Mam parę pytań i nadzieję że pomożecie laikowi :>
1. skąd wziąć odpowiedni materiał na wypełnienie czapraka?
2. Gdzie znaleźć takie futerko jak były tutaj pokazane na podkładkę?
3. Może znacie wymiary na derkę treningową?
4. jako że dopiero zaczynam i chciałabym spróbować na maszynie jak jest z plikowaniem czapraka?
Mam parę pytań i nadzieję że pomożecie laikowi :>
1. skąd wziąć odpowiedni materiał na wypełnienie czapraka?
2. Gdzie znaleźć takie futerko jak były tutaj pokazane na podkładkę?
3. Może znacie wymiary na derkę treningową?
4. jako że dopiero zaczynam i chciałabym spróbować na maszynie jak jest z plikowaniem czapraka?
deborah a co to za materiał na górze i skad go wzielas? ;O bo ja nigdzie nie umialam znaleźć nic podobnego.
A co do czapraków to mam material, mam gabke ale nie wiem dokladnie czy da się obszyc gąbkę+ material na maszynie.. czy to nie za grube? boje sie ze sie cale roztarga i ** z tego wyjdzie a nie chce ryzykowac bo mam malo materialu.
kcj90 to taka pikowan podszewka do płaszczy z przepikowanym ociepleniem.gotowa, kupiona w sklepie z tkaninami pod spód dałam polar i było super. grzało i było nieprzewiewne..
A czy Ktoś robił samodzielnie czapraki jakieś lub Owijki ?? Skąd wziąść fajny materiał na owijki ? MOja koleżanka zrobiła ale ma chyba daremny materiał bo zaczeły sie starsznie meczacić, cieżko sie je zawija ponieważ sie podwijają i brzydko wyglądaja.
Mi bardzo podoba się ta tak podkładka którą zrobiła Ivett . Mam pytanie do milenka-milka jak ona się sprawuje , bo o ile dobrze zrozumiałam masz taką od niej ? Ile kosztuje i czy Ivett jeszcze robi ? Ewentualnie czy ma ktoś do niej kontakt ?
As94 owije to z polaru, można na allegro kupic na metry, jak kiedyś szukałam na dere polarku to właśnie na allegro było go najwięcej, suuuper kolory, aż oczy bolą, nie wiadomo na co się zdecydowac:p
Kamizelka jeszcze wtedy nie była do końca skończona 🙂 Jest raczej cieńsza, bo na lato, żeby schować do niej różne rzeczy. Do mojej kolekcji dorzucam jeszcze bryczesy 🙂
Kawusia dzięki 🙂 i powiem szczerze - to wycięcie wyszczupla ^^ Konianka wielu ludziom szkoda tych 100 zł na Mattesa, bo podkłądki ivett podobno były na prawdę fajne
A czy ktoś byłby w stanie zrobić taką torbę jaka była pokazana na pierwszej stronie [zrobiona przez Ivett] Ew. czy można prosić o kontakt do tej użytkowniczki?
A oto mój pomysł na komplecik ;] Miał być w różowo-czarną kratę ale, niestety nigdzie takiego materiału niebyło, a ten mi "zaimponował" swoja odmienoscią więc go kupiłam ;]
Moze i niejest to profesjonalna robota, ale i tak cieszy 😀
mamy tutaj edycję postów i proszę z niej korzystać! / a.
Aha , to faktycznie trochę drogo . A za "ochraniacze" na sprzęt ? Bardzo fajny komplecik fotki się już otwierają . Jak patrze na kantar sznurkowy to , aż mi ochota na zrobienie przyszła .