Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
??? a gdzie jest powiedziane że musisz siedzieć na forum? idź i pracuj, same prace się nie napiszą.
??? a gdzie jest powiedziane że musisz siedzieć na forum? idź i pracuj, same prace się nie napiszą.
Dokad mam isc?? 😁
heh wiem laski, że przesadzam ale ilekroć napiszę coś konstruktywnego to zero odzewu 🙂 takie to trochę deprymujące 🙂 ale jakoś to przeżyje 😀
Gillian
zacznij byc sarkastyczna 😁 👍
nie mam zielonego pojęcia gdzie masz iść żeby pisać te prace, do wychodka, kuchni, pokoju czy na księżyc, wszystko jedno, jak widać nudzi ci sie nieziemsko.
no a jak ja kompa zatargam do wychodka chociazby, powiedz mi to 🤔wirek: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: 😜
Gillian, idź do kontrowersyjnego wątku. Ja jak chcę zaistnieć, idę do naturalsów, zaraz mam masę zgryźliwych komentarzy 😂
Strzyga, ja już tam byłam, załamałam się i nie chcę tego przechodzić po raz kolejny bo zacznę się moczyć w nocy... 😀
Gillian, popularność ma swoją cenę 😂 😵
hehe 389 slow :allcoholic: Uloze plan treningowy do konca i bedzie ze lba 😎 Szybko idzie bo cos chyba wszyscy poszli spac?... 👀 😁
natasza, bardzo dobrze, że nie masz zastrzeżeń co do innych punktów i bronisz się tak nieudolnym atakiem. Może to znak, że coś do tej małej główki dotarło? 😎
rewir muszę chyba znowu zobaczyć Twoje zdjęcie bo wraca moje wrażenie, że jednak nie jesteś tak sympatyczna.
[quote author=rewir link=topic=785.msg677187#msg677187 date=1281895211]
natasza, bardzo dobrze, że nie masz zastrzeżeń co do innych punktów i bronisz się tak nieudolnym atakiem. Może to znak, że coś do tej małej główki dotarło? 😎
rewir muszę chyba znowu zobaczyć Twoje zdjęcie bo wraca moje wrażenie, że jednak nie jesteś tak sympatyczna.
[/quote]
i umarl w butach! :wysmiewacz22:
a mnie wkurza, że Dworcika zamknęła wątek nataszy, serio. No przecież on nie miał nic wspólnego z wątkiem "poznajmy się" 🙁
[/quote]
hahahahahahhahahah
wybaczcie 😀
rewir ma co w podpis sobie wstawic 😁 😜 😂
Smarcik ale już gdzieś jesteś wątek do pisania schodkami - bodajże zabawa w Quoniarę czy jakoś tak.
Edit:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,787.150.html
[/quote]
😂 😂 😂
to nie wrażenie, to rzeczywistość, witamy na Ziemi :bum:
[/quote]
ooooooo, tekst roku! 😂 😂 😂
Rewir - o Ty niesympatyczny męczykoniu! 🏇
nie tyle wkurza co dziwi mnie fakt że taka A. robi offtop praktycznie w kazdym watku gdzie sie pojawi i nikt nie krzyczy 😎 rowni i rowniejsi? 😉
Szczerze- mnie też to zastanawia że nikt nie reaguje, podobno jest starym forumowiczem z Volty, ale zachowuje się dziecinnie jak szczypior, offtop za offtopem.
A. zaraz doczekasz się ekstra podpisiku pod postami, jak jaaa 😎
A. zaraz doczekasz się ekstra podpisiku pod postami, jak jaaa 😎
czekam z niecierpliwoscia 😎
kurcze, jestem nie dosc kontrowersyjna zeby mi ktos taki tekst walnal, musze nadrobic 😎
no kurza twarz, skad ci sie wzielo az 14? ja mam tylko 1 😕
A mnie w re-Volcie wkurza, że nie wiem gdzie się przywitać 👿 W końcu odważyłam się zarejestrować i odezwać, ale nie umiem sobie znaleźć miejsca 🤔 Swoje własne zwierzę mam dopiero w planach, jeżdżę od 2 lat raczej rekreacyjnie (brązowa zdana w weekend 😎 ), więc chyba kącik rekreanta mi pozostaje 👀
A ponieważ z natury jestem awanturnicą, to przywitam się w awanturniczym wątku 🏇 Witajcie 🏇
Wkurza mnie, że zamiast drukować papiery, siedzę i śmieję się do monitora.
Mina wspólniczek w pokoju - bezcenna 😁
A. bo ja jestem bardzo kontrowersyjna no i sympatyczną to mam TYLKO twarz 😁
rewir a ja czekam na ten zrewolucjonizowany podpis 😁
DżejA wątek
"Poznajmy się" Ci się nie podoba? 😉
no wlasnie, nawet ja sie tam wpisalam z dedykacja dla szczypiorow 😁