Ja też ostatnio zrobiłam spore zakupy 😀 Tylko czerwona pana autobusa mam właśnie na sobie 😜 ale beżowe ale czarną +czapkę w Diversie ale w necie nie ma zdjęć. Podczas jednego pobytu w sklepie 😵 edit:zapomniałam o jednej bluzce
Ja trochę zaszalałam, przyjechałam na chwilę do Polski i zachowywałam się jak zwierzaczek wypuszczony z klatki - rzuciłam się na sklepy 🤔wirek:
Efekty: - wspomniana już sukienka na wesele - buty do tej sukienki - spodnie Wranglera - koszulka Lee - koszulka Reebok'a - koszulka O'Neill - pasek do spodni - rękawiczki na rower - koszulki Reserved sztuk dwie (btw, chciałam kupić przynajmniej z 5, świetną kolekcję ma reserved) - polo Fair Play - duuuuże zakupy kosmetykowe w Rossmanie - etui na iPoda - biały sweterek - kremy L'Oreala dla siostry i mamy - i zapłaciłam za przesyłkę roweru do Danii
Sukienki kupilam na allegro, z JapanStyle. Minusem jest tylko,jak juz gdzies pisalam,jeden rozmiar i to na dosc szczuple i drobne osoby,dodatkowo niewysokie(ja mam 165). Faktycznie sukieneczki sa fajne i to za niskie takie ceny.Jednak jakosc tez daje wiele do zyczenia, co tu duzo mowic.
Dzisiaj dodatkowo kupilam spodniczke w Mango 😍 i podkoszulek w H&M.
dla mnie: sukienka camaieu, 3x bluzka reserved, kolczyki, pasek i portfel house dla Michaśki: body, 3x t-shirt, bluzka, kamizelka h&m dla męża t-shirt z koniem house 😀
adidasy gazelle, z goofim 😍 😜 😜 czarpanterski (w panterkę) stanik z la senzy z kolekcji pussycatdolls. genialny 😁 i jeszcze jeden panterkowy stanik jeansową koszulo-bluzko-tunike. nie wiem jak to nazwać 😵 😂 śliczne majciochy w croppie i przymierzam się na la senzowy szał 👀 😁
czarny lakier do paznokci (pod kolor sukienki) czarny tusz do rzęs czarne pumpy 3/4 new yorker czarna wymarzona sukienka na komers promod. jest idealna, przed kolano, bez ramiączek i ma świetny krój . 😉 💘
ja na poprawę humoru: sukienka i top House sukienka Tally Weijl 😍 spodnie Troll szorty i pasek Orsay biało-srebrne Reeboki i mój ulubiony dzisiejszy zakup mała rzecz a cieszy 💘 mało mi.. 😀iabeł:
przeztysiacmorz, fajna lubie takie sukienki ale mam nie ładne ramiona i źle się w takich czuję zresztą trzeba mieć cycki do takich kiecek 😀 w House fajna była koszulka męska taka z koniem i dymek ''think, think'' namawiałam kumpla żeby kupił, ale nie uległ 😁
Rozmówki francuskie i niemieckie Ponsa i kurs na wakacje francuskiego. 💃 W końcu sie czegoś nauczę. Wczoraj spódnica ołówkowa z szeleczkami i mama mnie namówiła na sandały gladiatorki. Zobaczymy, gdzie w nich będe chodzić. 😁 A dzisiaj jeszcze lakier biały.
-bluzka z H&M -3 pudry sephora -mascara sephora -kredka do oczu sephora -szminka sephora -blyszczyk tez tej firmy:P -masło papajowe Body Shop -2 x kostium baletowy W&T blekitny i czarny z mega wycieciem na plecy:P -2 x tunika baletowa w&t czarna i różowa -kostium Sansha Sienna granatowy -kostium Sansha Tradition bordowy -kostium Capezio maślany żółty -ocieplacze takie mega długie, czarne, Intermezzo -plan lekcji baletowy^^ -kostium czarny W&T ale to na wystep wiec sie nie liczy:P -100 wsuwek -25 kokówek -5 opasek kolorowych
i stwierdzam ze jestem szalona. a jeszcze muszę dziś kalafonię i siatki do włosów kupić