Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Dworcika, zupełnie inaczej Cię sobie wyobrażałam. 😁
Jak?  😎
Cierpienie, jeszcze nie teraz  😁 Ty wstaw swoje  😀
Dworcika, jako wysoką, opaloną brunetkę z takimi ustami, jakie masz w avatarze. 😀
Northern_Star, 😁 to mam 163cm, na zdjęciach masz mój naturalny kolor włosów, opalona nigdy nie będę. Ale w avatarze są moje usta 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
29 czerwca 2010 18:10
Dostałam kolejne! 😜
Not dlaczego tak mało się uśmiechasz, jakieś takie smutne masz te zdjecia
Notarialna, w żaden sposób nie chcę cię urazić, ale spojrzałam do danych w profilu i wynika z nich, że masz 21 lat. Faktycznie? Nie obraź się, ale ja bym ci piwa nie sprzedała, choćbyś mi dowód, paszport i legitymacje studencką naraz pokazywała  😡

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
29 czerwca 2010 18:26
Notarialna świetny kolor włosów ;] piwa tez bym Ci nie sprzedała ale to jest komplement ;] ciesz się że ci zaniżają wiek, bo  jak będziesz w miała tyle lat co ja :P  :P 😜 to , to  docenisz 😀 😍 😅
29 czerwca 2010 18:39
honey, Tak, mam 21 lat 😂 Niektórzy dają mi nawet 13 😂

zabeczka17, Dzięęęki. I tak będę farbować o 2 tony jaśniej. 😉
Mnie tam mój wzrost i wygląd nie przeszkadza. ostatnio jeden gostek tak się zapatrzył, że walnąłby w słup 😂

Presja, Taki już mój 'byt' 😉 Nie wiem, ale mśle, ze gimnazjum mi nieco dokopało i dopiero teraz zaczynam się na nowo uśmiechać 😉
Zrób sobie jakąś fotkę od przodu, i dawaj koszulkę z większym dekoltem. Gwarantuje że już Ci nikt nie da 13  😁
29 czerwca 2010 18:43
Będzie okazja po 15 na Mazurach 😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
29 czerwca 2010 18:49
Notarialna ja bym ci dała 13, za żadne skarby nie zgadłabym ze masz 21 😀
Notarialna ja myślałam, ze masz z 12-13. 😀
Dworcika - ja zawsze twierdziłam, że ze mną jest coś nietak. Pod wieloma względami. Zazwyczaj wyobrażam sobie różne osoby nie takie, jakie są. Poza tym, wczoraj ścigałam się z komarem do pierwszej w nocy. Masz dowody. 😁
Swoją drogą, strasznie zazdroszczę Ci koloru włosów. Ja mam takie... ee... słomiane? I mi się marzą takie jasne blond. Z północą mi się kojarzą. 😍
Notarialna - nie noo, ja bym Ci te 16 dała. 😁
Noti no na zdjęciu pomyślałabym, że masz tyle lat co Alabamka 🙂 z tych nowych to mi się to 1 podoba

Presja - no, ale ja nie mam nic ładnego  😡
ed ze str. 154  😀 dzięki
Mnie tu jeszcze nie było więc też sie wcisne z moim paszczakiem🙂
Mam przepaskudny uśmiech, ale chciałam się pochwalić, że dojrzałam ( :cool🙂, bo dwa miesiące temu z ognistej rudości przeszłam na brąz. To był efekt zaraz po, 3 dni temu odświeżyłam kolor i jest jeszcze głębszy. Uwielbiam takie metamorfozy!
Northern_Star, dzięki 😉 Ostatnio mi fryzjerka zaproponowala farbowanie  🤔wirek:
Honey, nie miałaś rudych refleksów? Jaką farbę nakładałaś? Też jestem ognistym rudzielcem i myślę o zmianie na brąz..  🙄
Dworcika, dzięki 😉
karolinaaa, a no mówiłaś, czasami zdarza mi się do usłyszeć, strasznie fajny komplement :kwiatek:
zabeczka17, nie dodają w gratisie; blond maskoteczka to najlepszy kumpel. Dzięki!
Notarialna, bardzo fajne zdjęcia, zobaczymy jeszcze, z uśmiechem? 🙂
honey, świetny ten kolor 😜 a pokaż ten ognisty rudy

To ja się wepchnę z jeszcze dwoma:

olek, loreal preference głęboki kasztan, refleksy takie jak na zdjęciu, farba pokryła idealnie  😎
rewir, masz w uchu żyletkę? Się złożyło, że ja na zdjęciu powyżej tyż  🤣
Rudego muszę poszukać gdzieś w czeluściach komputera, więcej aktualnych mam na drugim komputerze, ale większość zdjęć mam z osobami trzecimi, więc ciężko publikować 😉 Rudy mój to była ciężka historia, bo ogromnie się uwielbiałam w tym kolorze, ale płowiało to niemiłosiernie  🤔
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
29 czerwca 2010 22:16
rewir fajny ten Twój kumpel 😀 👀 😜 😍 😍 😍
Wojenka bardzo optymistyczna fota!
Revir przypominasz ta poiosenkarke anie dabrowska
A notarialna naprawde jak mlodka wyglada
zabeczka17, fajny, fajny i zajęty, a więc bezpłciowy 😉
honey, zakładamy żyletkowy klub? 😎 to szukaj i wstawiaj, moja czerwona grzywka jest czerwonawa tylko na fotach, zrobiła się teraz jakaś rudawo-brązowo-nijaka więc też znam problem płowienia..
dodo ha, już mi to mówili, przyjmuję to na klatę 😁
rewir, taa w nas jest mrok  🍴
Mam takie z dupy strony, pod kaskiem takie na świeżo po farbowaniu miałam, z Trzech Koron mam takie sprane fujstwo... W styczniu miałam włosy czerwonawe, potem prawie że marchewę, potem mnie mężczyzna ze znajomymi zaczęli namawiać na brąz i chyba na razie tak zostanie 😉 tfu głęboki kasztan  😎
honey, lepiej w tym brązie :kwiatek:
:kwiatek: Foty niestety niewyjściowe, znajomych fotografów brak.  👿
Dworcika, broń się czym możesz przed farbowaniem. 😀 w ogóle słuchajcie. Byłam sobie w Arkadii z koleżanką niedawno, idzie przed nami taka dziewczyna z długiiimi blond włosami, właśnie takimi platynowymi. Zwróciłam na to uwagę, powiedziałam koleżance: paatrz, jakie śliczne włosy! Odwraca się. Facet. 😵 byłam przekonana, że to dziewczyna. :P
Boże, jaką ja mam dziwną tendencję do uroczego przechodzenia z jednego tematu w drugi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się