Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"

xequus - osoba, która nie widzi świata poza swoim koniem, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. 😀
patataj   tyle smaku - we fraku
26 czerwca 2010 11:06
Northern_Star, szalona nastolatka zakochana w swoim koniu czekająca na wakacyjny wyjazd
patataj - sprawiam wrażenie osoby mającej konia? 😀 okeej. 😀
Patataj to na pewno ktoś interesujący się ujeżdżeniem. Mam wrażenie, że to bardzo wysoka osoba posiadająca karego konia. Nie mam pojęcia, dlaczego. 😀
Northern_Star - mam wrażenie, że szalona i wesoła licealistka mająca sporo wolnego czasu  🙂
Vana - ale ja jestem w podstawówce! 😀 Tzn., właściwie już w pierwszej gimnazjum.
a Vana to na pewno lubi rysować. 😎
Cariotka   płomienna pasja
26 czerwca 2010 12:11
Northern_Star młodziutka amazonka, marząca o własnym ogoniastym, która kocha jeździć w tereny 🙂
Northern_Star, zaskoczyłaś mnie, serio  👀

Cariotka, młoda, niska, lubiąca kucyki, sympatyczna dziewczyna?  😉
Vana to pewnie też lubi skakać. 😀
czym niby? :P że co, że niby na podstawówkę nie wyglądam? :P
26 czerwca 2010 12:51
mam 170 cm 🤣
Northern_Star lubi kare konie
a cariotka znowu mi pasuje do ujeżdżenia. 😉 wykrywam czyjeś zainteresowania. 👀
26 czerwca 2010 13:35
Northern_Star jest bardzo mądra😀
dokładnie tym cariotka się interesuje
ja? mądra? :P okej...:P
no, cariotka to na pewno ma swojego konia. i lubi pady od anky. 😁
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
28 czerwca 2010 07:19
Northern_Star jest wesołą dziewczyna i wybucha smiechem kiedy tylko moze  😁
kolorwiatru, jest pogodna nastolatka.
28 czerwca 2010 13:54
remendada  taaa kiedy to bylo... teraz trojka dzieci na głowie, firma i mąż  😂

brunetka, sredniego wzrostu z troche zbyt powaznym nastawieniem do zycia
haha, w takim razie niezbyt trafilam  😁

Jestem ciemna blondynka, mam 165 wzrostu,co nieco sie jednak zgadza..Skad wywnioskowalas to moje nastawienie?  😉

kolorwiatru, jest wysoka brunetka, z krotkimi wlosami o przecietnej budowie.
28 czerwca 2010 18:01
mam 168, jestem brunetka 🙂 ale z długimi włosami i owszem przecietnej budowy
tak jakos strzeliłam po nicku i avatarze z tym podejsciem do zycia :P

twardo stąpa po ziemi i jest troche podejrzliwa w stosunku do nowych ludzi
kolorwiatru to niska, drobna brunetka, ubierajaca się w kolorowe ciuszki, nosząca duże przeciwsłoneczne okulary. I o!
Vuoko pewnie jest drobną blondynką o błękitnych oczach. 🙂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
29 czerwca 2010 19:50
Northern_Star bardzo ładna, przyjazna, z jakimś talentem artystycznym, pewnie prymuska w szkole
Madmaddie zakręcona, nie myśli o tym co będzie jutro, za parę lat, cieszy się chwilą, zawsze uśmiechnięta
29 czerwca 2010 19:56
xxflygirlxx drobna, krucha blondynka, lubiąca zwierzęta zwłaszcza króliki 😁 i konie oczywiście, bardzo lubiana, marzycielka
madmaddie ma brązowe włosy takie jak zawsze chciałam mieć

Drobna i krucha to ja nie jestem, włosy ciemny blond, zwierzęta, króliki i konie się zgadzają, lubiana to ja nie wiem 😁 marzycielka, o tak!
29 czerwca 2010 20:06
włosy mam ciemniejsze od blondu, nie wiem czy brązem można to nazwać 😁 to prawda że jestem trochę zakręcona, zawsze uśmiechnięta to może nie bo ostatnio na życiowym zakręcie jestem(patrz popis pod postem) ale mam niepokonany optymizm w sobie

xxflygirlxx dużo wie ale się tym nie chwali, z końmi związana bardzo mocno jednak nie zawodowo
madmaddie - skąd wiedziałaś? 😲 miałam najwyższą średnią w klasie (oczywiście skromnie mówiąc :hihi🙂 i chodzę do szkoły muzycznej. Masz wyczucie, dziewczyno. 😀
Madmaddie zna się na ludziach. 😀 i mam wrażenie, że jest niską blondynką o stalowych oczach.
patataj   tyle smaku - we fraku
01 lipca 2010 08:02
Northern_Star, widzę, że mój avatar wywołuje niezłe zmyłki 😀 Jestem niska, nieujeżdżeniowa zdecydowanie, konia mam jasnogniadego 😀

Northern_Star, ja Ciebie wyobrażam sobie jako wysoką bardzo szczupłą brunetkę o nogach do nieba
patataj, wydaje się być miłą sympatyczną osóbką, która się dobrze uczy i ma poukładane w głowie 😉
ikarina mila osoba jezdzaca w WKKW i ponad zycie kochajaca swe ogoniaste  😉

Nio to teraz ja czekam na......Wasze wyobrazenia..Ciekawa jestem czy traficie  😉
aga020596
nastolatka z końskim ogonkiem,która mdleje na widok anatomii kobiecej  😉
majek   zwykle sobie żartuję
02 lipca 2010 09:10
Tania - bardzo kobieca babka, która wszędzie ma przyjaciół, wszędzie była, wszystkich zna, lubi gadać i pomagać...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się