No, radzę się dobrze przyglądać wszystkim nieznajomym osobom, a zwłaszcza poznanym w internecie... Osły kamuflują się coraz lepiej, osły są wśród nas...!
8 dni temu wydaje mi się że zadzwonił pierwszy dzwonek, a tu dalej kolejne dziwne przypadki ala natasza 😎 Nie zdziwi mnie jak za miesiąc ktoś założy temat z zapytaniem ile kosztują podpaski dla klaczy.
Sorry, za nieprzepisowy post, ale rozwaliło mnie to. 😁
PS. Skoro są gatki dla psów i suk podczas cieczki, to w sumie można sie spodziewać, że zostaną wymyślone pieluchy jednorazowe dla koni by nie paskudziły na treningu czy na pastwisku 👀
Ale w KT nieraz były oferty sprzedaży osiołków (także widziałam psów, kotów, strusi, lam, kóz...) Więc dlaczego raz na 1000 okładek nie może się ukazać osiołek? Jeszcze do tego taaaaaaaaaaaaaaaaki śliczny. 😜
okidoki, ty dopiero masz problemy, normalnie zazdroszczę 😁
O matko! Jak ten KT zszedł na... osły 😁 Trzeba napisać zbiorowy list protestacyjny do redakcji. Toż to jest czyste natrząsanie się z prawdziwych miłośników koni! Co oni sobie wyobrażają? 😤 😂
Uahahahaha, czemu ja wcześniej nie wpadłam do tego wątku! Skandal i hańba, jak można OSŁA tam wstawiać! Ludzie, 2012 nadchodzi pełną parą, koniec świata! 😂
a na poważnie, to ten mały osiołek jest uroczy. Jestem ciekawa co na to redakcja Końskiego Targu.... pewnie wpadła tu na forum i razem z nieoburzonymi użytkownikami tarza się ze śmiechu 😉
Naśmiewacie się a zjawisko się rozrasta! Miesięcznik POLICJA a na okładce? No ani jednej policji! Skandal! ZNAK a tu ani znaku.... Czy Policja to zaginieni? Czy Znak to jakieś korzenie? 👿 Protestuję.