KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Bardzo ładnie a jak owijki perfekcyjnie zawinięte . Same polary czy z podkładkami ? Ja się stałam posiadaczką żółtych owijek moon i powiem szczerze ,że myślałam że to chłodniejszy kolor ;P Bo taki jak jest to wyobrażałam sobie gelb 🙂 Na czaprak sobie poczekam ;/ ale we wrześniu wstawię dość sporo zdjęć za to ;P w sumie to z Mo B. wstawimy ;P
wątek zamknięty
LOVELY, Azbuka
dzięki  :kwiatek: Muszę się tylko postarać o jakieś lepsze tło to bym do szmatoholików wrzuciła.

Trolinka
Dziękuję. Zawinięte na podkładki polarowe, mogło być lepiej - przy jednej nodze strasznie mi się roiła, bo jej bąk koło nosa latał  😁
wątek zamknięty
armara, bardzo ładnie twoja kobyłka wygląda  😀

ja wciąż czekam na mój komplet jarpola, kontakt z deb mnie załamuje, czas oczekiwanie też :/ (jeszcze pare dni i będę  tygodnie, przyczym początkowo deb mówiła o jakiś 4 dniach)

edit: literówka
wątek zamknięty
korsik
dziękuję  :kwiatek:
A co sobie zamówiłaś ?
Sama myślałam o Jarpolu, ale poprzednie dwa zakupy, a raczej czas ich realizacji bardzo skutecznie mnie odstraszają i jak słyszę nic się nie zmieniło, szkoda 🙁
wątek zamknięty
jako, ze to fabryka marzeń to zamówiłam czaprak z innym pikowaniem i owijki dłuższe o pół metra

i chyba to mój ostatni zakup  🙄
wątek zamknięty
armara Bomba  😅

Mi plum kojarzy się z kolorem niebieskim niż fioletowym  🤔wirek:
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
18 lipca 2010 12:13
Petrol na Gniadej 🙂

wątek zamknięty
Kiedy będzie wiadomo jaka jest nowa kolekcja eskadrona? w sierpniu?
wątek zamknięty
Czy ktoś wie może jakie owijki pasują do niebieskiego czapraka Global Verona??
link do zdjęcia czapraka:
Dość dziwny jest jego odcień bo ani to niebieski ani taki strikte błękitny tylko wymieszany. Ale bardzo ładnie się prezentuje na koniku 🙂
wątek zamknięty
myślę, że będą pasować owijki waldhausena polarowe

http://www.hidalgo.pl/products/67/p/42

tak wyglądają na żywo
http://rewiamody.konskieforum.pl/m/all/k/all/f/15/s/1/z/864
wątek zamknięty
armara, wygląda BOSKO! 🙂 bez konia mnie do tej pory nie ruszał 🙂

Monny, IMO wieje nudą, macie lepsze opcje kolorystyczne.

wątek zamknięty
Burza, Dramka
Dziękuję :kwiatek:
Muszę jeszcze tylko jakieś łądniejsze zdjęcia zrobić, bo na żywo jest mimo wszystko bardziej fioletowy, chyba. Sama nie wiem.
wątek zamknięty
Czy wie ktoś może co to za kolor owijek eskadronowych?
wątek zamknięty
Armara właśnie spowodowałaś, że kupuję tego PLUMa eskadronowego 😀😀 Tak się wahałam, bo kasę oszczędzam ale.... jakaś przyjemność mi się należy, szczególnie, że od zimy żadnej szmaty nie kupiłam 😉
wątek zamknięty
Z jednej strony mam farta, bo... cała kolekcja BLOOM kompletnie mi się nie podoba, w odóle nie przemawia do mnie...
I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie fakt, że kolekcja MARITIM nadrabia to z wielkim hukiem! bo z tej kolekcji podoba mi się każdy kolor... 😍
Chilii już niedługo bedzie u mnie... 😅
wątek zamknięty
Libella

Przepraszam, że sprowadziłam Cię na złą drogę  😁 Ale warto
wątek zamknięty
akazzi, schlamn, corriander?  👀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 lipca 2010 20:56

kasztan w moim upragnionym cotton stone  🏇 jeszcze turf śni mi się po nocach  😵
wątek zamknięty
sei, ja na dniach obfocę impuls stone  😜 jest cudowny 😀

a cotton jest taki jak na zdjęciu ?  👀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 lipca 2010 21:08
nirv, więc czekam na foty 🙂

w sumie tak. ciemny stalowy. mam jeszcze takie zwykłe nie na koniu to potem pokażę.
wątek zamknięty
akzzi, a to nie flax/beluga albo castor?
wątek zamknięty
a ja robiąc porzadek w szafie znalazlam jak nowe nauszniki tofee  🤣
wątek zamknięty
Chyba to beda turf owijki. ale pewna nie jestem.. Mam derke polarowa turf i one nieco sie różnią barwą od niej, ale nie wiem czy dlatego, że tak po prostu jest, czy dlatego że to inna kolekcja..

a castor to jaki to?? 👀
wątek zamknięty
akzzi, ooo turf szukałam tego słowa 😀
wątek zamknięty
Który czaprak jest lepszy jakościowo, brillant czy microfaser? Muszę decydować się na już, bo paczka nie przyjdzie przed wyjazdem, a na prawdę nie mam pojęcia, który brać - pomooocy!
wątek zamknięty
brillant napewno ładniejszy 😉
wątek zamknięty
Papi jakościowo wydaje mi się, że brillant jest nieco gorszy od niektórych cottonów, nie wiem jak microfaser. Za to moim zdaniem brillanty są dużo ładniejsze.
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
19 lipca 2010 12:42
Papi - ale brillanty sie chyba trochę kurczą? nie wiem jak microfaser bo nie miałam .. ale mimo wszystko brillant ładniejszy jest.
wątek zamknięty
Dzięki 🙂 No mi się bardziej z wyglądu podoba bardziej brillant, ale widziałam że dużo osób na nie narzeka, że są nietrwałe. Więc chyba zdecyduję się na ten z mikrofazy
wątek zamknięty
no, w końcu dostałam mojego jarpola  😀

jest bardzo ładny, ciemniejszy niż na zdjęciu (owijki trochę jaśniejsze), szkoda tylko ze lamówka z taśmy, bo chciałam z materiału

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.