Kącik WKKW

A będzie coś startować? Zawsze mi się podobało jak jeździła

Sosenka na razie nie planuje nic chyba startować, bo spełnia sie jako trener w 100%, ale nadal tak samo fajnie jeździ, ma super podejście do koni i ludzi  🙄

Ikarina
Nie rozumiem w ogolę,  co ma liczba koni do złych wyników?
Nie jest tak przypadkiem w przepisach ze na krosie mogą dyskwalifikować jak zobaczą ze koń nie gotowy i sie robi niebezpiecznie?
Trzeba było z krosu go "wygwizdać", i tyle by wystarczyło.
Asiorek druga w Baborowku 😅

brawo asior brawo narcyz
BE100 jest do metra piec ale technicznie jest duuuuzo trudniejsza niz polska L klasa...
Gillian   four letter word
18 lipca 2010 22:04
brawo Asior  🏇 🏇
Asior idzie jak burza na siwym 🙂 Super!!!
brawo Asior!!!  😅
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg651506#msg651506 date=1279137686]
podsumowując ten mało jednak przyjemny temat - dobra,bezpieczna kamizelka i dobry,bezpieczny kask to podstawa,bo gdyby nie one,pewnie troszkę dłużej musiałabym ruszać wrotkowe konie 😉
[/quote]

Skąd Ja to znam..żona luzak to najlepszy luzak  😅
Czy ktoś wie o której zaczyna się cross na ME-MJ w Pardubicach??
pestka
Jeśli dobrze wyczytałam o 13.00 jest kros ME
Nasi młodzieżowcy po pierwszym dniu na 6 miejscu, z mniej niż 10 pkt stratą do prowadzących Brytyjczyków  🏇

Trzymajmy kciuki  😅

Czy strona Mistrzostw jest tylko w języku czeskim ? Pewnie jestem neidowidząca jak zwykle  😡
No właśnie to wyczytałam, a w propozycjach było, że o 9.00 i teraz nie wiem na którą jechać?? Wolę dłużej pospać niż czekać na cross na miejscu 😉
asior   -nothing but eventing-
29 lipca 2010 22:02
Armara, niestety nawet jak klikasz w jezyk angielski, to dalej tylko "vysledky" itd  😉
asior
Nie to super po prostu, my to jeszcze coś zrozumiemy, ale Brytyjczycy, Francuzi itd.?
Trochę sobie organizatorzy w kulki poelcieli z tym językiem  🤔wirek:
Dla wszystkich którzy nie wiedzą przypominam, że teraz również dwie nasze reprezentantki walczą na ME Pony w WKKW 🙂
Po ujeżdżeniu są 26 i 38 na 49 startujących kucyków.
Akademickie Mistrzostwa Polski w WKKW 21-22 sierpnia w KJ Szarża Bolęcin --> http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3132:akademickie-mistrzostwa-polski-w-wkkw&catid=39:propozycje-zawodow&Itemid=69 wybiera się ktoś?
Walewice to dopiero tajemnica... Ze strony [[a]]http://www.lukaszkazmierczak.com/1/5/Plan-Start%C3%B3w-2010[[a]] wiem, że zawody są, i wiem kiedy. Szkoda, że tylko dla wtajemniczonych, skoro na stronie http://www.walewice.pl/ obejrzałam nawet zdjęcia z polowań, brr, a na temat Finału Pucharu Polski WKKW się nic nie dowiem... Jak to googlować, Hilfe! A może odłożę wyjazd do czasu aktualizacji strony i autostrady A1 😀
wł. Felix-Huston, forever felicis!
Ja w ubiegłym roku jechałam niewiedząc czy zawody się odbywają (były problemy z pogodą). Nawet się dodzwonić to nich nie można było  😵
wł. Felix-Huston, forever felicis!
Ja w ubiegłym roku jechałam niewiedząc czy zawody się odbywają (były problemy z pogodą). Nawet się dodzwonić to nich nie można było  😵
przecież to nie chodzi o to czy jakieś zawody są i ewentualnie w jakim terminie...
sądzę ,że spotka nas teraz ze strony Felix-Huston, forever felicis, dosłowny zalew różnorakich wątpliwości których konfrontacja będzie się odbywać na przykładach znalezionych na stronie Łukasza...każde kliknięcie ma swoją cenę  😎
Armara, dzięki, bo już myślałam, że moje zdolności googlowania zawiodły i się jako kibic nie spełnię 😉

