a mi ie Piórek mega podoba w jakims innym czapraku niz pad...ale napisalam 😂 tez mamy coriandera i czeka na rozdziewiczenie ale u nas bedzie z owijeczkami bordowymi 😜
Doszedł mój pasiak z Jarpola. Jest jeszcze na poczcie, na której jutro zrobię awanturę 😤
Zrobię mały 🚫 ale jestem taaaka zła, że szok. Otóż wyobraźcie sobie, że wczoraj w skrzynce znalazłam awizo o paczce, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że było to pierwsze awizo z datą z... piątku 😤 🤬 😵 Dodam jeszcze, że sprawdzam skrzynkę codziennie, bo czekałam strasznie na padzik, a tu taki zonk 🙄
Nasturcja-Renata, standard. co powiesz na drugie/ponowne awizo, kiedy nie bylo pierwszego? albo awizo w skrzynce zostawione tego dnia, kiedy bite 24 h ktos byl w domu? listonosze sobie nieraz w niezle kule leca.
Nasturcja-Renata, jakiego zamówiłaś pasiaka? Ja już mam jasnoszaro-limonkowego i czekam na fiołka-srebro, ale nie mogę się zupełnie skontaktować z Deb 🙁
Nasturcja-Renata, standard. co powiesz na drugie/ponowne awizo, kiedy nie bylo pierwszego? albo awizo w skrzynce zostawione tego dnia, kiedy bite 24 h ktos byl w domu? listonosze sobie nieraz w niezle kule leca.
eh, nic nie mówcie, u mnie to jest 90% przypadków, mieszkam na 4 p i listonoszom się po schodach wchodzić nie chce... Burza super w szarościach!
Nasturcja-Renata, jakiego zamówiłaś pasiaka? Ja już mam jasnoszaro-limonkowego i czekam na fiołka-srebro, ale nie mogę się zupełnie skontaktować z Deb 🙁
Dzionka przebiśnieg-szafir 🙂 No właśnie kontakt z Deb też miałam utrudniony. Miałam jakiegoś pecha 😲 A to PW nie doszło, a to mail nie doszedł.Na szczęście pad jest na poczcie i jutro trafi w moje łapki 😀iabeł:
Nasturcja-Renata, to jest u mnie standard 😉 jeszcze żadnej paczki jak żyje mi listonosz nie przyniósł, po wszystkie łaziłam na poczte. U mnie non stop ktoś jest w domu, a oni i tak zostawiaja avizo :/
Nasturcja-Renata, to jest u mnie standard 😉 jeszcze żadnej paczki jak żyje mi listonosz nie przyniósł, po wszystkie łaziłam na poczte. U mnie non stop ktoś jest w domu, a oni i tak zostawiaja avizo :/
Moony jakby zostawił awizo w środę z datą środową, a nie bezczelnie z piatkową, to bym to olała, a tak, nie popuszczę dziadom 😤 Sorry za 🚫
kotbury trochę słabo widać kolor (przynajmniej u mnie na ekranie) 👀
A ja dziś rozdziewiczyłam kolejną Ankę, tym razem padło na Grassa 🙂 Kolor najlepiej widać na pierwszym i trzecim zdjęciu, to bardzo fajna, żywa zieleń.
Uwielbiam, UWIELBIAM ten kolor na moim koniu 😍 I jak mi dobrze, że mam dwie zielenie 😀