Likier, owij do tego akurat nie mam 😉 albo coś będę kombinować, albo pozostanę przy nogach "łysych" na jazdach spacerowych, albo przy neoprenach na bardziej wyczerpujących 😉
hej, dziewczyny. Wiecie może jak się nazywa kolor eurostara szaro-różowego? 😡 Na tym zdjęciu u góry, trzeci od lewej byłabym wdzięczna za pomoc :kwiatek:
ups, tak od prawej, sory 😡 chyba jestem już zmęczona. Tak, przecież jest to napisane na szmatoholikach. Żadko tam zaglądam, więc nie jestem za bardzo obeznana 😡
disco, hehe... zgadzam sie. W tym momencie lavender wedruje na poczatek listy ulubionych szmatek. 😉 W rzeczywistosci wydaje mi sie, ze jest tak ze dwa tony ciemniejszy. Tu go na mocnym sloncu troche rozjasnilo.
Fantazja,, dzieki. Zgadzam sie w 100%.
juliadna, tez tak sadze.
Aga, ale mi teraz zrobilas smaka na tego iceblue.... :/
ups, tak od prawej, sory 😡 chyba jestem już zmęczona. Tak, przecież jest to napisane na szmatoholikach. rzadko tam zaglądam, więc nie jestem za bardzo obeznana 😡
To już niedostępna kolekcja. Sklep Girdian miał do niedawna wesję VS dostępną.
Kasska - niepotrzebnie to mówiłaś ;( ja mam upatrzona jedna rzecz z ktorej zakupem nie chce czekać do targów, bo jak jej nie będzie to będę niepocieszona. Liczylam, ze wyprzedarze będę we wrześniu w okolicach sesji poprawkowej, bo wtedy mam zawsze więcej kasy.