 wydam wszytsko na zimową eskadrona i ANKY !!
wątek zamknięty
10 września 2010 20:56
A mnie się marzy coś jak Ankowy Lemon, skoro ma być oczodajny żółty  😍
wątek zamknięty
Dla mnie takie ciemne stonowane kolory są dla karych stworzone, jak widzę kare w żółtym i różowym to umieram po trzykroć.

Karemu / skaremu we wszystkim ładnie 🙂.
W jasnych kolorach też 🙂. Miałam dla swojego limonkę i wyglądał cudnie... Mam też błękit Niciaka i też jest super...
Ale najlepiej wygląda dla mnie w czekoladowym brązie, w białym z brązową lamówką... No i w najnowszym ES (czarny z czerwonymi dodatkami) - mrocznie, agresywnie, drapieżnie i gotycko (jak to określiła znajoma ze stajni^^). Jest szansa, że jutro będę miałą zdjęcia w tym ES to zapodam 🙂.

edit: zapomniałam dodać:
najgorsze dla mnie co może być to kare w całym czerwonym zestawie... Sstrasznie tandetnie to wygląda moim zdaniem...
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
10 września 2010 21:50
mnie się sportivy w ogóle nie podobają jako model. a brązy do karego też nie trafiają ani trochę w mój gust niestety.

kcj90, gdzie kolejne foty szmatek eskadrona?  :kwiatek:

a co dokładnie chcecie?  😁 Bo żeby wszystko wrzucać to masakra ;D ale macie jeszcze kilka:
a teraz dla wszystkich posiadaczy gniadoszy  😍

wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 września 2010 21:53
ta zielen jest cudowna🙂 i bedzie moim urodzinowym prezentem od voltowiczow 😍
wątek zamknięty
Polopad niciakowy jest mega....
W ogóle śliczny odcień granatu dali w tej kolekcji...
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
10 września 2010 21:59
Ja dziś widziałam nowy czaprak Euro-stara, czerwony, z pikowaniem i herbem konika. Dla mnie żadna rewelacja 😉
Bardziej powalają mnie na kolana stare cross-in'y. Koleżanka jest miłośniczką Euro-starów, więc ma pokaźną kolekcję. Zamówiła też stripe-in'a (chyba dobrze mówię?) z nowej kolekcji, czarnego z szarym(?) paskiem. To pewnie będzie szał 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 września 2010 22:58
kcj90, ja osobiście cottony. marone i te z grantowo - zielonej kolekcji  💘
eskadron wstrzelił się w mój gust z tą kolekcją! będzie bolało po kierzeni  😵 ... ale ... jak w tej reklamie 'jestem tego warta'  😅 czy może 'mój koń jest tego wart'?  😁 jakoś tak 😉
wątek zamknięty
Dery boskie 😀 Normalnie jedna ładniejsza od drugiej 😉 A ja już Dralona w kratę zamówiłam, mam nadzieję że też będzie ładny 😀
wątek zamknięty
11 września 2010 08:16
ten pasiak granat-zielen-cream (?) jest mniam  😍
wątek zamknięty
"ja też uwielbiam sportive i faktycznie szkoda że jest taii malutki"

To będzie pasował mi  💃
wątek zamknięty
11 września 2010 14:08
Przerwę Wam na moment te zachwyty nad nowymi kolekcjami 🙂 Ponieważ wreszcie zaczynam ruszać mojego młodego, oto i on w motylkowym HH 🙂

Nie sądziłam, że w beżu będzie mu tak ładnie  💘 A na inaugurację czeka jeszcze granacik 🙂
wątek zamknięty
Wie ktoś kiedy w amigo lub konika ma się pojawić najnowsza kolekcja Eskadrona?
wątek zamknięty
znając amigo, to pojawi się tak od 2 tygodni do miesiąca po pojawieniu się w innych sklepach
wątek zamknięty
Livia, do pyska mu w beżu 😀
wątek zamknięty
11 września 2010 14:24
Livia, ślicznie w beżu (chociaż sam pad mi się nie podoba 😉 ) w ogóle bardzo ładny młody! 🙂
wątek zamknięty
11 września 2010 14:38
fin, sei, dzięki  :kwiatek: Dla mnie ten pad to taka ekstrawagancja po monokolorystycznych Ankach 😉
wątek zamknięty
11 września 2010 14:43
z padów to najbardziej podobają mi się cross-in i stripe-in ponieważ nie są nudne i monokolorystyczne właśnie 🙂 ale znowu ten hh nie jest taki zły 🙂
wątek zamknięty
11 września 2010 14:53
Oj, bo nie dopisałam - dla mnie to akurat zaleta Anek, że są monokolorystyczne 🙂 Ale te pady tak mi się spodobały, że zrobiłam wyjątek - i nie żałuję 😉
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
11 września 2010 16:37
Dziś przyszła nam do sklepu nowa kolekcja Busse.
Mają tam takie potniki VAVE, których kolory zawsze są takie same i nawet nazywają się tak samo jak ANKY. Zazwyczaj kolory są identyczne, więc ich owijki (55-60zł) pasują idealnie.
Sangria wpada dość mocno w różowy, ale reszta na "żywca" śliczna.

Emerald  😍
wątek zamknięty
11 września 2010 17:03
ja mam do Was pytanie, bardziej prośbę, macie może fotki napierśnika z wytokiem skokowego , chodzi mi nie o ten 'Y' tylko ten drugi. Czy ładnie on wygląda na koniu ? prosze o szybką odpowiedź bo ma  okazj taki kupić, ale nie wiem czy będzie fajny 😉
wątek zamknięty
Bo Anky wchodzi w skład firmy Busse wiec pewnie stąd te tańsze odpowiedniki 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.