Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Averis   Czarny charakter
12 czerwca 2010 08:34
adrianna32, bo konia do takich rzeczy trzeba przyzwyczaić. Jest płochliwy, bo to koń- tyle.
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
13 czerwca 2010 11:27
Jak wasze wrazenia odnosnie jakosci sprzetu? Moje ok ale za taka cene jest kiepsko podklejone. Moze akurat mi sie trafil taki egzemplarz, jak z wami?  😉
Ile wynosi teraz jedna korona w przeliczeniu na zł ?  :kwiatek:
13 czerwca 2010 15:09
Wejdz na kilka pierwszych stron i popatrz.  👿
Nie no blagam....

adrianna32, moze Cie zdziwie, ale kursy walut nie sa stale......
Heh.
13 czerwca 2010 16:25
mozna je sprawdzic wlasnie na stronei kursow.  😀
A krolik na to: niemozliwe !!
Po kiego odsylasz do stron tego watku, he ??
13 czerwca 2010 16:28
Bo tam jest wszystko napisane. Klami ile razy mozna pisac to samo, kazdy wysyla linki gdzie mozna to sprawdzic. A nikt nie czyta tylko pisze co 2 strony.  😉
Moze wstawie sobie w opisie kursy koron? Potrzebne na przeliczenie Hooksowego sprzetu?  😁
Widze, ze jednak do Ciebie wciaz trzeba pisac x-dziesiat razy i nic. A innych to sie poczepiasz bez zadnych podstaw. 
13 czerwca 2010 16:31
Nie rozumiem przekazu, napisalam wyraznei nie wiem czego nie mozna zrozumiec.  😵
To juz nie moj problem, ze znowu nie rozumiesz.
13 czerwca 2010 16:35
Jaki jest problem zeby sprawdzic kursy walut? Mozna wejsc na poczatek i tam sa strony do tego prowadzace. A jak kazdy wchodzi i pyta ile to jest korona co 2 strony to wkurza tak samo. Jak pytanie w innych watkach o odpowiedzi 10 000 razy udzielone, teraz wytlumaczylam jasno!  😉
Nie, bo wciaz nie rozumiesz do czego "pije".
😉

Dziewczyny jak tam poczta sie sprawuje?? Z tego co czytam to juz paczuszki podocieraly a u mnie nic.... :/
Rzadko wchodzę na forum poświęcone hooksowi, skąd mogłam wiedzieć, że takie stronki byly podane na pierwszej stornie ? 
adrianna32 , mogłaś darować sobie tą całą szopkę, marnujesz tylko stronę.  😁
Nikt Cię nie prosił o odp. Jeśli Cię to wkurza , zachowaj to dla siebie.  😉
13 czerwca 2010 16:45
pauulina ale co za problem wejsc chocby na kursy walut?  😉
..
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edycja posta
niektóre osoby zamawiają i może mają świeższe informacje co do cen niż google.

umarłam  😵 😵 😵
13 czerwca 2010 18:17
xxagaxx Ja juz w ogole sie nie wypowiadam, nie wspomne o tym ze zamawialam. I na zamowienia czeka sie 2 miesiace... Zapewne swiezsze cogodzinne.  😁
Dobra-jak już poprzepychałyście się słówkami  😀 to wracając do pytania o sprzęt....
Dla mnie oprócz ogłowi nie ma tam nic niezwykłego, a to które mam, choc pozornie miekkie wymaga mnóstwo nawilżania bo od razu robia się mikropękniecia przy szlufkach i dziurkach!!!
A już ich terminowość jest skandaliczna-może za kolejną paczką bedą już mieli wodze?
Współczuję i podziwiam zamawiających-mnie by juz trafił.... 😵
boswell mnie też juz zaczyna trafiać szlak. Dlatego nic już więcej nie zamawiam. Czekam na ostatnią przesyłkę i koniec.
14 czerwca 2010 11:46
Wydaje mi sie ze osoby, ktore zamawialy te oglowia sie poprostu oszukiwaly, bo za taka kase to dziekuje. Oglowie chewinal choc nie tak piekne i tansze duzo lepszej jakosci. Zastanawiam sie jedynie nad kup[nem pilki i juz napewno zadnego oglowia....  🙇
klapcio89   Walczący z cieniem...
14 czerwca 2010 11:48
Czy ktoś w najbliższym czasie będzie zamawiał coś z [size=10pt][size=10pt]HOOKS'a[/size][/size]??
I Czy jest możliwość zamówienia mi czegoś?  duży uśmiech

Proszę o kontakt na PW  kwiatek
Ceny ogłowi sa na stronce, wiec nie widzę mozliwosci jakiegokolwiek oszukiwania przez zamawiajacych!!! 🙄
Nie mam do tego zadnych zastrzeżeń, ogłowie tez mi się podoba w sensie uszycia i koloru. Mam polskie z dużo wyższej jakości skóry ale wizualnie nie ma porównania...
A ceny podejżewam że do ich zarobków są raczej z niższej półki 🤣 😁 😁

Zdaje się że chwilę "wyżej" Naska mówiła że coś jeszcze zamawiać będzie???Poszukaj 😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
14 czerwca 2010 13:19
natka do końca tygodnia chce złożyć zamówienie
UWAGA!!DO KOŃCA TEGO TYGODNIA ZBIERAM ZAMÓWIENIA!!PROSZE O SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA PW 😉 😉
POLECAM WEJŚĆ NA STRONKĘ HOOKSA BO 50%RABATU NA NIEKTÓRE ARTYKUŁY!!!

http://www.hooks.se/assets/contentpages/startpage/2010-06-14_v10_ks/2010-06-14_v10.aspx
14 czerwca 2010 14:57
boswell kompletnie nie zroumialas tego co napisalam, jak mnie to wkurza ze czasem ktos cos napisze. Ktos zle zrozumie a pozniej wychodza rozne kwiatki z tego.  👿

Chodzi mi o to ze osoby, ktore zamawialy np. tego artemisa oszukuja samych siebie ze sprzet jest rewelacyjny, bo jak by nie bylo wtopili mase kasy....
Ja wlasnie sprzedaje oglowie.  😉 Oczywiscie ze pod wzgledem wygladu nie ma porownania...

"osoby które zamawiały te ogłowia się po prostu oszukiwały"- umknęło mi to "sie" wstawione kompletnie nie tam gdzie po polsku powino być -czyli po oszukiwały 😉
14 czerwca 2010 16:03
boswell No ale wyjasnione.  😁 Albo poprostu juz ja sie czepiam. Powiem skad to sie wzielo, kazdy pisal ze po takim dlugim czasie bedzie łał a u mnie jest dupa a nie lal. Odmarzylo mi sie calkowicie nie wiem jak by musialo wygladac zeby bylo lal, jestem poprostu na nie zla i teraz bede gadac ze jest najgorsze. Z reszta cale zamowienie i o.  👿
adrianna ja serio nie wiem czego Ty się czepiasz. Ja mam porównanie do różnych ogłowi, różnych firm, różnych przedziałów cenowych. I uważam ze hooks jest wart swojej ceny. Ogłowia są ładne wizualnie a jakościowo też im nic nie brakuje. Większość z nich jest bardzo miękko podszyta, skóra fajnie wykończona. Dla mnie w niektórych modelach ciut twardawa ale kąpiel czy częste smarowanie olejem działa idealnie.

Ja mam wrażenie że ludzie myślą że znaleźli mega okazję.. ogłowia po 200, 300 zł wyglądają na zdjęciach bosko to i jakość pewnie będzie jak Passiera za 800 zł. Niestety tak nie ma. Uważam że ogłowia hooksa można porównać no Chevala, HKM itp. Choć jak dla mnie Artemis jest już ciut lepszy.
14 czerwca 2010 16:17
xxagaxx ale ja nie wiemn jakie sa oglowia, kieffera, passiera i w ogole znam jakosc oglowii za 50 zl. Te szkolkowe badziewia. I pewnie nie o to mi chodzi tylko po tych 2 miesiacach to to nie jest juz moje wymarzone oglowie. Tak mam ile mozna sie zachwycac? Dla mnie jest juz do d.. Jest ladne ale jestem na nie zla.  👿
Oczywiscie nie oskarzam nikogo ani nic, ale awsze tak bylo ze jak za dlugo to dupa zimna niestety nic nie poradze, pewnie nie raz zamowie jeszcze z Hooksa ale poki co jestem zla na wszystko.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się