Ku przestrodze re-voltowym szczypiorom: przyjme,kupie za niska cene KONIA!

ja chcę! ja chcę! nawet bez dopłaty, no ale jak się upierasz to się przyda kasa 😁  moja uwielbia dziewczynki, wiek też w normie, moja nie potrafi piaffu do tyłu ale za to kłusuje do tyłu  to się będą uzupełniać a ja będę ją kochać 😍
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
03 sierpnia 2010 19:26
Ja również oddam konia w dobre ręce! Moge dopłacić! Ze sprzetem ofkors  😁 Niestety tez z defektem. Przeraza mnie fakt ze robi duzo kup. A to przeciez jest takie fuuuuuuj. I w dodatku jak je to mu sie z pyska wysypuje i to jest takie niekulturalne... W dodatku nie lubi sie kąpać! Jak ostatnio umyłam mu włoski Hedenszołdersem to sie zachowywał jak ostatni idiota! I w dodatku rooshofa farba nie chce chwycic na te jego czarne włosiska! Taki kon to nie dla mnie. Jednak zostane przy moim słitaśnym króliczku ktorego sie da farbowac na rooshofo. Komu konia komu?    🤣
kolorwiatru - a daj 😀 lubię takie  😉
04 sierpnia 2010 06:49
Cierp1enie bierz tylko powiedz ile dopłacic, ewentualnie dołoże stajnie jako gratis i drugiego konia. Na upartego pogonie męza to postawi hale. Tylko błagam zabierz je  🙇
ooo z halą to ja muszę się zastanowić 🙂 a nie da rady przemalować grzywę na różowo? plisss  😁
PrZyJmE k0n1k4 ! Najlepiej klasy GP, z doskonałym rodowodem. Cena do 200 zł! Płeć nie gra roli, jednak najlepiej jakby to był ogier. Kary,ze skarperkami na przednich nogach,a na tyłach koronki. na pysku ma być gwiazdka + chrapka. Rasa hanowersko-holsztyńsko-westfalska.Może być nieu jezdzony. Potrafię zajezdzac konie. Mam duze doswiadczenie. Potrafię galopować przez drążki! Jeśli ktoś chce oddać konika z opisu zapraszam na GaDu GaDu !

hehe, ma ktoś takiego konia do oddania ?!  👀  😁
04 sierpnia 2010 09:18
Cierp1enie własnie nie da sie... juz proobofałam bo by tak słiiiitasnie wygladała ale po prostu sie nie da! Jakis feler chyba. Ale moze potem kupie jakies lovanego kucysia białego i mu zrobie rooshofe pasemka <3333    😍
kolorwiatru, m4sh zpsutego k0n1k4, j4k siem nie kce przem4l0o0ow4ć ! CzEmU TyLk0o0 pasemka słitaśne ?! lepiej cAłegO roooshoffego zrób ! i pomyśL o rooshoffym munSztukUuU ! ; * :* :* :* <333333 :* :* :*
Co tam wymyślane macie oryginał z wątku przyjmię / oddam konia  😉

Witam, mam 15 lat od 5 lat jerzdże konno mam doświatczenie z końmi z checią zaopiekuje sie najchętniej kobyłką źrebakiem i starszym komiem do hodowli konik dla rodziny powyrzej 155 cm. I żeby chodzić z nią na spacery(na przeciwko jest duża łąka konik stał by w dużej stajni u znajomego więc miała by towarzystwo i ciągłą opieke zdrowolną ja uwielbiam konie główniw zajmować sie nimi moge wziąć więcej koni mile widziany był by też jakiś sprzet do konika (ale nie musi być) w domu wszyscy lubią konie zajmowałam sie koniem ktury był chory i niestety opuśćił ten świat więc szukam jakiegoś innego konia ktury wypełni muj czas. oboje rodzice z chęcią zaopiekują sie jakimś konike mama jest na emeryturze i jest sama przez połowe  dnia w domu a tak ma kim sie opiekować prosze o wszelkie propozycje napewno sie odezwe tel 510966532 , karolinka490@wp.pl z gury dziękuje woj pomorski okolice gdańska
04 sierpnia 2010 09:27
Atutowa Moshlife ze mash racje <3  a proobofalas pomalowac kopytka na roshofo? ile lakieru potszeba???
kolorwiatru, probofaŁam ! i wiesh co ?! kUpiŁ4m najlepsiejshy l4kier do p4znokCi (j4k powiedzi4ł4m w shopie po co mi to, to b4bk4 zaczeŁa się śm14ć. GŁUPIA :| ) i wiesH co ?! L4kieR niE łapiEeE ! MusIałAm KupIĆ SprEj, t4kI j4k dO saMocHodÓwWw ! wiesH ile szUkałAm rooshu ?! str44444shnie dłUgo :|
<33333333333 :*:*:*:*
04 sierpnia 2010 09:41
o jaaaaa  💘 to moshe warto sproobofać... i obetne mu ogonek w hoinke i wogule bedzie super słitaśnie... a jak bedzie mial dwa lata to pojadem z nim na zawody oł jeeee  🏇  wogole jezdzilam wczoraj na czarnej, wypinaczach i tym takim wedzidle z tyloma kułkami i hodził pięknie... wogole kupic musze taki słitasnie ogłowie rooshofe i siodło do kąpletu. Musze poprosić tatka zeby mi dał kase...on zawsze daje mi na to co hce miec  <333333
ojej, jak juz go tak wypieknisz to wstaw zdjątka ! <3333 dwa lata?! przeciesh jush stary bedzie ! ja na swoim kuniku  jezdze na gumach,czarnej,wypinaczach i do tego munsztuk ! wiesh jak ślicznie chodzi ! :*:*:*:*:*:* taaak, kup rooshoffy kąplet ! mój tatuś tesh mi daje na spRzecik ! <3333
04 sierpnia 2010 10:12
Oki to moze pszyjedziesz ze sfoim konisiem do nas? Razem pojezdzimy i pokarzemy tym warzniakom jak sie na koniach jezdzi 🙂 Zrobimy galop po ulicy miedzy samochodami  :emota2006092:
no jasne,rze pszyjade ! hahahehehihi,oni nie potrafa ujerzdrzac koni !  😂 i tak, bedziemy galopowac miedzy autami !  🏇
Witam! PŻyjmĘ QuNia w moJe dobre ręce, najlepiej takiego do woltyRZERKI który ma twardy chud i wybija, może troche ponosić i byc nieposłuszny na LĄRZY. Do TeGo ma byĆ koniecznie RZÓŁTY z białą gŻywą, BARDZO PILNE !!!!!!!!!!!!! ponIewaŻ musze mieć Qunia do woltyRzerki, chce wystartować na ogólnopolskiH zawodaCh już za tydzien a nie mam jeszcze QUNIA ;-( ;-( ;-(
04 sierpnia 2010 10:23
Ale bedzie supcio, jush sie doczekac nie moge <3 moshe jeszcze jakas quoniarka sie przyłonczy do nas?
Niom, zaprashamy wsystkie quniarki
PILNE PILNE

