Kolekcja Navy-Green -brillant light blue -cotton light blue + owijki ew. grenn + owijki i jeśli jest to zastanowie się nad new cottonem i kantarem z uwiązem
Kolekcja Choco-Petrol -Brillant Petrol ew. Choco -cotton petrol + owijki ew.creme + owijki i jeśli jest to zastanowie się nad new cottonem i kantarem z uwiązem
Czy ma usztywniane dno? Jeśli tak, to mocno, czy tylko troszkę? W jaki sposób jest wykończona na górze? Bo na fotkach tego nie widać. Nie jest zapinana, prawda? Ściągana też nie jest. Zapina się w ogóle jakoś, czy nie?
tunrida - eskadronowe torby mają usztywniane dno, taka dodatkową wkłądkę z tektury obszytej ortalionem. Stal to to nie jest, ale jeszcze nie miałam kłopotu z utratą sztywności, nawet po zalaniu oliwką 😉 góra jest ze ściągaczem, który normalnie jest przytulony do ścianek. Są bardzo wygodnie, ja polecam 🙂
disco- dzięki. :kwiatek: Bo już myślałam, że się z moim pytaniem nie przebiję przez te posty dotyczące nowej kolekcji. 😉 Chyba się skuszę na taką. Oglądam je w necie od kilku miesięcy i chyba nadszedł ten czas. 😉
kurczę z tych nowych kolekcji to chodzi mi po głowie stripe-in granat/brąz z owijkami i granatowy niciak + owijki, więc nie jest źle, tym bardziej, że w listopadzie urodziny . 😉)
Burza, u nas jest pasiak z blooma bodajże, przestał wyglądać jak pad, a na kolorowych paskach są kulki 🤔 [może na drugich paskach też są, ale nie rzucają się tak w oczy]