A ja chyba w tym roku będę przymierzać się do takich: Wspólny projekt Adidas'a i Burton'a 😍 Kolekcja ma wejść do sklepów na jesieni ale już się boję ceny 🙄
obcas ma 11cm, wątpie że na chwilę obecną gdzieś będą w Polsce bo ja je kupilam we Włoszech z nowej kolekcji za 49euro 😜 i mam teraz takie pytanie, jeden but byl wystawiony do mierzenia i w tym jednym bardziej mi palce wychodzą jest jakiś sposób na to oprócz rozchodzenia tego drugiego?
one są zamszowe, w środku przypuszczam że skóra. Kupilam takie wkładki żelowe moze mi przyhamuą lecenie stopy ale najgorsze jest to że buty mam na styk idealnie dopasowane i jak wkleje wkładke to obawiam się że nogi nie wsadzę, bo są bardzo wąskie 😵
to są jednak w Polsce w bacie? 😀 i ile kosztują? fakt jedyny minus to że są strasznie malutkie i wąskie, ja w sumie mam małą stope i ciężko było mi znaleźć buty na obcasie które będą idealne, nie będę musiala nic kombinować a te są w sam raz tylko ten jeden but nieszczęsny 😁
emade, może pomóc preparat do rozciągania skóry. Do dostania w prawie każdym sklepie z obuwiem 😉
I dobrze on działa? Ja słyszałam, że trzeba but nagrzać suszarką (od środka) i gorącego włożyć na nogę i rozchodzić. Ostatnio kupiłam szpilki na allegro, mają dobry numer i dobrze mi się w nich chodzi (nie spadają mi ze stóp!) ale mam problem z włożeniem ich na stopę i muszę się przy tym sporo namęczyć 😉
Scottie, ja rozciągałam swoje baleriny i jestem bardzo zadowolona z efektu! To taka aktywna piana, którą wpsikuje się do buta, zaraz trzeba go założyć i najlepiej troszkę pochodzić (preparat wysycha w ciągu kilku sekund) ale but rozciągnięty 😉