O czym teraz myślisz ?

gdzie ja posiałam klucz od szafki?
O tym, ze ... jakos mi tak dziwnie z tym, ze juz po sesji i nie musze siadac do nauki na kolejny egzamin.
BASZNIA   mleczna i deserowa
23 czerwca 2010 22:51
O tym jak mi konie daly dzis w kosc. I o tym, ze nawet dziekuje od coniektorych ich wlascicieli uslyszec to wyczyn... I tak w ogole o czarnej dupie.
o tym, że jutro idę do fryzjera a nie mam pojęcia jak się ściąć
O tym, że powinnam właśnie iść do szkoły, ale za nic nie mogę się oderwać od Voltopirów. 😂
ale się oderwę. :/
Averis   Czarny charakter
24 czerwca 2010 08:35
O tym, że jutro ostatni egzamin.
O tym, ze ja sobie grzeje ...cztery litery w sloncu we Wloszech a jutro jest zakonczenie roku...
o tym, ze powinnam pogadac z moja kolezanka ale to bardzo ciezka sprawa...
o tym, ze nie wytrzymam jeszcze miesiaca w tym kraju!
No to chyba tyle ... Oj duzo mysle ostatnio..Wierzcie mi...
o tym że wszystko jest bez sensu  🙄
O tym, że nie chcę być dorosła
O tym ze jak pewne plany sie powioda to...Nie bedzie rozowo 🙁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
24 czerwca 2010 19:03
o tym że tak czy tak jest źle
O tym, jak jest mi dobrze, i że jutro o tej porze będę na Bitwie o Stocznię i koncercie Pyskatego i Małpy  😍
Bardzo fajny wątek 😀 😀 Podoba mi się ...
Ja cały czas myślę o zakończeniu roku i to mnie jakoś dobija  🤔 Czas tak szybko leci  😡  w sumie to mam ochotę usiąść w stajni przy koniach i nic nie robić  🙄 złapał mnie wakacyjny leń
O tym, że jutro zakończenie roku, które nie robi mi różnicy, bo wakacje mam już od tygodnia
O tym czy fryzura zrobiona o 8 rano przetrwa 4 godziny drogi w aucie, doczeka do 15 i wytrzyma do pewnie bardzo późnej nocy 😉
o tym, że jutro ostatni dzień w szkole w takiej ekipie, oj będzie mi tego brakować .
że muszę być o 7.10 w szkole .
o tym, jak można zaspać na 11.45 do szkoły 😎

i o jutrzejszej imprezie . ; ddd
O zakończeniu roku i kolejnych zmarnowanych wakacjach ;/
O tym, ze chyba po totalnej masakrze powoli przychodzi lepsza passa.
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
25 czerwca 2010 08:04
O tym, że zajefajnie mi się wczoraj jeździło, a kobylak skakał rewelacyjnie.
O tym czy w niedzielę też tak będzie?
O tym ze dzisiaj jest zakonczenie roku i z tego powodu u mojej kolezanki jest impreza a ja nie moge tam byc 🙁
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
25 czerwca 2010 11:17
O tym, że właśnie zapisałam się na 2 kierunki na uczelni, o całej tej śmiesznej Elektronicznej Rekrutacji i o tym, że muszę iść od nowa namoczyć(bo mi właśnie po myciu wyschła z tego wszystkiego  😁 ) i ułożyć włosy bo ma mnie ktoś (  😎 ) dziś odwiedzić (mam dostać moją wygraną za zakład) i muszę dobrze wyglądać!  😁
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
25 czerwca 2010 11:23
Myślę o tym, że za chwilę wyjeżdżam z Olsztyna na wakacje, a nie mam załatwionego mieszkania na przyszły rok...
martva, mów o co się założyłaś i co wygrałaś! 😉

Ja za chwilę wyjeżdżam na weekend do Kołobrzegu i zastanawiam się, czy będzie ładna pogoda.
A ja myślę o tym,że muszę się ruszyć i iść na spotkanie  z koleżanką ...  ( ehh nie chce mi się ) ...  :emot4:
puszczą mnie na całonocną imprezę, czy nie puszczą?
o tym że ten rok jest mega dziwny. Nie tylko dla mnie, dzieją się rzeczy które nie powinny mieć miejsca. W niektórych przypadkach wręcz tragiczne. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia dziewczyny z Deca Gdańsk i sklepowi o szybki powrót do normalności. 
O tym ze na ZS zdarzyly sie rzeczy ktore nie powinny miec miejsca
o tym że ten rok jest mega dziwny. Nie tylko dla mnie, dzieją się rzeczy które nie powinny mieć miejsca. W niektórych przypadkach wręcz tragiczne. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia dziewczyny z Deca Gdańsk i sklepowi o szybki powrót do normalności. 

thaya przyznam Ci racje w moim otoczeniu też dzieją sie dziwne nie wyobrażalne rzeczy. Jakieś fatum 2010 roku? 😀iabeł:
Tez racje przyznam...
Mówi się o pozytywnym myśleniu , a ja teraz tylko się modlę o znalezienie lepszej pracy, bo w każdej chwili mogę zostać zwolniona.

No tak ale koneic świata już blisko, jak to było na demotach...na samym końcu pozabijamy się ostatnimi deskami ratunku.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się