KOTY

Nie ty się przewracasz tylko kot się przewraca. Nie możesz pisać normalnie?

A kociak prześliczny 🙂

Przecież pisze normalnie  🙄

Seksta   brumby drover !
09 lipca 2010 11:18
Dramka raczej nie. Wistra napisala "przewracalismy sie" tak jakby i ona i kot przewracali sie i trzepali glowa.
Dla mnie to rowniez conajmniej dziwne. 😉
Dziewczyny, jest takie male slowko "tolerancja" ;-) pozwolcie kazdemu pisac w formie, jaka mu emocje, aktualna chwila, poczucie humoru podpowiadaja :-) To nie jest, dzieki Bogu, lekcja polskiego, ale fajny kacik w ktorym dobrze byloby czuc sie swobodnie, nawet ze swoimi  ewentualnymi wadami  :kwiatek:
Na prawdę nie macie poważniejszych problemów?  😉
Dajcie spokój, dyskusja bez sensu.
Seksta   brumby drover !
09 lipca 2010 11:38
Oczywiscie, ze mamy.
Po prostu to irytujace. Tylko wspomnialam.
Robta co chceta.
Notarialna też wspomniała, zrozumiałam.
Uważam tylko, że dalsza dyskusja nie ma sensu, no  😉
Notarialna, jesli nadal szukasz kotka, to w Kakadu na Wlokniarzy sa 3 do oddania. Wygladaja kiepsko. Jeden z nich nie ma oczka, dzisiaj malo co z nim nie wyszlam. Strasznie załuje, ze nie moge go przygarnac.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
09 lipca 2010 14:08
dziewczynka, I dopiero teraz to mi mówisz? A byłam dzisiaj w Manu... 🙁
Przejadę się na dniach jeszcze. A gdzie można je zobaczyć?
Wlasnie moj facet mnie uswiadomil ze ten sklep to nie Kakadu tylko Zoo Natura. Mozna je tam zobaczyc, klatka stoi na wprost wejscia. Ten kotek bez oczka jest cudny, czarny z pionowa odmiana na pyszczku i bialymi lapkami. Wyglada troche jak moja Pola.
To na prawdę Prezes wrócił...
(fot1 - Prezes Bis, fot2 - Prezes...)

Bischa   TAFC Polska :)
10 lipca 2010 13:46
Faktycznie  😀 Czy dobrze widzę , że Prezes Bis ma prążki na tylnych nogach ?
Ano, ma.
Takie delikatne, ale ma.

jest taki niepowtarzalny!  😉

Hitem jest jego spanie na mojej szyi i głowie, jak ja śpię na boku  😵
Dawno nas tu nie było z Panem Kotem Wasylem. Jeszcze niedawno pisałam o problemach z jego atakami, na szczęście problem mija wraz z wiekiem 🙂 Wybaczcie, że tak wrzucę zdjęcia poza dyskusją, ale dostałam kilka nowych i muszę się pochwalić jak się chłopak zmienił 😉

Jak był mały to był słodki, miał "brudne" oczka i robił dziwne miny 😁

Potem wyglądał jak puma...

A teraz ciągle śpi!

Coś diabelskiego jednak było w nim zawsze 😉
Pięknie na tle tego fioletu  😎
Lotnaa   I'm lovin it! :)
11 lipca 2010 16:41
wendetta, uwielbiam czarne koty - mają w sobie coś "diabelskiego"  😉

wistra, piękny błękit!

