Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
19 lipca 2010 20:34
Polecam taką pałkę:
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
19 lipca 2010 20:36
Myślałam o zakupie takiej:

Ma ktoś? Używał? Polecacie?? 👀
wątek zamknięty
ja myślę, że to powinno na początek wystarczyć 😎
wątek zamknięty
19 lipca 2010 20:39
Raven, powinna dać radę!
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
19 lipca 2010 20:42
Raven ciężko stwierdzić  👀 Myślę, że jest bystry tak samo jak Żadonka  😉
Szkoda, że maści nie odziedziczył po niej  😉

Bo Was baby do TOZ'u podam  😎 Konia Ci odbiorą, dadzą mi i ja go wtedy będę tłukła  😎
wątek zamknięty
disco właśnie czekam na fotki, zaraz wrzucę po jednej 🙂

korsik kary to wałach i nie mam jego fotek, bo cykałam tylko koniom, które brali pod uwagę znajomi 🙁 Ale jest wielki, ok 170 cm, kary z dużą gwiazdką 🙂 Śliczny!

Raven a kiedy te zielonki? Obawiam się, że będę wtedy w Szkocji 🙁( Skoki idą fajnie, odkąd zmieniłam Osobą Z Dołu jest naprawdę spory progres 🙂 nie bij młodego!
wątek zamknięty
Dzionka, ojej, chodzi mi w każdym bądź razie o kobyłkę  😉
wątek zamknięty
Zdjęcia mam jednak marne, tylko w stępie 🙁
No ale oto ona - Cherry 🙂 W wersji wieśniak z lasu oczywiście, jak wszystkie konie stamtąd kupowane 😀

Na mój strój proszę nie patrzeć, wyjechaliśmy na spontanie dzień wcześniej i nie zdążyłam zabrać ze stajni rzeczy :/
wątek zamknięty
disco, hehe dzięki 😀

Pięknie wyglądacie!
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
19 lipca 2010 22:17
mój Koń i jego Kucyk 😀

uwielbiam ich padokować 😍 są przekomiczni razem 🤣
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
20 lipca 2010 10:56
caroline widać, że Kasz zadowolony, no i kumpla ma
wątek zamknięty
Jessy   Koń klasy Grand Prrrrrrrrrrr.
20 lipca 2010 11:43
:kwiatek:

Angeel - miał uszkodzone 80% zginacza przy ścięgnie, p\na usg wyglądało to jak jedna wielka dziura... Teraz nie ma tam NIC, wydaje się niemożliwe a jednak 🙂
szafirowa świetnie siwus wygląda! miło się patrzy 🙂
quanta - rzeczywiście wszystkie konie wyglądają pod nim jak kucyki, zresztą mam podobny problem, wszyscy się śmieją że te konie jakieś takie małe pode mną 😁
disco 😜
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
20 lipca 2010 13:53
Nirv, spóźnione, ale strasznie DZIĘKUJĘ :kwiatek:

Jeszcze jedno (było już w wątku ogłowiowym, ale mam za wolny interent, żeby zgrać więćej zdjęć  🤬 )
wątek zamknięty
arivle - z kim jezdzisz w Kierzbuniu ? z T.S. ? moze byc na pw 😉
wątek zamknięty
Pytałam już w wątku o siodłach, niestety nikt mi nie pomógł. 🙁

Czy ktoś na forum ma porównanie rozmiarówki stubbena (łęk) z siodłami prestige lub wintec?  Czy 32 stubbena jest równe 32 prestiga, mniejsze, większe? Prosze o pomoc.  :kwiatek:
wątek zamknięty
  większe-szersze

z tego co pamiętam 29 stubbena to tak 32-33 prestige
wątek zamknięty
20 lipca 2010 21:04
Raven a kiedy te zielonki? Obawiam się, że będę wtedy w Szkocji 🙁( Skoki idą fajnie, odkąd zmieniłam Osobą Z Dołu jest naprawdę spory progres 🙂 nie bij młodego!

