A Ja Za MiEsIoNc BedE UjErZdZaC KuCySiA MoJeJ SiS Bo Za 3 MiEsiOnCe BeNdZie MiAł RoK i BeDziE DuRzy I SobIe PoTeM NiE DaMy Rady! OsTaTnIo PsZyJoŁ SiOdUo I TaK StrAsZnIe BrYKaŁ AlE ZbIłAm Go BaTeM I ByŁ GrZeCzNy <3333333333333333333333333333
Nio0, ujErZdrz4j gOo SzypKo ! I rzEbY ByŁ GżEcZnY j4K n4 NiEgO wsIondZieSh to ZauŻ mU MuNsZtUk i Cz4Rnom ! J4 T4k Zr0b1Ł4m I tEraZ hOdzI śwIeTnIE. <3333333
foKuLe ByŁ4m DzIsI4J KuPIć Cz4rnom, a F4CeT pOwIeDzI4Ł rZe M4 tYlKo BroNzoWe. MyślIcie rze BendZie DobR44 ? <333333333333 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
fFiEcIe cO DzIeFfCzYnY? MóSiMy zAłOrZyć Klób zAmKnIeMtY, rZeBy rZaDnA PoCzFfArA NaM NiE MóFfIłA, rZe jEsTeśmY NiEfAjNe! bYłAm dZiSiAj ó mOjEgO KoNiKa i sObIe bIeGaLiśmY Po łOmCe :*:*:*:* xD
fF FfEeKeNd rObImY ZaFfOdY Ff sKaKaNió! kTo cHcE StArToFfAc pAlEc pOd bódKe! :*:*:* ^^
Ja MoGe PsZyJeHaĆ! 😅 A wIeCiE cO? MoJa KoLeShAnKa... (OnA jeSt TakA GóPia) Ma QuOnIsiA Co Ma 14 Lat i Na NiM CiąGle JeZdZi! WyObRaRzAcIe sOoBiE? TaKi StaRy!
Witam, chętnie przyjmę zdrowego, ujeżdżonego konika. Jestem w stanie zapewnić zwierzęciu dobre warunki mieszkam na wsi. Konik byłby spełnieniem mojego marzenia. Kontakt PW lub e-mail
jezd co namjniej C atlo CeCe ujeszczony robi piafy i pasarze jest mientki na pysiu wygrał co najmiej Wielkom Pardubickom jest koloró karego i ma 4 skarpety oraz gwiazdkie ma co najmiej 180 cm wzrostó
zapewnie dobre warunki i trening natóralny (ja mu mówie co i jak a on sie sam ma trenować)