Natasza. Znalazłam dla ciebie idealne forum może podać na PW? Na pewno nie będzie tam takich złych ludków jak rewir, zapewne bardzo ci się spodoba i się odnajdziesz. 😎
Też znam takie forum. Koniarek jest tam od groma, a ludzie tacy jak Rewir, którzy mają coś do powiedzenia i czasami powiedzą coś konkretniej zamiast chwalić konisie, są banowani.
rewir, znasz je, zapewniam. Ja tam dostałam ostrzeżenie przez złamanie punktu regulaminu, który został dopisany jakiś tydzień po mojej wypowiedzi 😂 Od moderatorki dostałam tylko skierowanie do okulisty ( chyba mi się przewidziała data edycji.) 🤣
[quote author=fin link=topic=785.msg678287#msg678287 date=1281991132] Ostatnio króluje tam temat 'naczelny na wakacjach ' 😜 o kurde to lecę! "Naczelny" ma meega głos, taki typowo gejowski 😁 [/quote] z ciekawości- skąd wiesz? 😉
[quote author=fin link=topic=785.msg678287#msg678287 date=1281991132] Ostatnio króluje tam temat 'naczelny na wakacjach ' 😜 o kurde to lecę! "Naczelny" ma meega głos, taki typowo gejowski 😁 [/quote] Możliwe, że zrobimy im ogromną reklamę 😂
Jak można prysknąć od swych owieczek, po tym jak zostało się guru... To jest prawdziwie: Teraz błąkają się po internecie i robią niezłą rozpierduchę, niczym rycerze poszukujący Graala.
Natasza. Znalazłam dla ciebie idealne forum może podać na PW? Na pewno nie będzie tam takich złych ludków jak rewir, zapewne bardzo ci się spodoba i się odnajdziesz. 😎
Wkurza mnie na re-volcie to ze wątek nataszy ,,hej,, został zamkniety a ja dopiero teraz go znalazłam ...a ja tak bardzo chciałam napisac ,,hej,,do nataszy i zapytac jak mam pofarbowac grzywe na różowo karemu koniu... 😵 😵 😵