Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
29 czerwca 2010 22:52
honey, brąz piękny, mam teraz tę samą fazę 🙂 powrót do brązu  💘
Northern_Star, raz dla zabawy sobie farbnęłam spód - wyszła czerwona marchewa zamiast orzecha laskowego, bylo w okół tego duzo szumu, ale było fajno i szybko się zmyło 🙂 Ale tak ogólnie to nie ma opcji na farbowanie. Nie i już! ;]
No, i bardzo dobrze. :P
Mi w ogóle strasznie się podoba taki ognisty rudy i właśnie platynowy blond. No i jeszcze standardowo, kruczoczarne loki. Chyba to dlatego, że każdy z tych kolorów ładnie wygląda na śniegu. 😁
No risk=no fun- czyli to, co tygryski lubią najbardziej. 😉
[quote author=Northern_Star link=topic=28.msg638154#msg638154 date=1277848701]
No, i bardzo dobrze. :P
Mi w ogóle strasznie się podoba taki ognisty rudy i właśnie platynowy blond. No i jeszcze standardowo, kruczoczarne loki. Chyba to dlatego, że każdy z tych kolorów ładnie wygląda na śniegu. 😁
[/quote]

Mnie się powyższe kolory podobają kiedy są naturalne. Nie wiem co gorsze - włosy farbowane na "platynę" czy na "kruczą czerń"  😵
Nav, no tak, tak, ja w ogóle nie toleruję farbowania. :P każdy najładniej wygląda w swoim naturalnym kolorze. No, chyba że się urodzisz jako megablada osoba, z prawie białą karnacją i platynowymi włosami. Wtedy to aż szkoda się nie pofarbować na czarno. 😁 Ale fakt faktem, natura dobiera najlepiej. 😉
[quote author=Northern_Star link=topic=28.msg638164#msg638164 date=1277848942]
No, chyba że się urodzisz jako megablada osoba, z prawie białą karnacją i platynowymi włosami. Wtedy to aż szkoda się nie pofarbować na czarno.
[/quote]

to był, żart, prawda? proszę, powiedz, że to żart...
W sumie interesująco i mrocznie, jeszcze do tego kupić czerwone soczewki i będzie hewi  😀iabeł:
i koniecznie wtedy żyletki do uszu 😎
Ja mam tylko jedną.

👀
Nie, to nie był żart. 😎 Jak widzicie, do mojego sposobu bycia trzeba się przyzwyczaić. 😁
Sposobu bycia czy ciężkich do zinterpretowania żartów?
Ale czemu by to miał być żart? Niektórzy lubia takie klimaty co w tym dziwnego i koniecznego do interpretowania 😉
ok, ja też lubię metal itp ( muzyka ), ale blada cera i do tego pofarbowane czarne włosy to... białe kozaczki, wracajcie!
Ja mam tylko jedną.

👀
a ja mam dwie 💃
Dla mnie blada cera i czarne włosy sa tak samo nie fajne jak spalona skóra i platynowe włosy 👀
honey - jak widzisz, do jednego i drugiego.😉
Nav - fakt, bardziej by mi się podobały naturalne czarne i blada cera.🙂
Chodziło mi o sam tekst Northern_Star, a co do czerni i bladości, to jestem spaczona, bo chłop mi zawsze powtarza, że wszystko co takie pseudo mroczne to emo  😎
I są to słowa power metalowca, który na co dzień chodzi w sandałach, hawajskich kolorowych koszulach i moich ulubionych gatkach, które z czerwieni sprały się w delikatny róż. Nie da się wyperswadować. Bo taka z nas mroczna para  :emota2006097:
Jeeej, jakie znowu pseudo mroczne? Nie skojarzyłam sobie tego z muzyką, której słucham, ani z "mrokiem", że tak powiem. Po prostu mi się to podoba i tyle.🙂 Ale fakt, niekoniecznie farbowane, jak już wcześniej pisałam - najlepiej naturalne. W ogóle to i tak platynowe wymiatają. 🙂
honey - strasznie podoba mi się ta emotka! skąd ją masz? 😁
Poszukaj, będziesz miała więcej satysfakcji jak sama odkryjesz  😀
Jest mrok?
Aż huczy! 😉

A ja jestem blondyna, jak widać wyżej. I do tego w zasadzie blada, czasem wręcz przezroczysta. Ewentualnie spieczona na czerwono z elementami wylinki 😁
Tak z ciekawości... ile dalibyście mi lat?

18-19 🙂
Alice - 21 🙂

honey - super Ci w brązie teraz
Cierpienie Ty wiesz jakie  😀iabeł:

Alice - 20-22?
Notarialna,
nie bede oryginalna ,ale tez napisze ze baaardzo mlodo wygladasz 😉

a tu taka jedna kasska czarno-biala

A to nienajgorzej ze mna😉
za pare dni kończę 21 lat, ale własnie dużo osób mówiło mi, ze na tyle nie wyglądam😉
Alice ciesz się. Też nie wyglądam na swój wiek i dobrze mi z tym 😉

kasska pieknie.
kasska Ty moj brzydalu 💘 🙂
Alice - to ja trafiłam 🙂

Kasska
- prześliczna laska z Ciebie

Presja - no ja nie wiem które noo
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się