Kącik Rekreanta
no wlasnie w dupe jeza taki numer mi wywinal a ja mialam nadzieje ze on do czegos innego stworzony
wątek zamknięty
KS młody ok, dziekujemy Tylko ja chodze jakaś taka cały czas poddenerwowana i zaniepokojona jego stanem zdrowia, tzn oczywiście nic mu nie jest ale przez chyba tydzień miał takie coś ze jak zaczynał biegać to dwa trzy razy kaszlną i potem spokoj, dzisiaj już z tego co zauważyłam mu przeszło. Jak go czyszcze to co raz znajduje coś niepokojącego (oczywiście wszystko jak najbardziej w porządku jest ) a to jakieś zgrubienie a to mi coś koło ścięgna nie pasuje bo jakaś kulka itp itd. Takie tam jakieś fanaberie i wymysły ale jednak. Ehh, może mi niedługo przejdzie
Co do zajazdki, to jakoś w wakacje pewnie. To prawda, już troche mnie nosi, żeby wsiadać na niego, ale wiem ile jeszcze pracy z uformowaniem naszych relacji
Jak bedziesz miała jakies fotki koniecznie wstawiaj!
wątek zamknięty
KS napisał: Fotek brak na razie... A Dzionesław chyba był w poprzednim wcieleniu kobietą, bo zmienny jak... kobieta 😀 Wczoraj się płoszył worków z owsem leżących na hali tak, że tylko kurz za nami szedł a dzisiaj nic- ale tak nic, że nic, nawet nie spojrzał. Wczoraj machał głową obrzucając mnie śliną z częstotliwością co parę sekund, dzisiaj ANI RAZU nie rzucił głową. Osiwieję z tym koniem 😀
... mówiłam że to takie przejściowe stany bęęęęędzie dobbbzzzzeee...
wątek zamknięty
KS napisał: A Dzionesław chyba był w poprzednim wcieleniu kobietą, bo zmienny jak... kobieta 😀 Wczoraj się płoszył worków z owsem leżących na hali tak, że tylko kurz za nami szedł a dzisiaj nic- ale tak nic, że nic, nawet nie spojrzał. Wczoraj machał głową obrzucając mnie śliną z częstotliwością co parę sekund, dzisiaj ANI RAZU nie rzucił głową. Osiwieję z tym koniem 😀
Oj może Dzionesław jest troszkę no... zniewieściały
Ale najważniejsze, że to humory, a nie nic na tle zdrowotnym
Za to Nowa przypomniała sobie, że jest kobietą, chyba zaczęły jej się TE dni i poprostu Fochy, fochy i jeszcze raz fochy. Udaje, że się płoszy, łeb zadarty i próbuje wyczaić jakiegoś stracha w karzakach. I macha tą głową i macha Ale to wtedy gdy proszę ją o wykonanie jakiegoś ćwiczenia - to zaczyna się opcja "foch" i nie zrobię bo... bo .... bo nie Telepać się w kółko to każdy lubi, ale jeśli trzeba cos ambitniejszego zrobić to koniec współpracy
Czasami naprawdę chodzi super i jestem z nas szalenie zadowolona, ale jak tylko wyrosną jej różki, to przechlapane...
Ja mam tylko nadzieję, że to faktycznie przez kobiece dni, a nie przez to, że zaczęły na niej jeździć osoby z rekreacji i się "posypała"...
wątek zamknięty
a moja poczula zime i szaleje strasznie. zachowuje sie jakby nigdy sniegu nie widziala a to przeciez biedne chore babsko. Ladnie sie zrobilo bardzo. Ale nawet kuc w lesie nie dal podziwiac bo musial nonstop sie ploszyc
wątek zamknięty
Raven napisał: zaczęły na niej jeździć osoby z rekreacji i się "posypała"...
no wlasnie słyszałam, bardzo wspolczuje bo wiem jak to jest jak sie wklada kupe pracy w jakiegos konia a pozniej idzie do rekreacji.
(widzialam cie w sobote jak szlaś na przystanek ze stajni)
wątek zamknięty
barbor moj ogr tez zchowuje sie tak, jakby śnieg pierwszy raz w życiu widział Furczy, płoszy się, podskakuje. Normalnie druga młodość
wątek zamknięty
Brzask napisał:
(widzialam cie w sobote jak szlaś na przystanek ze stajni)
W sobotę? W sobotę ja do Aromeru jechałam i spotkałam na Górczewskiej zduskę jak szła ku Tobie, bo do stajni jechałyście A w stajni byłam w niedzielę
wątek zamknięty
a rzeczywiscie to byla niedziela
wątek zamknięty
Jakis czas temu pisałam ze jade konia ogladac... no i mielismy kupic i co? Znowu nawaliło.. tym razem juz na badaniu.
Ja nie wiem czy kiedykolwiek sie uda... ciągle tylko przekonuje się o nieuczciwości i bezwzględności ludzi, którzy dla kilku złotych potrafią dokonać takich cudów... odechciewa sie po prostu całego końskiego towarzystwa...
