adrianna32 najpierw robi potem mysli, sprawia wrażenie osoby głupiutkiej, ale tak naprawdę wcale taka nie jest
xxflygirlxx potrafi dojrzec w kims to czego inni nie widza, pelna atutow. 😉
adrianna32, no cóż mam wyobrażenie takie jak prawie wszyscy. Najpierw robi potem myśli jednak zdaje sobie sprawę z popełnionych błędów i stara się je naprawiać 😉
Niewidzialna nie lubię się często ujawniać 🙂 Jest niska i wciąż się uśmiecha.
ma jasna karnacje, ciemne wlosy. Potrafi sie ubrac. 😀
prawdziwa Blondie, rodem z dowcipów 😁
Musiałam, no po prostu musiałam. 😂
prawdziwy szyderca, okropny tymp z krosta na nosie. Lubi zartowac. 😁 :kwiatek:
blondynka o dobrym sercu troszku roztrzepana 🙂
ciemne włosy, blada, sprawia ponure wrażenie, jednak jest wesoła i zazwyczaj ma uśmiech na twarzy 🙂
przeztysiacmorz podróżniczka, zawsze rozpuszczone włosy, godzinami potrafiąca siedzieć nad brzegiem morza
xxflygirlxx Romantyczka, która ma zawsze swoje zdanie i lubi zwierzęta 👍
Aroid przebojowa imprezowiczka
xxflygirlxx drobna filigranowa dziewczynka około 16 lat o myszatym kolorze włosów, chodząca w ogrodniczkach, koszuli w kratkę i czapce bejsbolówce na bakier :emota2006092:
Długie naturalne blond włosy, lekko zadarty nosek, delikatne piegi. Marzycielka.
kiedyś mroczna, dziś bardzo dziewczęca, ciepła i towarzyska 😉
mała roześmiana dziewczynka, z mnóstwem spineczek we włosach, duże błękitne oczy
Widzę na przemian rezolutną i rozmarzoną postać drobnej dziewczyny z inspirowanej kulturą orientu animowanej dobranocki o pastelowej kolorystyce... 🙂
Ja wł. Felix-Huston, forever felicis! wyobrażam sobie jako niepoprawną optymistkę z bardzo bujną wyobraźnią. Stawiam też na to, że masz oryginalny styl - nie wiem czemu kojarzysz mi się z hipiską 😉
... Fakt, stylówę mam oryginalną i niepodrabialną, bo skomplikowaną 😉 Ale hipiska to nie ja.
A Bostonka... uśmiecha się do mijanych przechodniów, ale najczęściej patrzy w gwiazdy, gdy wraz ze swoim terierem przemierza bezkres oświetlonych gazowymi latarni ulic...
/Ja chcę konkurs na najdłuższe zdanie/ 😎
edt: właśnie uświadomiłam sobie, że jestem pacyfistką! Jak dobrze się wreszcie samookreślić 🙂 Ech, posiedziałabym tu jeszcze, ale muszę wyjść z psem.
wł. Felix-Huston, forever felicis! ma swój świat, jest inteligentna, ma swoje zdanie i wie na czym stoi? 😉
Jako Lubartowianka musi być zdecydowana i bezkompromisowa.
Jako silna, niezależna kobieta 🙂
Z tego co sobię wnioskuję, bardzo uczuciowa, liczą się dla niej każde emocje. Szczera i trochę romantyczka.
Mam do dyspozycji tylko nick i avatar - tajemnicza, ciemne włosy, raczej humanistka, ciekawa 🙂
Vana, Wielbicielka dobrych samochodów, mocna babka z furą i komórą 😉 😁
Zgrywa twardzielkę, a tak naprawdę jest delikatna i mięciutka jak kaczuszka.
Mam 16 lat 😁
Notarialna, krótkie blond włosy, cicha, obserwująca, inteligentna, stanowcza 😉
Edit: wawrek, wyprzedziłeś mnie i co teraz? 🤣
Vana fajna, szczera dziewczyna, o otwartym sercu
kolorwiatru dziewczyna żyjąca pełną piersią, kocha przyrodę bardziej niż ludzi i społeczeństwo, najchętniej zaszyłaby się w lesie w jakiejś drewnianej chatce 🙂