prawko
ovca gratuluje🙂 Miałaś bardzo dobre nastawienie. Ja też myślałam i zdałam.
Bez prawka w kieszeni jeździć nie wolno. Chyba, że chce sie ulżyć portfelowi 😎
A, i jeszcze jedno- staraj się do samiuśkiego końca, czyli do wymówienia magicznego zaklęcia "egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym", być skoncentrowana-ja za pierwszym razem oblałam chwilę po słowach "proszę skręcić do wordu..."...
pół volty trzyma za Ciebie kciuki, więc nie masz wyjścia 😁
Najstraszniejszy jednak jest ten stres. To że nie będe umiała się skupić...
ovca 😅
a ja mam pytanko - może na egzamin zapisać mnie mama czy ktoś inny ? 😎
nie mam totalnie czasu, żeby tam jechać -.-
Karolinaaa-moze, ale musisz wypelnic kwitek upowaznienia, powinien byc do sciagniecia na stronie wordu
dzięki ciri :kwiatek:
ale kurczę drukarki nie mam 🤔
Aaa ja jutro mam 1 wykład 😎. Kurs w ramach prezentu osiemnastkowego ^^.
Boję się, że nie będę w stanie tego wszystkiego na raz ogarnąć... Co mówić jeszcze patrzeć na drogę, znaki i ludzi wkoło... To jest jak na razie dla mnie totalnie nie do ogarnięcia 😜.
na początku tak jest (: i non stop patrzysz jak wrzucasz biegi, czy dobrze przesuwasz :-p
a teraz... teraz wszystko leci jak z automatu. nawet nie myślę o tym, jaki bieg mam wrzucić, po prostu to "wiem".
Muszę kogoś poprosić, żeby mnie choć ruszać nauczył, zanim pójdę na jazdy. Szkoda czasu żeby mi to tłumaczyli od początku, a i nieco pewniej bym się czuła wtedy ;p.
breakawy wcale nie musisz. To jest dosłownie chwilka tłumaczenia.
A tak w ogóle to trzymac kciuki o 11-tej za mnie 🙇 bo jak tego nie zdam bedzie WASZA wina hehehe 🤬
edit:
😅 😅 [glow=red,2,300]ZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/glow] 😅 😅
Kolorwiatru super! 😅
wiedziałam, że voltowe kciuki działają 😉
Dzięki 😁 nawet nie wiecie jaka jestem przeszczęśliwa 💃
kolorwiatru gratulacje!
ja po 1 wykładzie stwierdzam, że nudne to to ;p
Teoria jest nuuuudna...i tak większości przepisów nauczyłam się dopiero "w praniu" 😉
ovca, ja tak samo 😎
na wykładach spałam, bo miałam w listopadzie, po szkole 😁
kolorkwiatu, juuuhuuu! jak ja bym chciała zdać ... ehhh 🤔
No i ja coś czuję, że będę spać... Po szkole mam w poniedziałki i środy, raz mam w sobotę. Jakoś przeżyję może ;p.
kto kolejny w kolejce?
Ja jeszcze nie "zaliczyłam" pokrętnych parkingów podziemnych w galeriach, autko mi na wysokość na styk i stresik mam
Ale za to doceniam że teraz sobie sama na kawki, jogę i plotki jezdzę
Sznurka hehe, ja teraz w końcu mogę w weekendy jechać sobie do stajni sama, a nie prosić się matki i narażać ją na 5h siedzenia w samochodzie 😉
Szkoda, że w tygodniu trzeba zasilać szeregi turystów PKP 😉
kolorwiatru Graaatulacje 😅 🥂
ja jestem w trakcie robienia prawka kat. B, teoria skończona, zostało 20 jazd no i egzamin. a na wiosnę jeszcze kat. A mnie czeka 🙂
Dziękuje dziewczyny raz jeszcze i trzymam kciuki za następnych zdających. Mi dużo dał sms od siostry w którym napisała: Jesteś doświadczonym kierowcą przecież. Pomyśl, że to zwykły wypad do miasta. Naprawdę pomogło i tak to do siebie wzięłam. Byłam rozluźniona i trochę pożartowałam z egzaminatorem. Przepuszczałam wszystkich pieszych, starałam się nie najechać ani razu na linię, uważałam na światłach i nie jechałam szybko na zielonym bo wiedziałam, że może mnie to zgubić, bo nie zdążę w tedy zareagować szybko gdyby włączyło się żółte. Pamiętajcie przede wszystkim, że nikt was nie goni. Starajcie się pamiętać o tym, że jeśli sprawicie wrażenie pewnych siebie to instruktor to zauważy i czasem uda że nie widzi drobnych błędów. Jeśli będziecie wystraszeni i niezbyt pewni to może uznać, że nie jesteście gotowi by zostać samodzielnymi kierowcami.
kolorwiatru przeczytałam Twojego posta i jakoś mi się tak lżej zrobiło ;P Mnie to czeka w następnym tyg 😁
Kolorwiatru gratki! 😅 😅
Na stronie pisze, że moje prawko jest już w trakcie robienia 😜 Ciekawe kiedy będzie do odbioru... Myślicie, że w tydzień się wyrobią czy bez szans? 🙁
I jak to jest, zapłacić mam 90zł za prawko przy odbiorze, czy kiedy?
Strucelka moje było do odebrania w 1,5 tygodnia. Znajomi też jakoś tyle czekali. Tyle że to było 3 lata temu 😁 a jak z kasą to nawet nie pamiętam.
Mnie czeka wymiana w styczniu 👿 i znowu wydatki... ehh
Sznurka ja ostatnio zmieniłam samochód na kombi i jest to chyba najdłuższe kombi jakie może być 😵 w galerii Malta w Pń nie mogłam wyrobić zakrętu jak wyjeżdżałam 😂
Kurczę, jak by moje bylo po 1,5 tyg. o bym byla naprawdę szczęśliwa, bo jednak źle się jeździ bez 😁
Jakby moje było dokładnie za tydzień to jeszcze bym ich po rękach całowała... No cóż, się okaże.
ja tez czekalam ok 1,5 tygodnia, a placi sie juz w urzedzie, u mnie trzeba bylo najpierw podejsc do okienka, pani sprawdzala czy wszystko sie zgadza, odsylala do kasy i pozniej juz bez kolejki dawala prawko 🙂
Pierwsze i drugie prawko miałam w tydzień. Płaciłam przed odbiorem, bez wpłaty nie wysyłają do Warszawy
o matko, za 8 dni mam egzamin! 😲
Nirv bedzie ok tylko bez stresu 😉