i potŻebuje pare dziewczyneQ do WoltyRZerki 🙁 bo tamte odeszy stwierdziły,Że KuPią se Zebre na Ogólnopolskie ZawodY WoltyRZERKi 🙁 jestem bardzo roztrzęsiOna bo nie mam jeszze Qunia na zawody za tydzień 🙁 no i koleRzanek ;(;(;( ale mam małe wymagaia do do NOWYh koleRZanek.........!
04 sierpnia 2010 10:34
Atutowa morze my pujdziemy na te zawody woltyrzerkowe?
a macie chociaRZ bardzo dobry dosiad?? mÓsicie wstępnie dobrze kłusować, ew jeśli podbieracie sie na wodzaH przy inglezowaniu to teRZ moRZe być 🙂
Ja jush pisałam,rze umiem drongi w galopie, i to w ćwiczebnym  🏇! Nadajem siem?
04 sierpnia 2010 11:24
A ja nawed lewade umiem zrobić! I umiem tak wodzami zrobic rzeby sie konik zganaszował nawet! To jak? Morze być?
ja tesh c!ągnę konisia za wodze i mi się zb!era. Ub!3ram mu munsztók <33    mog33 do faS Dołończyć?

presja
- no widziałam to i normalnie  🤔 😵

04 sierpnia 2010 12:51
Cierp1enie a co jeshcze umiesh? Ja tak naóczyłam mojego kucysia rze jak go zbije batem to sie kładzie... jaki on jest loffciany  <333
mUj koni$$ um!3 stafać dęba jAk go ciąGnem za woDzE! to yest doPiEro CooL 😀
a jAk B!j3 gO palCacikiem z Róó$$zzową  końcufką to z m!3jsca m! zaGAloPóój3
óm!3cie tAk?

Marcepana t00 jAk pszyjmójerz nas?
04 sierpnia 2010 14:34
PszYznAje rze wymienkłam  🙇  muj sie jeshcze nie naóczył galopowac z miejsca ale jak go tak hamsko pociongne to tesh stanie demba <3333 i nawet jak mu pokarzesh ukłon to on tesh sie kłania. Gópio ci co nie?
o.O

ale tu dusHo fajNyCh qNIarEk!!!!!!!!1111
rze Ja wCzE$nieJJ nie widziAuAm!!

ale supEra$nie! ja tesh mam qnika! jest srebrny i ma rooshoffom gshyffe <3 <3 <3

hoćcie zroBimy sObiem zaffody f skakaniu! d^.^b
sRebRnY z rooshoffom gżyfa?! f4rboOw4Ł4Ś ?! CzYyYyM ????????? JesT BłYszconcy cy matowyYyYy?????????
Ta44444K zrupmy z4wodY f sk4k4niUuU !!!! <333333 <3333
M4m n4dZiejem,rze pszeszkody bendom wyszsze nirz 4 meEeEtrY bo muj k0o0nIkK niE umi skakaC nirzsyh ! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <33333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atutowa , kolorwiatru i Cierp1ienie to bedziecie ze mnOM startować za tydzień na ogUlnopolskich ? jak FAJNIE! Jesteście ZAJEFAJNE..to idem SzukaĆ Qunia do woltyRzerki, trzeba w koncu sie pŻygotować ..bo to jÓRZ tylko tydzieŃ!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się