Do podlasian STAJNIE, PENSJONATY, WECI

bo Dżordka była obolała po upadku i nie chciałam jej bezsensu ciągnąc tyle km,że pojechać sobie L. Przecież świat się nie kończy,a ważniejsze jest dla mnie żeby koń był w pełni sił🙂 także nie ominęło mnie coroczne starcie z panem M.  😁
fixxxer12   "Try again. Fail again. Fail better."
28 sierpnia 2010 11:36
a ja tylko gwoli ruszenia wątku chciałam powiedzieć, że wawrek ma zajefajne kobyły  😍
fixxxer12, tylko strasznie mało się nimi chwali!
A fixxxer12... też jest fajna :kwiatek:
29 sierpnia 2010 20:09
sznurka fakt...a nie dość, że panienki urodziwe, to przytulaszcze  😀
No nieskromnie powiem, że już tak mam - wszystko co jest płci pięknej prędzej czy później się do mnie tuli  🤣
30 sierpnia 2010 14:27
HEHEHE, legła w gruzach Twoja wrodzona skromność 😉
ludki kochane jakiego dentystę polecacie ?
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
30 sierpnia 2010 20:16
777 ludzkiego?

wie ktos kto moze ma jakiegos konia profesora do sprzedania? do niewielkiej przydomowej stajni ( trzymam tak mlodego swojego, wiec o warunkach chyba nie musze pisac😉 ) NIE KOBYŁA.
Kaczyńska (ludzka) jest niezła. Ma gabinet na... Kurcze. Jest takie osiedle z kościołem co wygląda jak rakieta. Sybiraków...?
wawrek, coś piłeś?
Nie... A czemu? Jest takie osiedle/ulica Sybiraków?
kościoł w kształcie rakiety mnie zabił;]
30 sierpnia 2010 21:35
wawrek, matka kaczyńskiej (wet) ma gabinet na dziesięcinach i jest denstystą "ludzkim" :P a kościół nie w kształcie rakiety tylko niby miał być na wzór arki noego ( tej oryginalnej, nie zespołu), ale nie wyszedł "im" 😉 a z dentystów "końskich" to ja póki co odpukać nie znam się 😀
Ale jest jeszcze jedna Kaczyńska na Sybiraków. Bynajmniej matka Pani Ani.
31 sierpnia 2010 06:36
hmmmm....dziwne...przecież kaczyński to takie rzadkie nazwisko :P
A może jedzie ktoś z was pod koniec października na zawody do trójmiasta lub okolic?
Lub wiezie konia w okolice trójmiasta w innym celu, ma do przywiezienia konia z trójmiasta itp?
Potrzebuję przewieźć konia z Białegostoku do trójmiasta i poszukuję możliwości dołączenia się do transportu, lub zorganizuję transport i szukam osoby, która chciałaby się dołączyć w celu obniżenia kosztów.
(info na PW)

Mimo trwającego ostrzeżenia nadal przemyca ogłoszenia.
Uwaga na złodziei!

Giną konie! Ukradziono klacz w miejscowości Plutycze /informacja z pierwszej ręki/. Słyszałem też o zniknięciu koni w Rumiejkach i Bielach. Dziwne rzeczy dzieją się też na terenie gminy Wyszki /powiat bielski/. Pilnujcie swoich futrzaków i miejcie oczy szeroko otwarte.
zimnioki?
Póki co zimnoki.
Kochani! Może jakieś spotkanko ?  😀iabeł: To tak dla ożywienia tematu.
Proti   małymi kroczkami...
08 listopada 2010 10:04
Jestem na tak 🙂
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
08 listopada 2010 13:55
teraz proti na miejscu za to fixxer trzeba sciagac 😁
15 grudnia 2010 12:35
spoko rita, nie ma rzeczy niemożliwych, da się mnie ściągnąć, ino trzeba dobrej motywacji 🙂

BTW. robię zamówienie z NAF-a jak ktoś by chciał się podłączyć to do jutra do 9 rano dawać mi znać
gdzie sa teraz sklepy jezdzieckie w bialymstoku? jakis decathlon albo go sport tez moze powstal?

jakby ktos mnie w teren chcial zabrac przypadkiem to sie piszę  👀
05 stycznia 2011 10:01
Z tego co wiem, to chyba nic nowego nie powstało...
Chętnie bym Cię zabrała w teren, ale jako, że w tej stajni jeszcze w lesie nie byłam, byłoby to z lekka ryzykowne  😎
tylkoze ja nie jestem w temacie juz zupelnie i nie wiem co bylo w ogole... cos mi sie kojarzy tak miedzy dworcem pkp a kosciolem bialym... i knieja? przy mysliwskim?

mam dobra orientacje w terenie jak cos  😎 

05 stycznia 2011 17:25
między dworcem a kościołem jest hippika 😉
tak, knieja też jest

to zapraszam w takim razie do dafne 🙂 Mam aż jednego funkcjonującego konia do udostępnienia:P
Jak chcesz to wpadaj do mnie. Dam Ci konia, ale sama pojedziesz, bo reszta albo źrebna, albo za młoda 😉 A lasu Ci u mnie dostatek.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się