Wrotki, jak zawsze na forum serdeczniejszy niż w realu -  to inne źródła dotyczące istnienia zawodów w Walewicach gdzieś w ogóle są? Żebym się mogła doklikać po INFORMACJE, zamiast zalewać cokolwiek  😉
a kto wie coś o juniorach którzy jada na ME?
13 sierpnia 2010 18:56
A to MEJ nie sa za tydzien? Chyba, ze chcesz sklad ekipy, wyraz sie jasniej  😉
jadą Asior a nie pojechali... czyli- czy ktoś wie kto jedzie. od teraz będę pisać całymi zdaniami skoro moje wypowiedzi są aż tak niezrozumiałe
13 sierpnia 2010 19:23
Albo pisz z lepszym humorem  🙂

Jedzie Patryk Michalski, Gosia Korycka, Kostek, Michal Knap, Tomek Wolski i Dawid Pasek. Przynajmniej ja mam takie info.
dempsey   fiat voluntas Tua
17 sierpnia 2010 18:31
czy ktoś miły mógłby wstawić zdjęcie przeszkody o wdzięcznej nazwie "pajączek" ?
chyba była tam beczka i drągi, ale jak to wyglądało?

albo opis słowny  :kwiatek:
To chyba Rider budował pająka w Rakowcu. Też pamiętam beczkę na środku i boki na kształt nóg pająka 😉

edit - znalazłam zdjęcia tej przeszkody: [url=http://www.rakowiec.pl/galeria.php?rodzaj=Lato+2004+w+Rakowcu+%28cez%29]http://www.rakowiec.pl/galeria.php?rodzaj=Lato+2004+w+Rakowcu+%28cez%29[/url]
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
17 sierpnia 2010 18:49
dempsey, słabe,ale jedyne jakie mam:

choć na stronie Rakowca powinno coś być 😉
dempsey   fiat voluntas Tua
17 sierpnia 2010 18:52
Dziękować  😀
heh nawet pajęczynkę ma
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=815.msg675231#msg675231 date=1281701322]

Wrotki, jak zawsze na forum serdeczniejszy niż w realu -  to inne źródła dotyczące istnienia zawodów w Walewicach gdzieś w ogóle są? Żebym się mogła doklikać po INFORMACJE, zamiast zalewać cokolwiek  😉
[/quote]

Polecam stronę PZJ, tam się pojawiają propozycje, zazwyczaj.
http://pzj.pl/search.php?query=walewice&action=results ... Taak, zazwyczaj, aktualnie przed rokiem 😉 Poza tym nie chcę samych propozycji, chcę obrazki.

Ech, no bo fajnie było pojechać do Strzegomia i Baborówka, które miały strony przygotowane tak dobrze, tak zachęcająco, że mogłam nastawić się co, gdzie i kiedy pooglądam, czego nie przegapić i czy w ogóle warto jechać. Wizka crossu, mnóstwo fotencji i takie-takie... Widzieliście?
A Walewic nawet wygooglować się nie da, wzmianka jest tylko na jednej stronie zawodnika. To te zawody tylko dla zawodników chyba 😉
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=815.msg679407#msg679407 date=1282118924]
To te zawody tylko dla zawodników chyba 😉
[/quote]

A czego się spodziewałas? Polska dla Polaków - Zawody dla Zawodników ❗  😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się