epk, ten standardowy Eskadron, który wstawiłaś, jest fajny. Mam taki, tylko bordowy i wydaje mi się, że jest lepszy jakościowo od kolekcyjnych cottonów.
Ma ktoś może fotkę (oczywiście na koniu) czapraka białego cotton Moon + owijki żółte albo granatowe ? W gelbie ślicznie 😉 Petrol podoba mi się nawet bardziej ten nowy toffee niż ten ze starszej kolekcji 🙂
Trolinka dziękuję 🙂 a co do czapraka, to chodzi mi o to, że petrol ze zdjęcia to ta jego nowsza wersja- nazywa się petrol-toffee. I moim zdaniem jest fajniejszy niż stary kolor petrola 🙂
a ja zakupiłam kolejnego Eskadrona z kolekcji Chocochip/Pink więc nabyłam dziś Pink ( od Dunki) a mam jeszcze Creme ( od Sierry) 🙂 ( nabyty w czwartek, czekam aż przyjedzie do mnie) może nic wielkiego, ale one mi się strasznie podobają.
Disco a mnie sie na szczescie nie podoba w realu 😉
ja sie wkurzylam na pewien sklep jezdziecki i nie bede miala kompletu limegreen, bo ja ze soba pogrywac nie dam... trudno 😤 bardziej boli mnie fakt ze nie bede miala Sierrowego czapraczka black /umbra bo zostal tylko w wersji DL 😕
hmm. ostatnio jak dzwoniłam powiedzieli mi, że najlepiej zamawiać przez stronę bo wszystko uaktualniają codziennie i że jeżeli coś jest w hurtowni to jest na stronie... najwyraźniej tak nie jest 🤔 zaczynam się tym samym bać o mojego zamówionego maxa, bo niby był, ale od dwóch tygodni zero informacji o moim zamówieniu 🤔