Hypnotize co tam wcinacie dobrego? 🍴 Gagulec drugie mi się podoba 😉 Pursat nie dość, że nieziemski koń to jeszcze te nieziemskie nogi... 😜 też chcem takie 😵
ita, baffinka Placuszek z kminkiem jest nadal, ryz aktualnie jest z warzywami i kotlecikami sojowymi, no a na deser kasza z bananem i miodem. Pycha 😀 😍
A ja byłam na woodstocku tylko w 1 dzien na papa roach, a potem pojechalismy nad morze , w zasadzie ze wzgledu na psa, bo zal mi go bylo w tym kurzu i hałasie. Ale i tak jak na jego płochliwośc niesamowicie sie zachowywal 🙂 )
wendetta no psów była masa, niestety zdecydowana wiekszosc bez lepszej opieki itp. Była para ludzi ktora chodziła po łudstoku z woda i dawała wszystkim psom jakie zobaczyła. My swojego co chwile lalismy wodą. w sumie nie mielismy go brac na ten koncert ale w oostatniej chwili moi rodzice sie rozmyslili co do opieki nad nim i pojechał. Dlatego bylismy tylko jeden dzien, bo było nam go na parwde żal w tym kurzu i halasie. a nad morzem za to szalal jak dziki i skakał pzrez fale 😀
Ale ogolnie to jestem z niego dumna, bo po zabraniu go ze schroniska tylko sie czołgał po ziemi ze strachu i wył na widok ludzi. A teraz mimo ze jakos kontaktowy do obcych nie był, to mu to wisialo czy ktos go głaszcze czy nie. Torował nam droge zawsze 😀
A goliliście Jerzego? Bo jakiś taki goły się zrobił... Wygląda jak młody labrador! Widzisz, po prostu potrzebował czasu i troski- to czyni cuda u większości zwierzaków 😉