🙁
wątek zamknięty
Jak to "dla kilku złotych"??
wątek zamknięty
A my sie cieszymy, bo wedle zalecen doktora powolutku wracamy do pracy. 😉
wątek zamknięty
klami a gdzie jego sciolka?
wątek zamknięty
Sciolka?? To nie jest jego boks. Byl ruch na korytarzu to wpadlam do pustego boksu i tam go uwiazalam do czyszczenia itp.
Sorry... nie trzymama konia na betonie...
wątek zamknięty
Pauli
Wolę nie pisać na forum o tym co mnie spotkało ale było to poważne złamanie prawa przez które (jakbym wszystkiego nie sprawdziła) ktoś dostałby może tysiąc złotych więcej.
A to co zrobił było zwykłym przestępstwem.
Ale nie chce się wdawać w szczegóły.... powiem tylko że jest mi przykro.
wątek zamknięty
klami no costy ja nie zlosliwie! przeciez wiem! to taki zarcik byl kwtk
wątek zamknięty
Szczerze to zabrzmialo jakos dziwnie..... a moze jestem niewyspana. Sorry.
wątek zamknięty
spoko 😉 na jakim etapie powracania do pracy jestescie?
wątek zamknięty
Marnym, ze tak powiem. Chociaz po tym co przeszlismy przez osttanie pare miesiecy to juz jestesmy na dobrej drodze. A etap, to od przyszlego tygodnia powolutku wprowadzamy klusa.
wątek zamknięty
dobre i to!
chyba wiekszosc z nas jest na etapie wakacji albo wracania do formy...;/
wątek zamknięty
Klami to ja bede trzymac kciuki za szybki powrot do formy 😉
ja nadal uwielbiam swojego konia. podloze masakryczne,slisko,niefajnie- a on pracuje lepiej i lepiej... dzis nawet poprosilam o zagalopowania na lonzy. radzil sobie super,rownowazyl,plynnie przechodzil do klusa. tylko widzialam,ze chetnie by sobie bryknal- az caly chodzil z ochoty,ale slisko-wiec sie opanowywal 😉
wątek zamknięty
Barbor a co siwe odwala?😀
Klami ale maaacie grzywę piękną!
wątek zamknięty
szafirowa, merci. Nie moge sie doczekac kiedy bedzie wolno zagalopowac.... ale to jeszcze daleko.
Siwy sie pieknie prezentuje. Super, ze tak dobrze sie dogadujecie.
Burza, dziekujemy bardzo . Grzywe mamy falista z natury, ogon zreszta tez.
wątek zamknięty
MoniaA, nie popadaj w hipochondrię i daj młodemu spokojnie rosnąć bez macania go co 5 minut czy wszystko ok 😀 Mój pierwsze 3 lata spędził w chowie bezstajennym na ogromnych pastwiskach i nikt pewnie nawet na niego nie spojrzał w tym czasie poza kowalem i odrobaczaniem co półroku :] I żyje! Twój też przeżyje 🙂 Czekam na jakieś fotki w śniegu, bo strasznie mi się takie podobają ^^
efcia, Raven- oj zniewieściały Dzionesław, oj tak 😀 Ciężko za nim nadążyć. No ale po kupieniu Mattesa NIC mu nie kupuję, bo właśnie odkryłam, że na ostatnich zakupach dla siebie byłam przed wakacjami :] Muszę wyciągnąć faceta z aparatem na sesję w śniegu 😀!! Wtedy was zasypię.
Klami śliczną ma minkę na zdjęciu. To chyba trochę frustrujące- kupić konia a potem czekać z utęsknieniem na zielone światło na kłusy. Podziwiam się, naprawdę...
wątek zamknięty
ehh, no i widzisz KS, jakbym tak w ogole go zostawiła to chyba bym zwariowała czy mu nic nie jest
No i kolejny incydent, młodzian kuleje, mocno sie podbił.. Tylko nie wiem na czym bo na wybiegach błoto ze śniegiem Ehh
wątek zamknięty
KS, oj bardzo frustrujace. Niestety. Juz mi chwilami sil brakowalo i tylko chcialo sie plakac. Teraz juz jestesmy na prostej i niedlugo bedziemy mogli o wszytskim zapomniec. Zdjecia bede wklejac z parcurow a nie z boksu / stajni.
wątek zamknięty
Drogi kąciku dzięki za trzymanie kciuków 🙂 nasza perełka z Anetą na hali, więcej jutro bo padam z nóg 🙂
wątek zamknięty
Gratuluję! 🙂😉)))))))
wątek zamknięty
Postanowiłam zebrać się do kupy.
Kary dalej w sprzedaży wiec bede walczyć o niego do skutku
Oby mi ktoś go nie sprzątnął sprzed nosa
Wiele z Was jest dla mnie przykładem do walki i wytrwałości
wątek zamknięty
efcia to teraz prosimy o pelna foto-slowna relacje 🙂
vill jesli tak czujesz, to walcz 🙂 jesli przyszlo ci do glowy 'to moj kon', to biegiem po kredyt 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.