przeztysiacmorz z tej "oczodajnej" kolekcji bloom - plum, na żywo jest b ładny, granatowo-fioletowy, taki jaki chciałam 🙂
czyli ten, który za mna chodzi caly czas, ale nie moge sie na niego zdecydowac w koncu (widzisz go na jasno gniadej?) . 😉 koniecznie fotki . 😀
Wzbogaciłam moja kolekcję kolczyków do brwi. 😜
W Poznaniu jeden z Douglas'ów sie wyprzedaje (70 %) więc można tanio kupic fajne rzeczy 😉
dwie pary pięknych zamszowych letnich szpilek chabrowe i fioletowe. Zdjęcia wstawie potem.
spodnie do spania H&M, sweter i bluzka z krotkim rekawkiem 😀
W Poznaniu jeden z Douglas'ów sie wyprzedaje (70 %) więc można tanio kupic fajne rzeczy 😉
arma który? pójdę polować 😉
przeztysiacmorz jak najbardziej dla jasnogniadej 😜 zdjęcia będą 1 sierpnia, bo na razie jestem jakieś 700km od konia 🙁
- legginsy w niebieską/granatową/czarną panterkę w... SIMPLE 😁
AN, na Św. Marcinie 🙂 Wpuszczają tylko po 1 osobie bo takie kolejki 😉
mala czarna w zarze
perly do sukienki
psikacz do prostowania wlosow john frieda
masa kosmetykow, kepki sztucznych rzes
czyli czas sie zbierac na wesele, mam godzine 🤣
3 bluzki w Vero Modzie
2 pary japonek Diverse
bluzka i portfel w Croppie
a pojechałam po spodnie i bluzę... 😵
wróciłam z Berlina obładowana jak osiołek 😵 niezlicze ile szmat i czekolad RitterSport przywiozłam (z czego 8 robiłam sama w RS Creations, dzięki czemu mam mieszanki w stylu czerwony pieprz z jogurtem czy chilli ze smartisami :hihi🙂
ale najfajniejsze jest parasolka, która idealnie pasuje do moich kaloszy od Joulsa 😎
aahhh dorwalam piekna nowa kamizelke joules w lumpie 😍
...za 15 zl!
wyyleczcie mnie z tego 🤦
obiektyw
grip do aparatu
bluzeczka na ramiączkach (spodobała mi się aż za bardzo)
japonki z croppa
i prawdopobnie coś jeszcze dojdzie 😵
W&W, szacun za te szpilki😉
armaquesse, hihih dam radę i tak w pracy zmieniam buty na tekie bez obcasa bo po kafekach kiepsko łazi się w szpilkach 😉
W&W, obledne i jedne i drugie!
Lotnaa, wiem, sama nie wierzylam, byl nowy towar i nie dalo sie przejsc, a ona taka samotna wisiala...
jak zrobie zdjecia to wstawie 🙂
W&W mozesz dac linka do aukcji?
-strój kąpielowy calzedonia (po 50% wyprzedaży, wcześniej ceny były 'lekko' wysokie)
-sweterek stradivarius
-bluzka stradivarius
-sweterek bershka
-bluzka nike
Bilans zeszłego tygodnia
Trzy polówki tommy hilfiger
Sweter tommy hilfiger
Bluzka Mango
spodnie Mango
Biała spódnica Zara
szara bluzeczka Zara
Bielizna celvin klein
Szal H&M
Sweter Mango
Dla konia
cotton chilli,
smakołyki
szampon
harmonijka Suzuki Harpmaster C
ładowarka do iPoda
płyty Sting - Symphonicities i Ray Wilson - Propaganda Man
💃
Wow, zeszłoroczna kolekcja, za 15zł 😵
o widzisz, nawet nie wiedzialam ze zeszloroczna, szukalam w necie takiej samej ale nie wyszukalam 🙂
Tak mnie ona cieszy ze lezy kolo mnie i sie na nia patrze non stop 🤣
korsik, sanna, dzięki za odp. :kwiatek:
(z czego 8 robiłam sama w RS Creations, dzięki czemu mam mieszanki w stylu czerwony pieprz z jogurtem czy chilli ze smartisami :hihi🙂
ale najfajniejsze jest parasolka, która idealnie pasuje do moich kaloszy od Joulsa 😎
Edytka, oo ja też chce sama zrobić swoją RitterSportkę 😀
Ale zajawa 😜 szkoda że u nas nie ma czegoś takiego.
A jakiej firmy parasolka ?
Jest genialna.
aahhh dorwalam piekna nowa kamizelke joules w lumpie 😍
...za 15 zl!
sienka, osz ty ! Kurde chyba zaczne łazić po szmatlandach bo co tu zaglądam to ktoś pisze że znalazł coś super na lumpach.
A ja skromnie, bo koniec miesiąca:
-baleriny Bershka
sienka spowiadaj sie gdzie ten lumpeks! piekna jest!!
haha, na kabatach, tuz przy wyjsciu z metra, po przekatnej do tesco. Sa 2, pierwszy duzy, zawsze tlum, drugi 2 sklepy dalej, mniejszy i luzniejszy. Trafilam akurat na dostawe i poczatek dnia, przypuszczam ze dlatego tak mi sie trafilo 🙂 Ale oprocz tego czesto laze tam po sportowe koszulki, kupuje duzo nike i adidasow dry-fit, do biegania i innego rodzaju 'wyczynow' sportowych 😉
i dzieki ze sie podoba :kwiatek: Czyli jakbym trafila jakis ciuch w tym stylu w innym rozmiarze niz moj to mam brac i ktos sie chetny znajdzie? 😉
Upolowałam dziś bryczesy na wyprzedaży w horze, o
takie 🙂
sienka, ja Ci powiem tak, jeżeli będziesz uważała że coś jest w dobrym stanie i jest ładne i nie kosztuje dużo to bierz !
Będziesz mogła wstawić do ogłoszeń a jak nie to na allegro 🙂