Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
30 sierpnia 2010 10:57
ja zamówiłam artemisa coba i zapłaciłam jedna z pierwszych  więc powiniendlami  być a żadnej info nie dostałam  😵
Ja za Artemisa zapłaciłam w marcu/może na początku kwietnia i też nie mam ani info, ani Artemisa, ani pieniędzy.
Czekam tylko, aż się naska zmaterializuje (ale nie w nieskończoność).
Edit - przepraszam, bo sprawdziłam na koncie, dokładnie wpłaciłam 15 kwietnia  😵
Ja tez mam nadzieje ze Naska sie pojawi bo wodzy do ogłowia nie mam a miesiące leeecą...... 🙁
Jakby co, to ja mam wodze, jak nie dojdzie ogłowie, to mogę je sprzedać  😁
Czy ktoś ma to ogłowie: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300656&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
I mógłby mi coś powiedzieć na jego temat? Tzn.: jak z jakością skóry itp.

No i drugie pytanie- czy ktoś ma siodło z Hooks? Jeśli tak to pisac jakie, i jak się sprawuje 😉
kryształki odpadaja po 1 jeździe
No zapłacone a ja wiadomosci zadnych nie mam-a wodze do gold medala specyficzny kolor maja-ten orzechowy u nas nie dokupie.od czerwca  sie nie narzucałam z zadnymi pytaniami ale troche to milczenie naski dziwne 🙁
Ja mimo wszystko radze jakieś zapytanie wysłać, ja w piątek dostałam wiadomość na pw że moje zamówienie jest 😅 🏇
wysyłałam pw-ale spróbuje jeszcze raz...
Monny   bez odbioru .
31 sierpnia 2010 20:38
Melduje, że w moim naczółku też już zauważyłam brak kryształków 🙁
Andre   I am who I am
31 sierpnia 2010 20:45
Czy ktoś ma to ogłowie: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300656&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
I mógłby mi coś powiedzieć na jego temat? Tzn.: jak z jakością skóry itp.

nadaje się tylko na zawody- bo ładnie wygląda 😉 i nic po za tym, skóra dość beznadziejna, po niecałych 2 miesiącach codziennego użytkowania przerywa się zapięcie nachrapnika, kryształki trzymają, ale wszystkie paski ogólnie są cienkie i twarde, naczółek nie podszyty, obciera mi konia...
Hmmm... Czyli tamto jest bbbee? Chciałam jakieś tańsze, no to jeszcze to mi się spodobało: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300860&deptid=109&sortType=sortPris&sortOrder=ASC I co wy na to?  🙂
A kto zamawiał Artemisa coba, kiedy i czy dostał wiadomość, że dostanie?
01 września 2010 08:17
ja zamawiałam artemisa coba ale wiadomosci o nim zero ....
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
01 września 2010 08:52
A kto zamawiał Artemisa coba, kiedy i czy dostał wiadomość, że dostanie?

ja ale brazowego i w czwartek został do mnie wysłany priorytetem.
Mam nr paczki natomiast listonosza brak🙁
deborah   koń by się uśmiał...
02 września 2010 08:45
Zairka, zobacz na stronie www. poczta-polska.pl 😉 można śledzic paczki
02 września 2010 09:00
fajnie pisze ze nie ma takiej paczki 🙄
wczoraj dostalam wiadomosc ze pczka do niej wrocila bo kod pocztowy byl nieczytelny.... w wielkim Wroclawiu nigdy nie patrzyli na kody 🙄
nr drugiej paczki tez pisze ze niepoprawny 🤬
ten automat do sprawdzania paczek jest do kitu - często wywala, że nie ma takiego numeru paczki -lepiej zadzwonić na pocztę główną i żeby sprawdzili
02 września 2010 09:59
masz racej, dostalam mmsem potwierdzenie nadania paczki wczoraj, wiec czekam na artemisa 😍
deborah   koń by się uśmiał...
02 września 2010 10:06
ja sprawdzałam wielokrotnie i zawsze pokazywało mi faktyczny status paczki... trzeba tylko dobrze wpisać numer. jak wpisywałam z przerwami lub nawiasami wywalało że nie ma takiej paczki
02 września 2010 10:25
wpisywalam ciaglośc cyferek i dupa 🙄

ale pracowałam w Siódemce przez 2 lata i tam tez czesto byly przeboje z tym internetowym sprawdzaniem paczek 😉
A ja 5 minut temu miałam wizytę listonosza z moim Artemisem 🏇 😅 jest absolutnie CUDOWNY 😍
Czy ktoś mi odpowie na pytanie zadane parę postów wcześniej?
Moja paczuszka tez juz zawitala.
😉
02 września 2010 20:01
i moja tez 💃 chociaz cudenko zobacze dopiero jutro 💃
02 września 2010 20:19
pisałam przez koma z Naską i dowiedziałm się że przyszły tylko 2 artemisy ale  2 paszka idzie albo już doszła  i czeka jeszcze na kilka rzeczy

kurcze ten hooks powinien szanować klientów , bo przecież  nasze zamówienie  nie było małe ....

edit; literówka
W ogole sporo rzeczy nie przyszlo. Z mojego zamowienia doszlo zaledwie oglowie z napiersnikiem a reszty rzeczy brak.
Kurcze, zazdroszczę tym co mają już swoje zamówienie. Moje napierśniki nie doszły w pierwszej paczce więc czekam cierpliwie dalej...
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
03 września 2010 07:02
Zairka wstaw prosze fotke brazowogo artemisa 😉
domiwa, a galerii agi sa zdjecia brazowego.
http://re-volta.pl/galeria/foto/13094
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się