Końska rewia mody cz. 3

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego Salonu Jeździeckiego w dniach 5-6 Grudnia.
TYLKO przez te 2 dni możecie skorzystać z 20 % rabatu na wszystkie produkty dostępne w naszym sklepie.

cytat z maila od InterApi. Jakby nie patrzeć 5,6 grudnia to nie jest najbliższy weekend. W dodatku to są piątek i sobota.
wątek zamknięty
LOVELY z tego co widzę, to pewnie mieli wysyp maili z tego typu pytaniami😀
wątek zamknięty
Dobra ma ktos moze katalog towarów z interapi z cennikiem? Jeżlei bezie cos co mi sie podoba to pal licho pojade 6 na zakupy , ale musialąbym szybko sie rozejrzec co maja w ofercie żeby sie zdecydowac. Jeżeli bede jechac to moge za pośrednika robic..Tylko finanse trzebaby było dogadac i dostawy

Ok..wypełnłam ankiete i zsysam katalogi z ich www
wątek zamknięty
herma niestety za późno już zamówiłam ... ale miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle 😉
wątek zamknięty
asds katalogi mają na stronie ;]
specjalnie dali taki termin ;p
wątek zamknięty
wątek zamknięty
choler. jasna! Nie widze nigdzie lansowych Eskadronów ...W jakiejc enie sa cottony nici u nich normalnie?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
25 listopada 2008 20:37
asds tutaj masz link z kolekcją Eskadrona i cenami
wątek zamknięty
Pewnie zaraz dostaniesz ofertę mailem. Nici są za 139,99 zł.
wątek zamknięty
wiecie po ile są u nich rzeczy pikeura?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
25 listopada 2008 21:28
.:Lovely:. najlepiej napisz do nich
wątek zamknięty
Czyżby z powodu kryzysu cena niciaków spadła

Czapraczek i kantarek kusza, ale jeszcze musze pomyslec i wydatki swoje poszcowac grudniowe
wątek zamknięty
wpadam do was na moment z wielka prosba:

szukam pilnie modelu czapraka czysto do ciurania treningowego. nie zalezy mi na metce- ale musi byc w miare wytrzymaly, nie obcierac konia i nie kosztowac majatku. hkmy drobnopikowane juz mam, myslalam nad lamicellem, ale..no, radzcie kochane
wątek zamknięty
Tulipann nie znęcaj się, własnie grafit mi siedzi na mózgu, wrzuć go na Lino błagam 🙂
wątek zamknięty
Nie wiem jak inne modele Lamicella,ale mój Elegance strasznie wymiąchany jest i ciężko się dopiera,więc raczej nie polecam.
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
25 listopada 2008 22:51
zen -fair play - jesli chodzi o jakosc i ukladanie sie na konskim grzbiecie, to przebija wiele duzo drozszych firm
wątek zamknięty
zen jarpole z tego co pamietam sa bardzo cieżkie do zdarcia ic ena tez przyjemna w okolicach 35-40 zł o ile dobrze pamietam
wątek zamknięty
zen Lamicelle Elegance są całkiem fajne i niedrogie chyba? To samo diamanty.
Cottony eskadrona można też całkiem niedrogo dostac...

Czyżbyś kupiła konia?!@ 🙂
wątek zamknięty
o, dzieki wam bardzo- bede szperac jutro 🙂

nie, nie kupilam konia i sie nie zanosi- za to moj skary odbywa resocjalizacje i musze go obkupic choc troszke.
wątek zamknięty
Ja cottony Eskadrona bardzo lubię,bo fajnie się układają i super się piorą-wszystko się dopiera.
wątek zamknięty
Zen kup czaprak z mattesa
wątek zamknięty
chyba zdecyduje sie na jakiegos fair playa- kon poszedl w trening i nie chce zostawiac swoich 'metkowych' czaprakow, bo zwyczajnie nie ma mnie tam codziennie (heh, nawet raz w tygodniu ) a nie chce sie zadreczac myslami ze cos tam moze dostac nog. mimo ze trenerka jest codziennie, 4 razy w tyg sa moim przyjaciele- ale nie bede przeciez angazowac ich do pilnowania swoich czaprakow. a nie mam tam swojej paki bo i tez kon tam nie zostaje na dlugo, po prostu chce zostawic niezbedne rzeczy, ktore nawet jesli zagina czy cos sie z nimi stanie, to nie bedzie mi az tak zal. poza tym oczywiscie nie wydaje mi sie zeby taka najgorsza rzecz moglaby sie stac, ale ale ale- chyba tlumaczyc nie musze.
mattesa byloby mi zal
wątek zamknięty
Burza dobra, dobra, nie będzie łatwo bo musze go wyciągnąć z treningu skokowego, ale damy rade !

P.S. Ja Ci moge poweidzieć bez wstawiania zdjęc, ze Piorunowi do pyska będzie 😉
wątek zamknięty
zen polecam też drobnopikowane kavalkade. Miałam dwa, są bardzo solidne i nie szmacą się szybko. Tylko wybór kolorów jest niewielki, ale skoro to ma być treningowy, to chyba nie jest to problemem.[/b]
wątek zamknięty
Zen- albo kup na Allegro za 20 zł nowy czaprak szyty m.in. dla HKM przez polską firmę. Wystawili na sprzedaż egzemplarze gdzie maszyna im zrobiła nierówne pikowanie. Poza tym czapraki są nówki, w dobrej jakości. Na treningowy myślę że będzie ok. A 20 zł to nawet jak się zniszczy nie będzie aż tak żal. Kupowałam od nich kiedyś polary które szyli dla Prestige'a. Też niby z jakiejś feralnej serii za 1/2 ceny. A mam te bluzy już 6 lat, są REWELACYJNE jakościowo i nadal nie mogę się doszukać czemu je odrzucili

Edit:

Link:
http://www.allegro.pl/item486775175_czapraki_super_jakosc_nowe.html
wątek zamknięty
Ja mam 2 czapraki kupione właśnie z allegro, o tych co pisze Laguna i są naprawdę fajne i sprawują sie bardzo dobrze, znajoma ze stajni też je ma i podziela moje zdanie.Do treningu w sam raz 🙂
wątek zamknięty
bardzo sie ciesze w takim razie- zaraz kupie, bo rzeczywiscie 20zl to po prostu smieszna kasa jak za czaprak
wątek zamknięty
Ja kupiłam dwa. Dam do wyszycie na nich imiona koni i będą naprawdę fajnie się prezentować. A nawet jak się po kilku mscach rozlecą to mi nic a nic żal nie będzie 😉
wątek zamknięty
też mam ten za 20zł i też polecam🙂 wiecie może gdzie upolować do tego potnika owijki?
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
26 listopada 2008 12:34
to model wszechstronny?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.