Witam, takiego tematu nie znalazłam, a osobiście mam problem teraz żeby znaleźc publikacje potrzebne do mojej pracy.
Jeśli ktoś miałby podane przeze mnie tytuły, lub potrzebował innych, zapraszam do udziału w tym wątku 🙂
Moje poszukiwane pozycje to:
Jazda konna jako atrakcyjna oferta turystyczna / Jolanta Lisowska //W : Strategia rozwoju turystyki w Polsce na lata 2007-2013. Założenia teoretyczne jako inspiracja dla praktyki / red. nauk. Andrzej Dąbrowski, Rafał Rowiński .-Warszawa, 2006. - , S.156-160
Sygn.9985
Jeździectwo jako forma turystyki aktywnej / Jolanta Salita //W: Turystyka aktywna - turystyka kwalifikowana, [Warszawa], 1999.-,
Jeździectwo - rozwojowa forma rekreacji i turystyki kwalifikowanej / Henryk Legienis //Rynek Turystyczny. - 1997, nr 10,
Turystyka konna - wakacje w siodle / Joanna Marcinkiewicz //Poznański Magazyn Targowy .-2001 . - nr 15 ,
Turystyka przygodowa - jazda konna / Wiesław Pilis, Józef Langfort //Zeszyt Naukowy Katedry Turystyki / