Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

jednym słowem nie wydobrzeje do końca czerwca. To go może jednak otumianię  🤔 .

Gracias  :kwiatek:

ps. przeprowadzka na 99% ale ciś! żeby nie zapeszać.  😀 możliwość jest od wczoraj, a szczegóły dopiero będą w sobotę, więc nie zapeszam.  😡
wątek zamknięty
Kate, bardzo współczuje przejść. Ehh, zawsze coś... 🙁
wątek zamknięty
_kate, z planami to poczekaj na diagnoze.  😉
O..... znalazlas "swoja" stajnie ??
wątek zamknięty
Epk ja jak ja. Ale gdybyś jego widziała... są dni, kiedy bywa "pieszczotliwy", a u niego bycie miłym to symptom bólu...

Klami mam nadzieję, że diagnoza nie będzie na tyle straszliwa, żeby nie można go było przetransportować. Strach puszczać miejsce, rzadko się w tej stajni zwalniają  👀
a co do pytania... I hope so!!!!  😡
wątek zamknięty
_kate, no juz bez przesady z tym transportem, toc on nie po operacji. To co Paczunio ma powiedziec jak z kontuzjami (zdiagnozowanymi / niezdiagnozowanymi / po wstepnym leczeniu) jedzie 600 km, bo swojego ortopede ma drugim koncu kraju ??  🤣 Nie przesadzaj.
wątek zamknięty
właśnie dlatego snuję plany mimo braku diagnozy.  😉
wątek zamknięty
Zygzak ależ piękne kucyki, takie miniaturki dużych. Ja chcę kucyka 😡!
Quendi faajny byk! powiedz coś o nim 🙂
Burza Piorun wygląda kwitnąco, z czołem już lepiej 😉?
Strucelka gratuluję wyniku z zawodów
Tulipan a jak tam u Ciebie po Ostrowie?

Rekreantki! Prosze o kciuki w czwartek: moje piewrsze podejście do prawka!

Udało mi się odciągnąć mojego dzielnego fotografa od robienia zdjęć kwiatkom, więc prężyłam się jak mogłam 😉

wątek zamknięty
Ale fajny gniadosz  🙂 U mnie po Ostrowie nie ciekawie (chore plecy Lino), a dokładną relacje i zdięcia wrzuciłam do ZNK i Kącika Uj 😉
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
15 czerwca 2010 22:11
tulipan- 🙁 a o z plecami Lino? powazna sprawa?
Disco-masz genialnego konia 😜 I gratuluje zawodow 😉
wątek zamknięty
_kate, koniecznie daj znac co tam siedzi w tym Zlotym !

tulipan, co z plecami ??
wątek zamknięty
Disco, super  😉 Tylko chyba siodełko dla Ciebie za duże?😉
wątek zamknięty
_kate trzymam za Barkiego kciuki żeby już wreszcie wyzdrowiał bo ile można tak nic nie robić, rozleniwi Ci się dziad i tyle!
Od wczoraj mam nowego podopiecznego i jak zaczęłam zliczać to mam teraz pod opieką 7 koni  😲, w pracy w biurze też przybywa mi obowiązków w związku ze stanem błogosławionym koleżanki a doba wciąż ma tylko 24h.
Mój mężczyzna chyba powoli zacznie zapominać jak wyglądam, chyba że będzie mnie oglądał jak śpię...
Ale nowy konik bardzo urodziwy 🙂
wątek zamknięty
disco, slicznie!!!

_kate, mam nadzieję, że zdradzisz w końcu co to za stajnia jak już sie tam dostaniecie 😉 Zdiagnozujcie go tam porządnie, bo to takie niepokojące, że kulawizna tak często powraca.

A ja mam parę dni luzów w sesji, właściwie to zostały mi 2 egzaminy i jeden projekt, ale to wszystko na przyszły tydzień no i myślałam, że może w tym bede mogła bywac w stajni. I dupa, nie pojadę, bo teraz z kolei jestem chora:/ Głos mi odebrało, gorączką no i leżę w łózku. Pięknie.

A ostatnio naszła mnie ochota (tym bardziej jak oglądam Wasze piękne fotki 🙂😉 żeby w lipcu znowu zaatakować ujeżdżeniówki Siwym. Nie wiem czy wypali, ale pomysł jest😉
wątek zamknięty
_kate, trzymam kciuki
disco, nie mów że dorwałas fotografa i masz tylko jedno zdjęcie?  🤬 dawaj więcej
wątek zamknięty
disco zdjęcie jak z jakiegoś niemieckiego katalogu 😜 super siedzisz 🙂 a konisko 💘 będę trzymać za Was kciuki na kolejnych zawodach! I za prawko też 😀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
16 czerwca 2010 09:55
disco  😜 wlasnie odpłynełam 😍

_kate Barki sie wylize pewnie szybciej niz myslisz :kwiatek:

a teraz Grota z nowego domku...chyba widac ze jej sie podoba 🏇
Stajnia

Praca

Mizianko ze swoja wlascicielka

z moim synkiem- dzielny prawda 😍

padokowo

i karuzela pierwsza w zyciu

wątek zamknięty
Zairka - Grota zaczyna wyglądać naprawdę super 🙂
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
16 czerwca 2010 12:15
aż nie mogę się powstrzymać i muszę przyznać to samo co Anaa. Zairka, wiem, że to początek, ale już widać efekty włożonej ciężkiej pracy. bardzo mi się podoba Grota teraz. piękna jest. powiedz mi ile czasu się nią już zajmujesz?
wątek zamknięty
A Piotruś jaki dumny na drugiej fotce. Taki luzak 😉
A Grota faktycznie coraz ładniejsza.
wątek zamknięty
16 czerwca 2010 12:20
Dziekuje :kwiatek:
zaczelam sie nia opiekowac od polowy stycznia, ale tak bardziej regualrnie to marzec-kwiecien, teraz zmienilysmy stajnie i mam nadzieje ze troche sie odpasie zeby miala z czego te miesni wyrabiac 🙄
ja narazie nie moge jezdzic napewno do 22 i wizyty u neurologa (trzymac kciuki), wiec sie lonzujemy i biega w karuzeli 😉

Muffinka Dla piotrusia fajny byl tylko czaprak, grzywa i lonza 😂 ogolnie to mu sie nie podobalo 😁
wątek zamknięty
Zairka, konina ci wypiękniała;]

disco, obłęd;]
wątek zamknięty
łohh kurde ale mnie długo nie było 😀 i z tego co przczytałam to wszystkim cos jest a wiec trzymam kciuki aby wszytsko było ok :*:*:
wątek zamknięty
Tulipan, Milusia, Likier, Alice (zdrówka życzę!), Fantazja, Ewciaa_, Zairka, Szam dziękuję  :kwiatek: :kwiatek: 😜 za zawody i prawko też!
Zairka Grota zaczyna wyglądać już o wiele lepiej

Niestety to nie ja dorwałam fotografa, a fotograf dorwał nowy obiektyw makro i ciężko było Ją odciągać od zielonego 😉 także zdjęć mało. A siodło duuże, pożyczone na próbę, bo jestem w trakcie przeprawy przez zmianę siodła. Narazie z marnymi sukcesami... Mam dylemat finansowy czy szarpnac się na siodło cacy i dla mnie, i dla konia, czy jednak skupić się tylko na koniu.

wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
16 czerwca 2010 15:43
Disco, pierwsze foto veeeery profi, jak z katalogu ogierów  😎

A to siodło nie jest cacy dla ciebie? Bo z boku to faktyko siedzisko deko duże, ale chyba tybinki są ok?
wątek zamknięty
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
16 czerwca 2010 15:46
Zairka wyładniała grota
disco bardzo ładnie się prezentujecie
wątek zamknięty
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
16 czerwca 2010 15:50
disco fajnie się prezentujecie
zairka konik miał fajną przygode z karuzelą
wątek zamknięty
Milusia, Klami - na razie nie wiem, przyjedzie wet i oceni. Generalnie starty na tamtym podłożu to za duże obciążenie dla niego. Już nawet podczas samych startów była kolosalna różnica między rozprężeniem a przejazdem. Zobaczymy, póki co jestem dobrej myśli 😉 A pozatym Waldek już robi lotne, łopatki i trawersy. Wyciągnietych jeszcze nie żużlujemy bo to za duże obciążenie, ale koń mi wraca do formy  😅
wątek zamknięty
16 czerwca 2010 16:53
Tulipan to sie ciesze ze Waldek wraca do formy, kiedy widze as na zawodach? 👀
wątek zamknięty
miło, że kucyki się podobają 🙂
znowu nie bardzo miałam czas odpisać wcześniej...

super Wasze koniska też  😉

a tak w ogóle, jedni chcą kucyka, a mi czasami brakuje dużego konia... 😉
ale takie dni jak dzisiaj z kucykami nadrabiają wszystko  😍
mimo, że od Siwego dzisiaj prawie w głowę kopytkiem zarwałam  👿 bo konie zobaczył i przecież trzeba się było poekscytować tak i świeczkę stanąć i szkitami machać  👿

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
16 czerwca 2010 17:20
łohh kurde ale mnie długo nie było 😀 i z tego co przczytałam to wszystkim cos jest a wiec trzymam kciuki aby wszytsko było ok :*:*:

o nie! wyjątkowo nam nic nie jest 😎

na dowód - fotka z foszkiem zamiast łopatki 🤣

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.