matura

martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
20 maja 2010 21:44
Jako, ze jak wiadomo voltowe kciuki czynia cuda, to osmiele sie prosic was jeszcze raz o trzymanie ich za mnie.  😉
Jutro, ustny angielski, teoretycznie godzina 10, ale jak uczy dzisiejsze doswiadczenie moze byc wczesniej 😉
z gory NIE dziekuje, co by nie zapeszyc 🙂
martva, trzymam kciuki!
Rownez prosze o to samo, dzisiaj wchodze o 14:20 jako ostatnia osoba. Moze komisja do tego czasu bedzie juz zmeczona i nie bedzie mnie specjalne meczyc 😀
Dacie radę Laski ! Trzymamy kciuki  😉
barbor, tez wchodziłam jako ostatnia i były aż 3 godziny poślizgu. Pamietam ze sie strasznie nasiedziałam  🙂
rtk, czyli pewnie zdarze to przeczytac jeszcze tysiac razy, ale se boje...
dzisiaj miałam ostatni ustny angielski zdany 17/20 🙂
21 maja 2010 15:12
martva, trzymam kciuki!

DZIEKUJEEEE! 😀

Co tu dużo pisać - ustny ang, 20/20 - 100% się znaczy  😎

💃 🏇 😅  💃 🏇

WAAAAAAAAAAAAAKACJE!  😍 😍 😍
polski 17/20 !!! Zaszalalam 💃 🏇 😁
21 maja 2010 17:17
Kisiel - dziekuję za kciuki!

Barbor- GRATULACJE!  :kwiatek:

Izabela - również GRATULUJĘ!  :kwiatek:
martva dziękuję 🙂  :kwiatek:
martva wakacje są faaaaaajne  😅  😁
gratuluje wszystkim i witam po radosnej stronie zycia  🤣
busch   Mad god's blessing.
21 maja 2010 21:48
Ja też już mam wakacje  😍 . Ostatnia maturalna prosta wyszła dużo lepiej, niż się spodziewałam:

Ustny podstawowy angielski 19/20
Ustny rozszerzony angielski 19/20
i ustny polski 20/20

Rzetelna praca zdecydowanie nie popłaca  😀
Haha,mimo,że komisja ulała poprzedniego dnia 4 ludzi,udało się! 18/20 anglik! czyli tyle samo co Polski.No cóż,stwierdzam,że gdybym chodziła sięcej niż 1/2 liceum do szkoły,może bym miała po 100%.Oczywiście na ustnym musiałam zaszaleć i nie odkryć,że obrazek znajduje się na odwrocie kartki..i musiałam wszystko improwizować..  😎 Nie ma to jak blond..  😁
busch, salto piccolo, gratuluje wynikow. W koncu wakacje 😀
Dokładnie! Aczkolwiek przeraża mnie przeprowadzka październikowa do Warszawy. 🙁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
30 czerwca 2010 07:35
i jak wyniki? pochwalcie się  😀
Ciekawe tylko czy będzie czym 🙄 o 11 ide po nie do szkoły... 👀
30 czerwca 2010 08:20
Dawno się tak nie bałam jak dziś...
Od 12 odbiór wyników.
pony   inspired by pony
30 czerwca 2010 08:21
nie da rady pewnie się dobić na oke? Kogo bym nie pytała to tak mówi. Ja pamiętam, że miałam swoje wyniki na stronie zaraz po północy i może ze 3 razy musiałam kliknąć odśwież:P
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
30 czerwca 2010 08:38
pony a ja słyszałam, że tylko krakowskie OKE nie działa
pony   inspired by pony
30 czerwca 2010 08:41
to ja bardzo wspolczuje, jakbym miała isc po swiadectwo i dopiero odbierajac je dowiedziec się o wynikach to brrr
pony, ja dzisiaj ponad trzy godziny począwszy od północy klikałam żeby na stronie przeczytać informację 'brak wyników'. teraz wyniki już są ale dopchać się nie dzie. za godzinę 15 minut tak czy siak sie dowiem w szkole
Młoda   Kochać to nie znaczy, zawsze to samo.
30 czerwca 2010 08:57
A ja sie wczoraj dopchałam na swojĄ OKE i hm matura oczywiscie zdana, ze średnimi wynikami ale cóż jak sie ktos nie uczy  😀
Najbardziej jestem zdziwiona po angolu boi w szkole miałam ledwie 3 a mature na 86 % napisałam..  👀
A to co najwazniejsze oczywiście zkiepscilam ale cóż..  🤔wirek:
A jak reszta? Współczuje odbierania w szkole..
Gillian   four letter word
30 czerwca 2010 09:02
trzymam za wszystkich kciuki, co by odbiór wyników był pozytywny 🙂
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
30 czerwca 2010 09:03
Hallo mam pytanko jestem z woj. pomorskiego OKE Gdańsk prosze mi powiedziec gdzie znajdze wynik matur??? Nie moge sie odnalezc na ich stronie
czemu my musimy odbierać to uroczyście na auli.. toż ja tam zawału dostanę a już zwłaszcza jak teraz się nie dopcham. w większości szkół po prostu idzie się do sekretariatu 🙄

edit:
no i po wszystkim 🙂 zdałam, polski zawaliłam, biologia i chemia wedle tego co przewidywałam a nawet lepiej, ale z reszty nie spodziewałam się tak dobrego wyniku 😉 gdyby nie ten polski to miałabym szanse na stypendium 🙄
i ja odebrałam wyniki , biologia troche marnie ale z reszty jestem zadowolona  🙂
zdałam  😁
busch   Mad god's blessing.
30 czerwca 2010 16:24
To moja mina po obejrzeniu swoich wyników:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się