KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

korsik, pasiaka widziałam jednego i wyglądał jak szmata po kilku praniach, brillanty- jak to czapraki, trochę się kulkują.
wątek zamknięty
szkoda bo i pasiak i brillant mi się podoba... ale nie wydam tyle kasy skoro 'coś' ma się z nimi stać... może cottona kupię

szkoda ze polopad nie ma turkusowej lamówki
wątek zamknięty
Hmm nooo w oryginalnej cenie to chyba nie zaryzykowałabym brillanta, to prawda, zwłaszcza że polopad tańszy a najwyżej w nim jakaś nitka puści.
Strasznie szkoda.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 września 2010 08:01
a jak z jakością impulsa ?
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
04 września 2010 08:09
Impulsy są najlepsze jakościowo. Z moimi jeszcze NIC się nie stało.
Najgorsze są Cottony, ktore po kilku praniach przypominają szmaty (przynajmniej te z nowych kolekcji, bo np. gelb trzyma mi się super). Brillanty jak dla mnie też są dobre, nic się z nimi nie dzieje, ale materiał troche sie kulkuje tak, jak Burza pisała.
Mam jeden pad w paski i jak na razie wszystko z nim ok, ale nie używam go zbyt często.
Ja chciałabym turkusowego Brillanta z nowej kolekcji z owijkami, bardzo mi się podoba.
wątek zamknięty
noen, jak dla mnie super
wątek zamknięty
wg mnie impulsy są najlepsze, później cottony i dopiero brillanty. nie wiem, ale po prostu nie lubię ich 🤔 są śliczne, owszem. ale szybko się szmacą.  🤔
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
04 września 2010 08:35
A moje wszystkie cottony wyglądają jak nowe. A zdecydowanie ich nieoszczędzam. Jakościowo, mnie też chyba najbardziej podobają się impulsy. Miałam kiedyś Impulasa Negro, ciurany codziennie, wyglądał po prani jak nówka. Niestety zginął gdzieś. Sam oczywiście 😉
wątek zamknięty
mój impuls się skurczył i nitki popuszczały, oprócz tego sznureczek ozdobny mało trwały, connon z kolekcji maritim trzyma się swietnie- lamówka siętylko troszkę zmechaciła, brilianta miałam niedługo i było wszystko ok, polopad jak narazie też ok 🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 września 2010 09:02
powiedzie mi który sklep jest zawsze jednym z pierwszych które mają  nowe kolekcje anky i eskadrona i jest szybki w dostawie
wątek zamknięty
Okser tym razem ma Eskadrona na "termin zerowy", takze powinno to isc sprawniej niz poprzednia kolekcja.
wątek zamknięty
Czy jarpol przewiduje kolekcję na zimę?
wątek zamknięty
04 września 2010 16:20
dziękuję za odpowiedzi !! a czy można ze zdjęcia odróżnić jakoś impulsa od brillanta ? :kwiatek:
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
04 września 2010 17:34
wątek zamknięty
Klami Co to znaczy, że Okser ma "termin zerowy"??
wątek zamknięty
Chyba na amigo-konie.pl jest już cała nowa kolekcja euro-stara, ale nie jestem pewna 😉

EDIT: Nie, przepraszam, pomyłka  😡

EDIT2: Na sprzetjezdziecki.com jest nowa kolekcja Eurostara 😉
wątek zamknięty
04 września 2010 19:00
ma ktoś pojęcie jakie wymiary maja niciaki full ? 🙂 z góry dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
04 września 2010 19:01
amigo będzie miało kolekcje euro- star od 8-9 wrzesien
wątek zamknięty
jaskierkowa, ze sa zapisani na towar w zupelnie pierwszej turze, zaraz po oficjalnym ogloszeniu kolekcji.
wątek zamknięty
04 września 2010 20:13
Klami dzięki wielkie a wiesz może kiedy wchodzą do polski ??

Albo jeszcze drugie pytanie na  tych targach za tydzień w warszawie bedą już  kolekcje eskadrona i anky i euro stara do kupienia od ręki ?? 
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
04 września 2010 20:16
Albo jeszcze drugie pytanie na  tych targach za tydzień w warszawie bedą już  kolekcje eskadrona i anky i euro stara do kupienia od ręki ?? 

tych targów nie będzie za tydzień, są przeniesione na wiosnę.
wątek zamknięty
juliadna, od polowy tego miesiaca powinny rzeczy zawitac do kraju.
wątek zamknięty
04 września 2010 20:18
ma ktoś pojęcie jakie wymiary maja niciaki full ? 🙂 z góry dziękuję  :kwiatek:

ponawiam pytanie 🙂

i czy mogę pomarzyć jeszcze o niciaku hellblau czy już nawet nie mam o nim śnić ?
wątek zamknięty
04 września 2010 20:19
o rany  😲   dzięki caroline  :kwiatek: nie wiedziałam ale też będą w warszawie , tak ??
wątek zamknięty
noen, ma takie same wymiary jak cotton ful, bo to ten sam czaprak
wątek zamknięty
04 września 2010 20:23
a jakie ma dokładnie cotton full ? 😀
wątek zamknięty
A mi sie wydaje, ze nie do konca. Mam niciaka full smurf i jest wiekszy od tradycyjnego cottona.
wątek zamknięty
Ja mam niciaka hazel full i jest mniejszy od cottona z kolekcji Monn cośtam 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 września 2010 20:38
a ja z oksera choćby nie wiem co nie będę zamawiać. poczekam aż trafi towar do konika albo nasze forumowiczki będą miały na sprzedaż. ostatnio tak się przejechałam że nie chcę przechodzić ponownie...  🙄
wątek zamknięty
Trolinka, hazela tez mam i faktycznie. Ten znowu jest mniejszy od tradycyjnych.
Jakies dziwne to jest.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.