Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
A jak ktoras z dziewczyn dobrze rozszyfrowala natalie - ze nie jest ona tym za kogo ja uwazamy 😎
Ktora to byla?... :kwiatek:
Podarła z was łacha i poszła 😂. Sądząc po ostatnich postach, stylu pisania, i ciętej ripoście nie nazwałabym jej trollem 😉
Tania, moderacja chyba mentalnie wyjechała na wakacje, co jest bardzo przykre. W każdym razie działają jak PO, uprawiając politykę hiperprospołeczną, co nigdy dobrze się nie kończy. Zaczęło się od F, swoje krucjaty niezmordowanie przeprowadza Ela, a reszta szaleje i nie ma komu przywołać ich do porządku.
Uwagi o wieku nie powinny Ci sprawiać żadnej przykrości. Serio, serio. 😉
Podarła z was łacha i poszła 😂. Sądząc po ostatnich postach, stylu pisania, i ciętej ripoście nie nazwałabym jej trollem 😉
Przynajmniej mam fajny podpis hehe 😜
Uwagi o wieku nie powinny Ci sprawiać żadnej przykrości. Serio, serio. 😉
Poczekaj na moje lata. Człowiek,kurka wodna, czuje się młodo a tu nagle ktoś mu ładuje cios w brzuch.
Ale intencję rozumiem i : :kwiatek:
Tania, mam nadzieję, że mając Twoje lata będę tak młoda jak Ty =)
A impertynencją innych nie ma co się przejmować. To świadczy tylko o nich.
Tania, mam nadzieję, że mając Twoje lata będę tak młoda jak Ty =)
Z całego serca Ci tego życzę i innym też.
A każda z nas powinna dążyć do wzorca-Wanda Wąsowska.
Pani Wanda w wakacje jest zawsze najmłodsza w Żukowicach.
Wprowadza tyle życia, jak nikt.
Ale to na inny temat-wracając do wkurzania- moderacja sprawia mi zawód. Nie dba o poziom.
Kochani, jest czas radości i jest czas smutków. Nadszedł właśnie ten moment kiedy musimy się pożegnać ( właśnie wpadłam na pomysł założenia nowego wątku "papa", no ale cóż, może następnym razem ). Trudno mi to mówić ale czas goni, muszę jeszcze kupić kredki do szkoły. Szczególne pozdrowienia dla ??? oraz rewir... Dziękuję za wspaniałą zabawę, mam nadzieję, że też się dobrze bawiliście 🤣
ojeeeej, żeganaj Nataszo. Pożegnania są taki wzruszające.. A. masz chusteczkę?
rewir normalnie pojde po rolke papieru do lazienki
czarna96, mnie wkurza. nie ma nic do przekazania a pisze, pisze, pisze. nie spotkala jej nieuczciwosc ze strony voltowiczow, a najwiecej ma do napisania w watku o tym, nic nie umie zrobic a udziela sie w diy.
przy rejestracji powinien byc obowiazkowo podawany nr dowodu osobistego. albo nie wiem, co, ale cos co zapobiegloby temu co sie tu teraz dzieje 🙁
A to nie tylko czarna.Już dawno zauważyłam osoby,które wręcz zdają się wyszukiwać wątki "o problemach" by w nich oznajmić,że problemu nie mają. 🤔wirek:
Szczęśliwe małżonki w wątku o singlach, chudzielcy w wątku o odchudzaniu ("no... ja też mam problem-ważę 43 kilo mając 180 cm wzrostu"😉,
niezalani w wątku o powodzi( "a u nas nie padało!ha!"😉.
Jakoś się dowartościowują czy jak?
Szczęśliwe małżonki w wątku o singlach, chudzielcy w wątku o odchudzaniu ("no... ja też mam problem-ważę 43 kilo mając 180 cm wzrostu"😉,
niezalani w wątku o powodzi( "a u nas nie padało!ha!"😉.
Jakoś się dowartościowują czy jak?
ale mi się z Danielą skojarzyło i jednocześnie przypomniał "stary" wątek sercowy. Z Szepcikiem, tak się dobrze to czytało.. 😎
A mnie wkurza, że voltopiry tak psioczą na szczypiorki, a sami nie dość, że e karmią, to ustawicznie zniżają się do ich poziomu i zamiast czasem spojrzeć logicznie na niektóre sprawy, tak zaczęli się z owymi szczypiorkami identyfikować, że robi się to mocno żałosne i irytujące, bo zaraz przyjdzie banda, która będzie musiała pisać quoniarkowym pismem przez 50 stron, bo to takie zabawne 🤔 Opanujcie się ludzie.
a mnie wkurza to że jak jest fajny watek -to nikt mi nie powie że jest 👿
no!
wkurza mnie EnSzeretem z jej durnym przekonaniem o katastrofie w smolensku, przeciez sie tego czytac nie da . i szalonakobyła . masakra, skąd się tacy ludzie biorą?
Wkurza mnie brak reakcji moderatorów na osobnika quupa/kupa/ jej pierdnięcia i ogólnie fekalne odniesienia.
Obrzydliwe. 🤔
wkurza mnie EnSzeretem z jej durnym przekonaniem o katastrofie w smolensku, przeciez sie tego czytac nie da . i szalonakobyła . masakra, skąd się tacy ludzie biorą?
szloanakobyla cos mi ten nick mowi, chyba wkurzala tez na starej volcie
[quote author=??? link=topic=785.msg681909#msg681909 date=1282327491]
[/quote]
ja też ją pamiętam a potem było coś,co spowodowało,że odeszła z hukiem-ale już szczegółów nie pomnę. 😂
[quote author=??? link=topic=785.msg681909#msg681909 date=1282327491]
[quote author=przeztysiacmorz link=topic=785.msg681515#msg681515 date=1282302142]
[/quote]
ja też ją pamiętam a potem było coś,co spowodowało,że odeszła z hukiem-ale już szczegółów nie pomnę. 😂
[/quote]
No niestety ta dziewucha wkurza niesamowicie. Chetnie bym ją dostała w swoje łapki i mocno potrząsnęła 😀iabeł:
Błagam, zróbcie coś z gówniarzernią! Dowiedziałam się, że jestem Quoniarką dzisiaj. 😁
No szlag człowieka już trafia. Zwróć uwagę gówniarzowi, to sie będzie jeszcze miotał. Chyba założę wątek - jak pozbyć się jadowitych szczypiorków...
(byle do 1 września, byle do 1 września)
pokemon
potrzebujesz, kochana, miec taki podpis jak ja 😎 wtedy nikt Cie od Quniarek nie wyzwie! 😁 😜
a mnie wkurza katija , katka i ??? grupa dzieciaczków zaatakowała forum byle do 1 września to pójdą do szkoły i wreszcie znajdą zajęcie 😀 😜
o nie, tu blad w sztuce wystepuje, moja corka idzie do szkoly nie 1-go a 2 wrzesnia a ja 23-go, bo rok akademicki zaczyna sie 20-go 😜
i wreszcie będzie święty spokój na re-volcie ..... jaka ulga 🙇
nie bedzie, bo ja na wykladach mam laptopa 😎
to co z ciebie za student jak nie uważasz na wykładach o żal 🤬
a mnie debile na revolcie wkurzaja... a ja do szkoly juz dawno nie chodze 😀 i czymze cie tak wkurzam?
tym ,że nazywasz mnie debilem