A ja przedstawiam pana Joey, czyli King of the Stable  😉

Jakość niestety komórkowa  🤔
11 lipca 2010 16:57
Ale i tak jak na komórkowe - rewelka  😀
wendetta jakie oczy bursztynowe  😲
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
11 lipca 2010 18:58
wendetta, świetna przemiana 🙂 Lotnaa, cudny bandzior 🙂
Wistra, strasznie mi przykro z powodu Twojego futra 🙁

Moje po przeprowadzce dostały nowy drapaczek 😉 - strasznie wszystko drapały, więc na szybko go kupowaliśmy

no i mądra mina Balbiny

Lotnaa  niemal jak moj Tiger  🤔zok:
wendetta niezle minki strzelal ten Twoj kociak  😁
Makrejsza fajny drapaczek  😀

Ja nie mam fotow moich kotow  🙁
Jak wroce do domku(czyli za ok tydzien) to wygrzebie ostatnie fotki Blacka...
Makrejsza, drapak rewelka. Mamy podobny, z tym, że Łapka tylko na nim wypoczywa, drapać nie chce. Twoje kicikłaki śpiące w tych miseczko-talerzykach słodko wyglądają.
Lotnaa, King leży rzeczywiście jak king  😎
wendetta, kicikłak ma w sobie coś magicznego
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
11 lipca 2010 19:56
No, moje go uwielbiają - skaczą po nim jak małpki, no i drapią go na potęgę 🙂
To nic, że upał - Pańci ciepło być musi  😁
Jejuu jak sloodko  💘
aaaa...wistra  😜

Dziś byłam w jednym z  CH i tam za szybą w sklepie zoologicznym są malutkie kicikłaczki do oddania z interwencji TOZ-u... jest rudzik, czarnulek, szary, i 3 szare z białymi łatkami. Cuda takie małe...
Makrejszato wygląda jak kocia choinka z kociobombkami
Dzięki dziewczyny za miłe słowa!
Lotnaa, ten kot jest cały diabelski, i z wyglądu i z charakteru, ale i tak go kocham.
aga020596, no miny robi genialne 😁 Zresztą arsenał dźwięków też ma bardzo duży 😁 Śmieję się, że Vasyl to kot optymista: nie robi klasycznego "miał", tylko "ma!" 😁
CuLuLa, jak go obserwuję to też odnoszę takie wrażenie. To mój pierwszy kot, więc dlatego wszystko co robi może wydawać mi się dziwne, ale to tak cholernie inteligentny stwór, że mam wrażenie, że w jego głowie zachodzą cały czas jakieś naprawdę skomplikowanie procesy myślowe. Wygląd też ma magiczny 😉
Bischa L, a oczka dopiero mu się niedawno wyklarowały, myślałam, że będzie miał szare.

Makrejsza
, teraz musisz przygarnąć tylko kotów ile jest półeczek 😁
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
11 lipca 2010 23:13
wendetta, Nagraj swojego kocurro jak mrauczy. 😁
12 lipca 2010 07:51
wendetta a ile on ma ?
Notarialna, haha postaram się 😁
Bischa L, jakoś we wrześniu skończy rok (dokładnej daty jego urodzenia nie znam, bo to kotek schroniskowy) więc 10. miesiąc mu obecnie leci 😉
Muszę się pochwalić wyczynem wczorajszym mojej Mieczysławy  😍 mąz mój mnie woła wczoraj rano - ratuj Miecię, no to ja lecę na ratunek! Z tyłu domu mamy starorzecze, po powodziach zamienione w prywatne jeziorko ale długie, jak to stare koryto. Siedzi Miecia po drugiej stronie na zwalonym konarze i drze mordę - miau, miau, co podejrzewam w wolnym tłumaczeniu brzmialo - proszę natychmiast po mnie przyjść. No to ja do niej Miecia, Miecia, no ale Miecia dalej - miau i miau tylko, więc mi się znudziło i mówię - musisz iść Miecia naokoło, tak jak przyszłaś. Ona na to jeszcze - miau, miau. Odwróciłam się na pięcie i zmierzam w kierunku domu, nagle usłyszałam - chluuuuuuup i po chwili Miecia cała mokra już biegła do mnie  😍 Co za poświęcenie ze strony kiciusi  😍 przebrnąć wpław do pańci.
hahaha pokemon, to był test na oddanie Mieczysławy wobec swojej pańci.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się