Witam, dotąd biernie korzystałam z dobrodziejstw szmatoholoków. Kiedy uświadomiłam sobie, że nigdzie nie ma "mojej" kolekcji eskadrona? Jak to możliwe? Aż tak stare mam szmaty?! 👀 Uważam, że niedopatrzenie jest poważne 🤬 nie wiem do końca, czy to tutaj... (nie bijcie! błagam) ale może ktoś upoważniony zechciałby umieścić na szmatoholikach 😀
to jest kolekcja Eskadrona anthracite/silver/burgundy 😀 , stawiam na zimę 2004, ale tego nie jestem pewna. Pozdroofka 😉
[quote author=Antoś link=topic=14623.msg661760#msg661760 date=1280338227] a ja się za niedługo stanę szczęśliwą posiadaczką kompletu plum eskadrona 😜 [/quote]
w pn bedzie u Ciebie 😀
jaka porzadna polarowke polecicie mi na drobnego konia - eskadrony odpadaja, bo kon jak w sukience.. jacsony jakosciowo chyba fajne i wygladaja tez niezle - jak u nich z dlugoscia? tak samo dlugasne jak eskadrony, czy krotsze?
Nie moj kon, nie moj czaprak ale na zdjeciu to ja 😉 wiec wstawiam Impuls Schlamm, powiem ze jak na zdjeciach ten kolor mi sie nie podobal tak w realu jest b.ładny 😍