Fruity_jelly jesteś złem. Zamiast się uczyc (re-volta miała byc krótką przerwą) do egzaminu pognałam do House. Kupiłam ostatni pasek. 🏇 Taka jestem stara, a taka głupia czasami... 🤔wirek: Chyba mi się procesy otępienne nasilają.
Nowe siodło, które leży dobrze na koniu (wreszcie!) i jest mega wygodne dla mnie 😜 😜 😜
Notarialna, w outlecie czy w ciuchlandzie? Bo taka cena za 5 bluzek to niemal jak na promocji w ciuchlandzie, gdzie macie takie outlety z nową odzieżą za takie grosze? Jadę tam! 😎
Outlet może i nosi 'odzież zachodnia markowa nowa i używana' ale outletem jest jak najbardziej 😜 Jutro idę szturmować drugi raz, bo są mega promocje w piątki. już tak mnie znają, że jak idę tam i nie mam dużo kasy to oni mi odkładają do dnia następnego 😜 . Kilka razy wyczaiłam spodnie za 2 zł! x.x
Śliczna brązowa koszulka Polo 😜 Lizawka, razem z 'zawieszką' do niej dla rudej, i znienawidzony przez nią bat ujeżdżeniowy. +Dzisiaj wieczorem czeka mnie zamówienie mojego wymarzonego ogłowia od Pana Marka 😜 😁 🏇