Drobniutka nastolatka z poczuciem humoru 😉
Bardzo sympatyczna kociara , wiecznie z nosem w książkach 🙂
zabeczka17 - śmiała, wesoła, woodstockowa babka 😉 Ma fajne podejście do życia
Ramires - nieco zbuntowana fanka Muppetów 🙂
fruity_jelly księżniczka z piekła rodem.. 😉
Szumka, rozwydrzona małolata 😀iabeł:
Malaaa niewinna kłamczucha 😀iabeł:
Szumka94, Kojarzy mi się z wielką fanką hucułów 😉
(takie oto złe dziewczynki jak my rosną na lubelszczyźnie :hihi🙂
szumka ambitna miłośniczka hucułów, elegancka aczkolwiek na luzie. jakoś tak mnie avatar natchnął 🙂
fruity_jelly bardzo sympatyczna osóbka 😀iabeł:
szumka94-sportowa dziewczyna 😀
incognito ma duże poczucie humoru.
flygirl robi 3627543748 rzeczy na raz śmiejąc się przy tym
Malaa: energiczna i szalona nastolatka, mająca mnóstwo fajnych inicjatyw i pomysłów. Chudzielec 😉
Bostonka Kojarzy mi się jako osoba chodząca z głową w chmurach 😉 Taka pozytywnie zakręcona 🙂
antibarbie mają własne zdanie i chodząca własnymi ścieżkami
incognito samotnik, domator.
adrianna - awanturnik, osoba bezkompromisowa, rebel, z nastawieniem "I don't care ale jednak care". Czasami nie potrafi przyjąć krytyki i drwi z innych.
Ramires, taka co na Metallice ze mną jedzie 😎
rewir twarda, a zarazem wrazliwa. Ma 2 twarze.
egocentryczna blondynka co ciągle się zastanawia nad tym co ludzie sobie o niej wyobrażają
wrotki zadufany w sobie, czesto sie myli, blednie ocenia ludzi. Zapatrzony w siebie, uwaza sie za najlepszego, zle sie odzywia.
miernota z wielkimi pretensjami do jeszcze większych sukcesów
wrotki, miernota z wielkim przekonaniem co do swoich wielkich sukcesów... szkoda, że mylnym i szkoda, że nikt w środowisku go nie podziela.
zakompleksiona miernota z upodobaniem rozmawiająca na tematy o których nie ma pojęcia i której nie zna żadne środowisko po za czytelnikami tczewskiej gazety 😂
stary wyłysiały facet w okularach jak denka od słoików, z zębami żółtymi od palenia i śmierdzącym oddechem, spędzający pół życia na krytykowaniu innych, przez internet oczywiście, bo w rzeczywistości nie jest taki śmiały- właściwie to nikt go nigdy nie widział bo nie wychodzi z domu.
[nie mam kompleksów]
wrotki, śmieszny człowieczek o dwóch obliczach - internetowej i realnej [tej dużo słabszej], o której nawet nie ma sensu się wypowiadać 😉
edit: o smarciku teraz proszę, bo ja się spóźniłam.
Przepraszam, ale czy to wątek dla dzieci do lat sześciu?
Averis osoba trzymajaca sie przepisow, powazna. Czasem mila. 😉