Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?
o, Idulec, właśnie. pamiętałam imie, nazwisko, konie na których jeździł, a nick wyleciał z głowy.
Rewir, na Dentiego vel Valdiego trafiłam nawet ostatnio na naszej-klasie 😁
była jeszcze Ancyk, chyba razem z Deidre i Nelle urzędowały w kąciku kibica. była Mamuteq, która usunęła konto po tym jak ushia zamknęła jej wątek o yorkach.
edit
Łoza ma sie dobrze 😉
Ciska, masz może z nim kontakt? dałabyś radę 'ściągnąć' go na forum?
A propo's starej volty i voltospotkań:
by Karolass

I malutka Strzyga z transparentem i balonikiem:
Mamuteq jest tutaj, jesli mnie oczy nie myla 😉
[quote author=Edytka link=topic=25404.msg615820#msg615820 date=1276117635]
historię kojarzę 🙂
pamiętam jeszcze Valdiego, Tomka Łozę, Sun Flower, Janosika i Huberta z Lublina (akurat nick wyleciał mi z głowy :icon_redface🙂. jak się podsumuje, to masa ludzi się wykruszyła.
valdi ma się całkiem nieźle z tego co mi wiadomo, ale wycofuje się z jeździectwa.
[/quote]serio?fascynująca wiadomość 😎
Idulec był z Lublina i jeździł ujeżdżenie na siwym koniu kogoś innego? I na Idalii gniadej, którą chciał sprzedać ?
Janosik w wątku o małopolakach fajnie pisał, Ciska co to za historia? 🙁
Denti na końcu (volty) zmieniony na Valdi pozostał z obrażonym towarzystwem na starej volcie i nie przyszedł tu nawet za Ktosiną i Wrotkim, chyba że się mylę i przyszedł 😎
A macie jeszcze zielone opaski voltowe ? 😎
Idulec jeździł przez pewien czas na koniu igi!! voltowej, a Idyllę sprzedał już dawno 😉
Presja mi moją opaske szczeniak porwał 🙁 a bardzo ją lubiłam 😁
Edytka napiszę do niego 😉
Gwash szkoda ze nie ma archiwum bo pamietam że ludzie wstawiali foty jakis małopolaków w stanie dość marnym , w drewnianej stajni angielskiej już przez nie zjedzonej tak naprawde. Pamietam ze była niezła wojna o to ale nie wiem jak się ta historia skończyła.
gwash, myśle,że rewir ma jak zwykle potwierdzone informacje,ale wedle moich tu się nie pojawił...co nie znaczy,że każdy,kto pisał,a już nie pisze na forum "żegna się z jeździectwem" 🤣
No właśnie, czy ktoś wie, jak zakończyła się sprawa koni Janosika? Chyba były osoby, które miały z nim osobisty kontakt, tylko nie wiem kto to był.
ciska - Ja swoją zgubiłam chyba w terenie ale też ją lubiłam. Może nowe opaski ? 😁
A. dzierzawila chyba swego czasu Goraszke ?
właśnie ciekawe jak się z A. historia potoczyła.
pamiętam jak opowiadała że wyjechała do Anglii by zapracować na stajnie w Polsce. Chciala hodowlę mieć swoją folblutów, nawet jakieś 2 klacze zdaje się zakupiła i je gdzies w Polsce trzymała. Potem uległa jakieś kontuzji kolana, całe szczęcie była ubezpieczona w tej Anglii, ale leczenie było długie. Potem przestała pisać.
ja mam jeszcze 2 opaski voltowicze koniom i jedna z napisem kon w roznych jezykach 😎
funkel nowki, nawet nie wyjete z folii 😁
Ja bym wypuściła trzy nowe opaski: Różową z koroną z napisem szmatoholik, czarną z napsanem voltopir i czerwoną z napisame re voltowicz 😎
met - Trzymaj, kiedyś będą warte fortunę 😁
Ja tez pamietam Idulca, kieys dosc sporo sie wypowiadal.
Pierwsza osoba, ktora rzucila mi sie w oczy byla Laguna(miala wtedy chyba avatar z wyspa?),jakies 4-5 lat temu.
z dawnych osob byla chyba jeszcze clio
Strzyga, świetne to pierwsze🙂 ale nie wszystkich poznaję..
od lewej: Deborah, Chonsu-Alice, Denti-Valdi
od prawej: Ktoś i Linka-Sznurka, ale tych trzech w środku nie kojarzę... któż to?
pan pod Sznurką to jej mąż 😉
obok Alice , po prawej to chyba Lena 🙂
ach Karol! faktycznie, nie poznałam🙂 no to pozostaje nam do odgadnięcia Pani z samego środka zdjęcia🙂
z dawnych osob byla chyba jeszcze clio
A czy Clio to nie jest obecna D&A?
Hehe tak czytam sobie ten wątek większośc pamiętam 😉
Pierwszą osobą z volty którą poznałam była Ktoś no i chwile później Wrotki 😉
Nieee D&A to kiedyś Albido była. A Clio to zupełnie inna osoba.
Ponia, w Starogardzie,czy gdzie my się poznałyśmy?mam już sklerozę...
[quote author=Ktoś link=topic=25404.msg616842#msg616842 date=1276195007]
Ponia, w Starogardzie,czy gdzie my się poznałyśmy?mam już sklerozę...
[/quote]
W Zieleninie, jak parkur był jeszcze na piasku.
Wrotki się później załamał 😁 jak obejrzał Nkę w moim wykonaniu, ale pod "wodzą" mojego poprzedniego "trenera".
tam gdzie wygrałam swoją pierwszą P (pierwszą zresztą w życiu)...
ja nie pamiętam tej twojej nki,ale to chyba lepiej 😉 nie doceniłaś swojego byłego trenera i tyle :p
[quote author=Ktoś link=topic=25404.msg616862#msg616862 date=1276195956]
tam gdzie wygrałam swoją pierwszą P (pierwszą zresztą w życiu)...
ja nie pamiętam tej twojej nki,ale to chyba lepiej 😉 nie doceniłaś swojego byłego trenera i tyle :p
[/quote]
hehe lepiej lepiej, zdecydowanie.
Pamiętam jak się czaiłam, bo nie byłam pewna czy to Ty :P hahaha
Valdi nie chciał tu przybyć bo twierdził ,że volta to volta i re-volta to już nie to samo 😉 Jesli dobrze pamiętam.
OT. Ktosinka to miałaś całkiem udany debiut w P 😎
Ja poznałam chyba jako jednych z pierwszych osób na volcie to też Ktosine i Wrotkiego 👀 jeśli się nie myle
Nie licząc Deb którą już nawet nie wiem ile znam
Ogólnie z moją sklerozą ciężko mi zapamietać gdzie poznałam kogo 👀
Ja za to pamiętam jak Ponia kiedyś poprosiła o pomoc na zawodach taka miła była i uśmiechnięta. I tak mi się kojarzy do dziś 😁
Ja za to pamiętam jak Ponia kiedyś poprosiła o pomoc na zawodach taka miła była i uśmiechnięta. I tak mi się kojarzy do dziś 😁
Bo ja zawsze jestem miła i uśmiechnięta 😁
aa pamiętasz gdzie to było? bo ma pamięć kojarzy,że Cię zna ale skąd to nie bardzo :]
No i tacy powinni być jeźdzcy mili i uśmiechnięci 😁
W Starogardzie 😎 Chyba któraś z majówek jeśli się nie myle 👀