Qń, dokladnie, mi tez to wyglada na niby gog. moneta, od tego jest kacik zoltodziobow, zeby zadawac glupie pytania, i ine wiem co ci tam isi, chyba ze czanka od pelhamu. beromania, a ty jestes krolowa dubla i nikt sie nie czepia.
Witam wszystkich bardzo serdecznie Ten Photoblog bede prowadziła Ja (anonim) poto by krytykować Justina Biebera i dopiec wszystkim beznadziejnym fankom. Jeżeli mnie popierasz dodaj mnie do swoich znajomych. Licze na durze poparcie bo wierze że na tym świecie istnieja również normalni ludzie
A na zdjęcie JB z ulizana fryzurą jak z pod hełmu, ze sztucznym usmiechem i jakimś murzynem
Kurde to jakiś tam Justin Bieber jest bardziej znany od tego jakiegoś murzyna jakim jest Usher ;D
😂kto to w ogóle jest ten justin bieber? pierwszy raz słyszę... 😁 👀 oświećcie mnie błagam. bo jeśli ktoś ma już antywanów, tzn że znowu zasłuchałam się w starociach... bo podejrzewam, że to jest coś związane z 'muzyką'
haha ja też nie wiem kto to ten JB widziałam nad morzem pełno gadżetów z nim ręczniki, czapeczki, koszulki, zawieszki, szkoda że papieru do tyłka nie było 🤔wirek:
o maj gat, to TEGO ustrojstwa piosenka leciała w Złotych Tarasach! jakaś reklama "(i tu nie rozumiałam wykonawcy, a to JB!) Justin Bieber i jego nowy hit!" i leciało NON STOP. FUJ!