Znacie jakiegoś dobrego fotografa do wynajęcia na imprezę 18nastkową? Help, pilne! 🙇
Ramires, gdzie mieszkasz? Bo własnie szukam czegoś na za 3 tyg. 🙂 Najlepiej czegoś w jakims niezwykle urokliwym miejscu. 😉
Strucelka, znam! 😉 tylko napisz mi kiedy, to się dowiem jak z dostępnością 🙂
Ja mieszkam na samym rynku, więc bardziej w centrum się nie da. Konkretnie w hostelu7 ( hostelrynek7.pl ).
Jak dla mnie jest idealnie bo niedrogo jak na taką lokalizacje a warunki całkiem ok. Tzn my się trochę wkopałyśmy bo rezerwowałyśmy pokój na 2 osoby a okazało się ze jedziemy w 3 wiec z dostawką jesteśmy w dwójce. Przestrzeni wielkich nie ma 😉
Łazienka czysta, obsługa miła, aneks kuchenny dla wszystkich, polecam jueżeli nie poszukujesz specjalnych luksusów 😉
W sumie to ja tu i tak tylko śpie 😉
Gdzie w Krakowie można kupić ładne szelki np.w kratkę ?
:kwiatek:
Albo może ktoś ma pożyczyć na dwa dni ?
Gdzie w Krakowie można kupić linke na kantarek sznurkowy jak najtaniej
Ramires, dzieki.Mamy juz zarezerwowany fajny loft na przyszły weekend. 🙂
Krakusy, jaka korporacja taksówkowa jest najtańsza? Muszę się dostać z dworca do Michałowic (czyli 2 strefa).
iCar 12 653 55 55 nie ma tańszej 🙂
Jeszcze z tego co wiem jest jedna firma która wozi ludzi w ten sposób jak iCar.
konkurencja ;] nazwy niestety nie pamiętam i telefonu też nie ale ceny naliczane tak samo.
Faktycznie najtaniej- zadzwoniłam. Wielkie dzięki!
Jeszcze jest nowa firma przewozowa Caro...
PILNE
Gdzie znajdę pogotowie weterynaryjne czynne 24h/dobę?
Trolinka Arka ma lecznicę czynną 24h i bardzo dobry sprzęt 🙂
http://www.arka-vet.pl/
tańsza jest 4cars, i jeszcze jedna jest chyba iCaro, ale nie ryzykowalabym tym ostatnim :P
Trolinka Arka ma lecznicę czynną 24h i bardzo dobry sprzęt 🙂 http://www.arka-vet.pl/Potwierdzam - opieka fachowa - chodzę ze zwierzakami do nich praktycznie od początku jej istnienia, jak mieściła się jeszcze w domu prywatnym - nigdy mnie nie zawiedli.
PILNE
Gdzie znajdę pogotowie weterynaryjne czynne 24h/dobę?
Ja napiszę na odwrót-może się komuś przyda-lecznica przy Brodowicza nie jest czynna 24h/na dobę i w niedziele też ma przerwę obiadową.
Piszę,bo często spotykam ludzi ze zwierzakiem np.z wypadku/ostatnio kot/ -kołaczących do drzwi i biegających po podwórku.
oni kiedyś chyba byli całodobowi, nie wiem czy nie jako pierwsi...i się pewnie zakodowało
Arke na ul.Chłopskiej polecam. Chodzę tam od 10 lat i jak każdy mają wpadki, ale bilans i tak na plus. Oczywiście nie do każdego z lekarzy bym tam weszła... chyba że naprawdę nie byłoby wyjścia...
Wybiera się ktoś z okolic Krakowa na Kyrę do Wawy?
Szukam kogoś z kim mogłabym się tam dotransportować 😉
Czy na rynku w Krakowie jest do kupienia jakikolwiek pokarm dla gołębi? Bo bedąc tam w ten weekend az mnie wszystko bolało jak widziałam ptaszyska wciagajace na kazdym kroku te obwarzanki.
Teraz chyba nie ale te ptaszyska wciągają dokładnie wszystko...dziwię sie ,że jeszcze się unoszą w powietrzu. Owies koniom prawie z pyska wyciągają.
armaquesse 👍
kiedys byly takie budki z ziarnem, dzieciaki to kupowaly a golebie je doslownie obsiadaly. obrzydliwosc 🙄
nie znosze tych golebi, najchetniej bym je powystrzelala 😤
a ja mam wielki sentyment do gołębi na rynku i sprzedawców ziarna w kubeczkach.. . Nie wyobrażam sobie rynku bez sraluchów. 🤔
ja sobie wyobrażam, są to piękne marzenia 😀
Czy ktoś może mi polecić jakąś szkołe językową w Krakowie która dobrze uczy j.Rosyjskiego ?
mam do oddania lodówkę i pralkę sprzęt dość wiekowy, niesprawny
lokalizacja okolice ronda młyńskiego
można ktoś zna ludzi zajmujących odbieraniem takiego złomu z miejsca zalegania?
dzwoniłam do jednej z firm ale oni za transport liczą ok.100zł
nie wiem czy to tanio czy drogo, chcę się tego w miarę szybko pozbyć
Ita dowiedz się w gminie (na stronie www powinno być) kiedy będzie zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w twojej okolicy. A jak nie to żule może.. 😉
Ita dowiedz się w gminie (na stronie www powinno być) kiedy będzie zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w twojej okolicy. A jak nie to żule może.. 😉
zbiórka jest jutro problem z tym, że lodówka jest stara i wielka i nie mam kogo poprosić o transport,
zresztą sama obawiałabym się to przewozić zwykłą osobówką
co do żuli to właśnie byłam pospacerować po osiedlu ale żadnego nie spotkałam 😎
nie wiem czy jestem lewa jakaś czy nie ma nigdzie. chodzi mi o nowe muzeum pod sukiennicami. jest jakas oficjalna strona jego? i ile kosztuje wstep bo dzis otwarcie ponoc, ale nie pcham sie bo pewnei tłumy ludziów 😁