Zielonki są 14 sierpnia 🙂 Postaraj sie być! Aczkolwiek i tak pewnie w pracy będę siedziec wtedy przez większość czasu trwania zawodów... :/
A dzisiaj Laleczka nie spałowałam, bo tak ładnie na lonży pracował, że aż mu darowałam sesję tłuczenia 😀iabeł:
Nasturcja-Renata będę na bieżąco śledzić Twoje postępy z Żarem - tylko nie żałuj nam relacji i zdjęć! 🙂
arvile uwielbiam kasztany w fioletach 😜

Całusy od Dzieciaka:
wątek zamknięty
Raven, czad!! Jestem dokładnie 5 dni w Warszawie między Skibnem a Szkocją i akurat 14 jestem, więc będę na 99% 🙂
wątek zamknięty
20 lipca 2010 21:16
No to cudnie 😀 Może nawet postaram się jakoś wykręcić z pracy tego dnia :P Ale mam rozumieć, że z Dzionkiem przyjedziesz? 😀iabeł:
wątek zamknięty
No jaha że z Dzionkiem, już tak mi się tęskni na zawody, że o matko. Marna była ta wiosna i lato, bo raz że przeprowadzka moja, dwa że mnóstwo pracy z tym związane i jeszcze do tego upały i robale, przez które ze 2 tygodnie praktycznie koń stał, bo nie dało się nic zrobić. Teraz sierpień i wrzesień będą nasze 😀

Btwna czym lonżujesz młodego? Jak ci idzie odpicowywanie go 🙂? Dzionek z okazji Skibna został wczoraj pozbawiony części grzywki, szczotek pęcinowych i końcówki ogona, więc wiesz - też pimpuj 😀
wątek zamknięty
20 lipca 2010 21:38
No to cudnie! Oby udało mi się dotrzeć na Wasz przejazd 🏇 A jak z Waszą formą na dzień dzisiejszy?
Jak ci idzie odpicowywanie go 🙂?

A jakośtam nam idzie jakoś :P Póki co, głównie skupiam sie na jego kopytach z akcentem na strzałki, bo jestem z nich bardzo niezadowolona 🙁 I mam nadzieję, że wraz z kowalem szybko doprowadzimy je do porządnego stanu... 🙄

Za radą Koniczki lonżuję Dziada na trójkątnych wypinaczach. I jestem zadowolona, bardzo mu przypasowały 🙂 Wcześniej próbowałam na gumach (bleee) i rzuciłam je w kąt bo na wypinaczach to zupełnie inna bajka.
wątek zamknięty
Bardzo słusznie, ja też zaczynałam z Dzionkiem na trójkątach 🙂 Ostatnio mi się popsuł i zaczął panicznie od nich odsadzać, więc przerzuciłam się na zwykłe wypinacze i w sumie się cieszę, bo czas go trochę wyżej poustawiać 🙂 A nasza forma? Źle, jestem wkurzona, że przez te upały i robale tyle stał i mój plan treningowy przed Skibnem runął w gruzach. No nic, najwyżej nie będziemy tam szaleć za bardzo 🙂
Pokazuj młodego częściej, będę zaglądać bo biorę lapka na wyjazd 🙂
wątek zamknięty
nasza ostatnia sesja. Anaa dziękuję! :kwiatek:

wątek zamknięty
ewuś, nawet tak nie pisz, ja tam wierzę, że jeszcze się ułoży 🙁 🙁 Piękne zdjęcia!
wątek zamknięty
20 lipca 2010 22:07
ewuś, zobaczysz, sesji będzie jeszcze wiele! :przytul:
wątek zamknięty
a ja mam kolejna fure i jestem szczesliwa, bo zawsze mi sie podobal, ale zawsze myslalam ze to kon nie dla mnie, ze sobie nie poradze i nie bede mogla na niego siadac.. a chodzi mi super i bardzo mi lezy 🙂 charakterek ma, jest dziwnym koniem, ale dajemy rade 🙂

szkoda tylko ze odkad rudzik nie chodzi spadla mi szybko kondycja i po 3 koniach dzis mialam sile na jednego, na drugiego juz nie mialam ochoty..
wątek zamknięty
Chciałam ostatnio pooglądać z jakich stadnin pochodzą nasze konie chodzące w sporcie...istnieje w ogóle jakaś nie wiem, baza, stronka gdzie byłby jakiś spis koni z hodowcą? 🤔wirek:
wątek zamknięty
na zawodach na listach jest to uwzglednione czesto - ale to na ogolnopolskich i miedzynarodowych
wątek zamknięty
magda, nie ma kamieni? fajno. A Ty jak schudłaś!
btw. jutro jestem na hajpo od rana, jak też możesz być to wal na gg.
wątek zamknięty
Jessy, ale super !! Powodzenia w dalszej rehabilitacji rumaka !

Raven, sliczny dzieciak, koniecznie wiecej go pokazuj !

ewuś, jaka ostatnia? Co sie stalo, co sie dzieje ?

magda, fajna fura !! A rudzik mial sie dzis z ciotka chyba calkiem niezle. Grzeczna ksiezniczka.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.