adrianna32, przekręciłam jakąś nazwę? 👀
Nie nie ale ja jestem z Malborka i tak ciekawie to zabrzmialo.... 🤬 😁 Nic nie przekrecilas :kwiatek:
Czy mógłby mi ktoś przesłać jeszcze raz tabelkę? 😡 Niechcący opróżniłam skrzynkę przed pobraniem 🙄 Z góry bardzo dziękuję :kwiatek:
fin, czy dostalas moje pw ze zgloszeniem? juz jakis czas temu??
Dostałam, chyba nawet maila do mnie pisałaś. Czy to nie Ty?
Jeśli nie ma Cie w tabelce, to zaraz przegrzebię skrzynkę w poszukiwaniu Twoich danych i wpiszę je jeszcze raz do bazy :kwiatek:
nie ja pisalam tylko pw, ale nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani nic. napisalam z deklaracja w czym moge pomoc.
Też jestem chętna do pomocy.
Fin do Ciebie dane? jakie?
katija, sprawdzę w skrzynce i jutro wyślę Ci potwierdzenie i tabelkę na maila.
akzzi, podajemy: imię i nazwisko, numer telefonu, maila, miejsce zamieszkania (lub obszar w jakim pomagasz) i co możesz zrobić 😉
Jest kilka propozycji:
Forumowicze do tej pory oferowali:
• kontakty z warsztatami samochodowymi
• kontakty z weterynarzami
• pomoc przy transporcie, kontakt z przewoźnikami
• można dzwonić o każdej porze dnia i nocy
• pomoc w opiece nad koniem podczas nieobecności właściciela
• mobilność
• podrzucanie przesyłek
• sprawdzeni mechanicy, holowanie
Może komuś pomoże :kwiatek:
Czy mógłby mi ktoś przesłać jeszcze raz tabelkę? 😡 Niechcący opróżniłam skrzynkę przed pobraniem 🙄 Z góry bardzo dziękuję :kwiatek:
podbijam 😎
A to się dostaje jakąś tabelke??
Jeśli tak to ja bym poprosiła, bo nie dostałam :kwiatek:
akzzi dostaje się taką ładną, kolorową podzieloną nawet na województwa 😜 Z wszystkich danymi w razie jak będziesz potrzebować pomocy
to już piszę do Fi pw 🙂
ja zrozumialam z pw od Fin, ze w przypadku potrzeby kontaktowac sie należy z Nią, a Ona podaje co i jak...
a moją tabelkę wcieło razem z kradzieżą laptopa (tabelkę ktora swoją drogą mi się nei otwierała) 🙁 czy mogę prosić o przesłanie mi jej raz jeszcze? teraz mam sprytniejszego offica to może mi otworzy...
Alabamka, Akzzi, Breva, wyślę Wam tabelki za godzinkę jak będę na swoim kompie :kwiatek:
Dziękuje bardzo :kwiatek: Tabelka już doszła.
podbijam może by to przykleić?
i ja podbijam żeby przykleić.
Fin a co z tabelka? wciąż nic nie otrzymałam..
akzzi ja ci ją już wysyłam :kwiatek:
edit: i też jestem za przyklejeniem 😉
akzzi, wysylałam Ci dwa razy, nie wiem czemu ciągle jej nie dostałaś. Na pewno podałaś dobrego maila?
fin, czy orzesunelas mnie na dolny slask? i wlasciwie usun mnie wogole z wielkopolski, juz jestem w domu i tu jest moj teren operacyjny. 😉
Przesunełam już jakiś czas temu, wtedy kiedy pisałaś do mnie w tej sprawie :kwiatek:
super, wprowadz tylko poprawki dotyczace tego, ze tylko w jednym miejscu jestem 😉 :kwiatek:
Fin dalej zbierasz zgłoszenia? czy napisać do kogoś innego? 🙂
Tak jest - nadal zbieram zgłoszenia i prowadzę tabelkę 😀
Hej, mam pytanie- czy może wybiera się w najbliższym czasie ktoś z Warszawy lub okolic do Poznania? potrzebna pomoc w transporcie 😉
a ja bym sie chętnie do takiej listy zapiasała...
to jeszcze działa?
Właśnie też się zastanawiam 🤔wirek:
Świetny wątek 🙂