Kto z Voltowiczów na Kyrę?

na naszym forum moniaa sprzedaje bilet na kyrę
rybka   Różowe okulary..
06 września 2010 08:08
Lostaczku mam pytanko od  "moje stajni" 😉 Czy będzie można filmować robić fotki dowolnie, czy będzie zakaz? Chcemy wcześniej wiedzieć, żeby później ze sprzętem nie było problemu.
lostak   raagaguję tylko na Domi
06 września 2010 08:16
nie widze problemu :kwiatek:, za flesze bede wyrzucac 🤬 bo uwazam ze dorosli ludzie powinni panowac nad swoim sprzetem i nie mozna bedzie przeszkadzac jezdzcom i koniom.

to jest klinika dla nas, uczmy sie, zapamietujmy, filmujmy, zapisujmy i badzmy lepsi 🙂
hurra!!! mam bilet
odkupiłam
a więc teraz już nie mam wymówki żeby nie przyjechać)))
06 września 2010 08:48
a ja mam wrazenie lebonku ze jeszcze przed chwila siedzialysmy na ganku przed czworobokiem i pilysmy kawke... 😉
A może będą jakieś materiały Kyry do kupienia? Mam na myśli dvd, książki.
rybka   Różowe okulary..
06 września 2010 13:11
Le bon przyjedź do swoje starej stajni koło 8, chcemy sie pozbijać wspólnie do aut, żeby w centurionie więcej miejsc było do parkowania  😅
07 września 2010 06:50
Le bon przyjedź do swoje starej stajni koło 8, chcemy sie pozbijać wspólnie do aut, żeby w centurionie więcej miejsc było do parkowania  😅

dziekuje skarby🙂

świat koni będzie szykował CD.  co do książki pracujemy nad tym z pewnym szanowanym wydawnictwem  - ale to na potem.
WItajcie re-voltowicze  😀
mam pytanie czy ktos jedzie na Kyre z pomorza
bo bym sie zabrała i dopaliwa dołozyła 🙇
lostak -może znów będziemy miały okazję zasiąść na ganku 😉
a tak apropos kawy -to czy będzie stoisko kawowe? bo a jestem z tych uzależnionych 🙂

rybka- a zdradz jaką delegację powiozę?mogę zabrać 6 sztuk.oczywiście że Was zabiorę(tylko buty wypolerować!!!) natomiast obowiązkowo musimy zaglądnąć do stajni obok do Okry i Kotletki
A kto z Lublina/okolic wybiera się na Kyrę? 😉
Ja jednak jadę samodzielnie. Mogę kogoś zabrać.

Trasa- Ostrołęka, Serock, Nowy Dwór Mazowiecki, Grodzisk Mazowiecki, Centurion. Warszawę omijam dużym łukiem. Miejsc w samochodzie mam. Prawdopodobnie nie zostaję do samiuśkiego końca, ale zmywam się wcześniej. Ktoś chce się zabrać- gorąco zapraszam. Mogę lekko zboczyć, by kogoś zabrać, ale do stolicy nie zajeżdżam.
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
07 września 2010 17:10
W związku z tym, że tunrida się wypisała z miejsca u mnie zwolniło się miejsce, a w razie czego upchnę jeszcze 2 osoby - jakby co to zapraszam na PW.
ja mogę kogoś zabrać z Warszawy do Centuriona, bądź z Centuriona do Radomia 🙂
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
07 września 2010 19:06
Koniczka mam nadzieję, że Moja Szanowna Osoba została uwzględniona w Twych rachunkach? 😉
07 września 2010 20:32
po prostu Was uwielbiam 😍

pakujcie sie warstwowo do samochodow prosze 😵
ależ proszę 😀

Drużyna z Kielc: sztuk cztery 😀
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
07 września 2010 22:51
Raven, Ty masz zarezerwowane miejsce honorowe obok mnie!
A kanapki czy cuś brać?
08 września 2010 07:45
jedzenia będzie dużo, karkóweczka, żurek, kawa, herbata, salatki i inne pychoty i bedzie w normalnych cenach, bardzo normalnych.

szykuje sie ogromna wyprzedaż jarpola i bardzo duze stoisko spillersa, nafu i innych cudow.  beda siodla ujezdzeniowe. 

i niech ktos zatka ta dziure w niebie zeby bylo tak jak dzisiaj. 🙇
rybka   Różowe okulary..
08 września 2010 07:48

rybka- a zdradz jaką delegację powiozę?mogę zabrać 6 sztuk.oczywiście że Was zabiorę(tylko buty wypolerować!!!) natomiast obowiązkowo musimy zaglądnąć do stajni obok do Okry i Kotletki

Le bon- jadą dziewczyny od Łagry, od Dusi, nas dwie (jak zawsze;-) ), Ewa.... Wywieszę dziś ogłoszenie na tablicy zjedziemy się to sie poupychamy do aut. Co do wyprawy do Twoich Bab to z wielką przyjemnością je zobaczę, przyznam, że ciekawa jestem młodej i Okrę tez z przyjemnością za uchem podrapie.
oo mów mów jeszcze o tych wyprzedażach🙂
drugi czy trzeci raz w życiu ciesze się, że mnie służbowo na wyjazd biorą😀

będę od samego rana i kochani nie zdziwcie się jak podejdę i będę molestować z dyktafonem😀
rybka   Różowe okulary..
08 września 2010 07:55
http://new.meteo.pl/

Już od tygodnia każdego dnia sprawdzam pogodę i ponoć ma być 20 stopni, z przelotnymi opadami, ale te "przelotne" to trzeba by jakoś przegonić, niech przelotnie gdzie indziej sie przeniosą 😉
z Wrocławia też jedzie ekipa 🙂 - hmm, wyprzedaż Jarpolu mnie przeraża osobiście... 😀iabeł:
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 września 2010 14:29
O której planowane zakończenie imprezy? Jeśli było musiałam przeoczyć.  🤦 🙇
Ok. 17, 18 😉

Mogę zabrać kogoś z okolic Aromeru bądź też z Warszawy (ale jadę trasą łazienkowską do pomnika lotnika i tam na raszyn- nie zbaczam nigdzie 😉 )- i ważna uwaga- najprawdopodobniej nie będę wracać po klinice bezpośrednio do domu, czyli na dzień dzisiejszy mogę zaoferować podróż w jedną stronę 😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
08 września 2010 15:00
ja przyjade koło 11-12, wiec jeżeli jakiś 'spóźnialski' chciałby się ze mną zabrać to proszę bardzo 😉
okolice żoliborza i centrum 🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 września 2010 19:29
Zen, dzięki  :kwiatek:
TaiMyr'ka wraz z psiapsółką jadą z Gliwic i Tarnowskich Gór 🙂
Zapraszamy do autka osoby chętne ze Śląska za dorzutke do paliwa 🙂😉
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
09 września 2010 08:19
a o której trzeba być - o 9,.00?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się