wasze ulubione seriale

Gagulec   Mistrz lokalny
09 sierpnia 2010 19:27
Zdecydowanie True Blood
O ile pierwsze odcinki mnie śmieszyły -> kiepska gra aktorska  😂
o tyle teraz się chyba nauczyli grać i jest na prawde fajny serialik do pooglądania 🙂.

A tak poza tym to youtube'owe Charlie The Unicorn (dla odważnych)

Bo generalnie to nie przepadam za serialami 🙂. Wolę dobry film, albo jakiś ciekawy program na Discovery 🙂
A ja lubię Ostry dyżur (ER) 🙂
Moda na sukces rządzi ;D aaa no i Hannah Montana ^^
A tak całkiem serio to lubię 90210, ale ostatnio nic nie oglądam..;p
Ja ostatnio zaczęłam oglądać 'Pretty Little Liars' i strasznie mi przypadł do gustu  🙂
Ja tak się zastanawiałem, czy ludzie, którzy grają w takim Klanie, Siódmym Niebie i Modzie na Sukces, to chyba musieli się trochę utozsamić z tą osobą, grając ją już tyle lat.. Wspolczuje takiemu Ryśkowi z Klanu 😎
Ja tak się zastanawiałem, czy ludzie, którzy grają w takim Klanie, Siódmym Niebie i Modzie na Sukces, to chyba musieli się trochę utozsamić z tą osobą, grając ją już tyle lat.. Wspolczuje takiemu Ryśkowi z Klanu 😎

Opowiadał o tym Janusz Gajos - nie identyfikował się ale zaszufladkowano go na długie lata jako Janka Kosa.
Dopiero skrajnie inna rola Tureckiego w kabarecie Olgi LIpińskiej wyrwała go z czołgu.
Gagulec   Mistrz lokalny
11 sierpnia 2010 08:10
Wspolczuje takiemu Ryśkowi z Klanu 😎

Chyba się na dobre przyzwyczaił i utożsamił...
Widziałam go kiedyś u lekarza, z synem/córką - nie pamiętam.
Wyglądał zupełnie jak Rysio z klanu...
Widzę,że w ogóle Pudelka ani Faktu nie czytujecie!  😉
Rysio z Klanu chce zerwać ze swym wizerunkiem i będzie grywał tylko latynoskich kochanków oraz czarrrrne charakterrrry a nawet sprzedawał będzie gazety..
Ja go widywałam u OO.Dominikanów i każdy się pchał,żeby Rysiowi znak pokoju przekazać.
Jeszcze dziwniejszy był aktor z Plebanii /nie pamiętam nazwiska/ - na tych samych "dwunastkowych" mszach - w serialu grał upośledzonego ministranta .Na prawdziwej mszy też się udzielał -zatem było jak w TV.
Potem zmarł biedaczysko/ w serialu też/ -zatem się nie naśmiewam.
Rysio news
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 sierpnia 2010 13:16
Druga część 2 sezonu Lie to me jest wciągająca 🙂😉
Jak mogłam zapomniec o "Czas honoru"? Przegapiłam wczorajszy odcinek 🤦 i mega to przezywam ;p
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
16 sierpnia 2010 23:47
Ja się tak nie bawię ! Dlaczego w Córkach McLeoda zabili Kler? Co ja się naryczałam to moje  🤬 Durny serial , a człowiek jak na diecie to hormony mu wariują ... wrrrr 👿
Zdecydowanie True Blood
Ja uwielbiam pasjami  😀 Nie znam lepszego serialu, pomysł świetny, no i parę razy na odcinek można boki zrywać  🤣
rybka   Różowe okulary..
17 sierpnia 2010 10:42
Dr House  😅 Mam lekkiego świra na punkcie tego serialu  🤔wirek:
na jakiej stronie mozna obejrzec america's top model?
Jeśli chodzi o America;s Next Top Model to tu jest jakas strona z odcinkami http://www.cwtv.com/cw-video/americas-next-top-model no albo na youtubie ;]
uwielbiam Grey's Anatomy i Gossip girl  😍
madmaddie   Życie to jednak strata jest
18 sierpnia 2010 22:54
Mi się skończyły fajne seriale o wampirach, zostało parę tytułów ale nie dają rady. zrobione na tą modę na wampiry.
amelienoire zdecydowanie Grey's Anatomy  😍. Obejrzałam wszystkie sezony, niektóre odcinki po kilka razy  😁. Poza tym Prywatna Praktyka, Dr House, 90210 😉.
a ja z wakacyjnego braku seriali zaczelam męczyc gotowe na wszystko  😀
breakawayy
ja też obejrzałam wszystkie sezony Grey's anatomy i też po kilka razy  💘

a jeśli chodzi o seriale o wampirach to lubię Vampire diaries no i True Blood - chociaż na początku baardzo mi się nie podobał ten serial ;p
Ostatnio z nadmiaru wolnego czasu obejrzałam wszystkie sezony Seksu w wielkim mieście  😉
seriale to zjadacze czasu, jak się zacznie oglądać to nie można skończyć!:P
dla wielbiciela Dextera 😎
juz sie nie moge doczekac!

26 sierpnia 2010 15:01
jett   success is the best revenge
26 sierpnia 2010 15:21
Córki McLeoda
90210
Dr House
😀
Dr. House juz zrobił się nudny. Fajnie było obejrzeć kilka odcinków. Poza tym popełniają straszne błędy pod względem medycznym, a na ich reanimacje nie mogę patrzeć  😂. Wiem, że to nie jest serial dokumentalny, ale mimo wszystko przeginają.

Baaardzo lubię Bez śladu (Without a trace) i Dowody zbrodni (Cold case)
26 sierpnia 2010 17:18
Mówisz, że House to przegiecie, a 'Dowody zbrodni' już nie? Ja nie pamiętam co robiłam wczoraj, a u nich każdy świadek pamięta wszystko co sie działo 40 lat temu.
Lotnaa   I'm lovin it! :)
26 sierpnia 2010 17:31
dla wielbiciela Dextera 😎
juz sie nie moge doczekac!

Dokładnie za miesiąc! Ja już odliczam dni i naprawdę, jakoś boję się tej serii. Tzn boję się o Dextera  😉
True Blood matko boża, obejrzałam pierwsze 2 odcinki i nie dam rady dalej. Nie pamiętam kiedy oglądałam coś równie chłamowatowego. Martwie się, że ludzie polecający mi ten serial mają problemy z mózgiem... Ugh nie jestem pewna czy chwilami nie oglądam przypadkiem zmierzchu, tylko nadzwyczajne zdolności głównych bohaterów są odrobine zmiksowane pomiędzy nimi. Gra aktorska to istne żenua, wątki diabelnie tandetne, a Bill i jesgo Edwardowatość już mi bokiem wychodziły przy drugiej scenie w której się pojawił. Do tego Sookie i jej hasanie po ekranie... Błagam podajcie choć jeden argument na obronę tego serialu...  🙄
Mogłabym bronić True Blood z pierwszego czy drugiego sezonu (mimo wad), ale trzeci to porażka, więc spokojnie możesz sobie darować.

Polecam za to Mad Men. Diament nie serial.
'Moje' seriale się skończyły (m.in. dr. House, Skins, Chirurdzy) to musiałam się wziąć za coś innego i padło na:
-Scrubs, w sumie widziałam to kilka razy
-Dexter
póki co jestem po 4 odc., więc zobaczymy co to będzie.
a ja kocham Brygadę Ratunkową, ER, CSI: NY i niezapomnianych Gliniarzy bez odznak 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się