Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"
Vuko kojarzy mi się ze średniego wzrostu dobrze zbudowaną ambitną amazonką, która od konia sporo wymaga. 🙂
Vuko, ojej nie to miałam na myśli 😁. Ja po prostu więcej śledzę na re-volcie niż piszę i zapamiętuję osoby, konie 😉
galopada_, teraz tak ale opaliłam się na mazurach 😂 przez większą ilość czasu w roku jestem blada jak córka młynarza 😎 a co do zakupów to się zgadza 😉
galopada_, ciągle kojarzysz mi się z pracowitością i skromnością, no i uważam, że jesteś bardzo ładna 😉
patataj przykro mi, ale Twoje wyobrażenia trochę mijają się z realiami 😀iabeł: Dobrze zbudowana nie jestem, ok. 160 cm wzrostu, więc kurdupel, od konia wymagam tyle, żeby i mi i jemu pracowało się dobrze, czyli nie więcej niż on moze podźwignąć:]
Za to Ty kojarzysz mi się z wysoką smukłą osobą o ognisto rudych włosach 😉
Mia widzę, ze masz podobnie do mnie, jesteś raczej czytelniczką:]
Vuko, ja re-volty nie śledzę bardzo uważnie i moje wyobrażenie było całkowicie wymyślone- może nie mieć pokrycia w rzeczywistości. Z tymi wymaganiami chodziło o to, że wiesz czego chcesz, anie że tyrasz konia ponad jego możliwości.
Ja jestem niska (166cm), zdecydowanie nie smukła, a włosy mam ciemny blond/popielato/rudawe 😉
Vuko, teraz kojarzysz mi się z dziewczyną o pięknej cerze i ciemnych, gęstych i mocnych włosach 🙂
patataj hehe, no widzisz, można strzelać tysiąc razy i trafić w tylko jeden mały element:] Znów nie trafiłaś, ale taki to już śmieszny wątek 🤣
Gwoli wyjasnienia, cera idealna nie jest, włosy rude, mało ich nie jest, ale słowo geste to chyba za dużo:P
Ja już nie strzelam, dam innym osobom się pobawić 😉
Vuko nie wiem - kojarzysz mi sie z dosc ostra charakterem osobe, powazna i dumna
PS moze to dlatego ze tak mi sie kojarzy Twoj nick....
PPS jak bede miala konia to chyba nazwe go jakos podobnie do tego nicku 😁
Aga pewnie jest już nieźle opalona, bo z tego co pamiętam, siedzi przed kompem we Włoszech.
majek wyobrażam sobie Ciebie jako ciemną blondynkę lub nawet brunetkę, wysoką i pełną optymizmu 😀
flicka1995 Wyobrażam sobie jako młodą dziewczynkę która ujarzmia dzikie mustangi 🏇
Cariotka wyobrażam sobie ciebie jako osobę, która tętni energią, ma wiele "świerzych" i ciekawych pomysłów na świat i daną chwilę
[hr]
ps. tylko nie dziewczynkę 😉 wolę miano dziewczyny 😀
flicke wyobrażam sobie jako początkującego adepta jezdziectwa, przed którym jeszcze dużo nauki 😉
Donia Aleksandra - drobna blondynka, posiadająca własnego rumaka i mająca poczucie stylu 😉
Esperansa.
Marzy o podrozach na konynent amerykanski.
Być może zakochana w serialach odpowiednich produkcji. 🏇
Niewielkiego wzrostu, ciemne włosy.
Thaya - lubi dobrą muzykę (oraz herbatkę i rożnego rodzaju czekolady :hihi🙂. Optymistka mająca duże poczucie humoru.
Esperansa marzycielka,romantyczka,cicha,spokojna.Wrażliwa szatynka 😉
Szekielka- osoba wrażliwa, bardzo przywiązana do swojego psa, od którego imienia zresztą ma swój nick
Donia Aleksandra
Kojarzy mi sie z tym ze stajnie ma gdzies u nas na śląsku a ja za cholere nie wiem gdzie 😉
A poza tym sadze ze to silna babka ktora wie czego w zyciu chce 🙂
Hypnotize kojarzy mi się ze szczupłą, niewysoką brunetką o wrażliwym usposobieniu 🙂
Sunny, mała, bardzo bystra, wszędzie jej pełno, lekko złośliwa, ale ogólnie pozytywnie zakręcona. 🙂
patataj-szczupła szatynka ,o mocnym charakterze,mająca zapędy przywódcze,stanowcza ale sprawiedliwa 🙂
=planeta10, zakochana w arabach młoda dziewczyna, blondynka, dlugie wlosy, szczupla, niewysoka, zawsze z okularami przeciwslonecznymi na nosie . 😉
przeztysiacmorz, średniego wzrostu blondynka, radosna, szalejąca za swoją kobyłką, jak ja lubi duże luźne sweterki i też idzie teraz do LO
nastka , normalnej budowy , ciemne dlugie wlosy 😉
szczupła, wysoka, ciemne i krótkie włosy, zbyt poważnie biorąca do siebie wiele rzeczy
kolorwiatru, \romantyczka o ciemnych włosach, raczej młoda i mimo wszystko pozytywnie nastawiona do życia 🙂
Gavi pracowita, zawsze zorganizowana jeżdżąca siwki 😉
kolorwiatru praktycznie nic sie nie zgadza 😀iabeł: hehe , mam ciemne blond wlosy z jednej strony wystrzyzone 👀 srednia budowa i wyso. 🥂
Aroid wysoka , średnie blond wlosy , z dystansem do ludzi
Aroid, zgadza się, tylko do pakietu siwków jeszcze rude trzeba dorzucić, bo mi do koloru włosów pasują 😉
Gavi miła, sympatyczna, ale cicha.