Ogłowia

Ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre ogłowie, obojętnie jakiej firmy w granicach do 150 zł.? Jestem ograniczona finansowo, a ogłowie potrzebne na już 🙁
A ja wolę diamenciki, ale nie za 300zł. Zreszta skóra nie jest taka zła, jedyne na co ja narzekam to sztywność. Ale nic mi nie pęka, bez przesady.. 😉
Mirabelka   Małe jest piękne! :)
19 sierpnia 2010 23:14
nie strasznie z tymi ogłowiami... dziś zamówiłam ogłowie hkm z nachrapnikiem meksykańskim, bo był mi potrzebny meksykaniec, a musiałam sie zmieścić w 200 zł (ogłowie, wędzidło i przesyłka). 😵
Jeansowe ogłowie robił Kieffer kilka lat temu, żaden szok...

Miałam HKM w poprzedniej stajni, w ciągu tygodnia pourywały się szlufki a rzucając samym ogłowiem można było zabić- takie twarde i sztywne.
Burza,  a jak ci się Romeo spisuje?
Miał ktoś może ogłowie szwedzkie Sjohagen? Jak wygląda ono jakościowo ? i jakie są ceny nowych.
Będę wdzięczna za informacje 😉

Pozdrawiam
błagam tylko nie HKM , miałam taki model nachrapnik z rózowym podszyciem i blyskotki rozowe ...TRAGEDIA !

po 1 tandetnie wykonane , sztywne , twarde ....szybciutko je sprzedalam  😁
Miał ktoś może ogłowie szwedzkie Sjohagen? Jak wygląda ono jakościowo ? i jakie są ceny nowych.
Będę wdzięczna za informacje 😉

Pozdrawiam

chyba forumowa zoja ma takie oglowie z tego co kojarze 😉
mi się Romeo świetnie spisuje! 65 zł a jest dużo lepsze niż HKM za 200-300zł...
taaa a jak sie pytalam o HKMy to nikt nic nie napisał :P
Bez przesady, ja mam HKM i nie jest tak źle, choć moim zdaniem powinny kosztować mniej, bo za 100-150 zł można mieć duużo lepszego jakościowo Kieffera
moje hkm skórowo jest ok, jeszcze trochę sztywne. Gorzej z odpustowymi okuciami i jest to 2 a zapinam moją rudą na najkrótsze paski (nachrapnik i tak duży, a naczółek odstaje) także myślę jeszcze czy go nie wymienić na właśnie Romeo, o którym mowa wcześniej.
Co to za ogłowie, to Romeo? Też HKM-owskie, czy jakie?  😡 😡
koniara788, decathlon 🙂
Poszukuje ladnego oglowia z nachrapnikiem hanoweskim i opadajacym naczolkiem.
Komus moze wpadlo w oko?
Można od pewnego Pana kupić używane markowe oglowia tanio.
a coś więcej?
Niestety nie posiadam telefonu ale często jest na zawodach. Był ostatnio u Robsonów i w Łącku. Ma tez wędzidło, siodła, kaski.
ja polecam Kieffer Katharina to ogłowie jest niezniszczalne i rewelacyjna skórka miękka
Katharina   "Be patient and trust in the process"
23 sierpnia 2010 22:16
hafi   tyle, że ja wybierałam pomiędzy dwoma, które wstawiłam 😉 ale dzięki  :kwiatek: i tak już wybrałam ;p
katharina nie ma za co , ja sowjego kieffera mam już ponad 3 lata i jestem baardzo zadowolona
Dramka Jakoś to BARDZO podejrzeanie brzmi...
A niby dlaczego? Facet handluje sprzętem używanym od paru ładnych lat..Ja tym nic podejrzanego nie widze w tym.  👀

Equishop teraz też ma bardzo podejrzane promocje  😁 ciekawe że mustang nigdy nie ma takich promocji  🤔
mustang nie jest podejrzany  😂

widziałam tego pana w Łącku - miał dużo fajnych perełek - np Kieffery po 150 które po wyczyszczeniu wyglądały by jak niewiele używane. Szkoda, że nie miałam więcej kasy, bo bym coś nabyła.
Bo mustang jest wredny 😤

Tak serio..jak może bluza kosztować 400zł?!
Skojarzyło mi się z takim panem, co to podchodzi na zawodach i pyta półgębkiem: "jakiś sprzęcik potrzebny?".
Ale skoro osoba znana, to chyba nie ma się czego obawiać.
Jakby facet był podejrzany bym nie polecała na forum  🙄
Wszystkie z mielonki, o bardzo podobnym kroju.
A które najlepsze? Myślę, że jakość ta sama będzie we wszystkich. A które najładniejsze? Sama musisz wybrać, które Ci się najbardziej podoba, bo my go używać nie będziemy raczej  😉

Szczerze, to dozbieraj na jakiegoś Daslo chociażby.
Mirabelka   Małe jest piękne! :)
24 sierpnia 2010 11:25
Przyszło mi dziś ogłowie z HKM i szczerze powiedziawszy to bardzo mi się podoba. 😁 Skóra jest miękka, a nie dałam za nie dużo (jakieś 150 zł).
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się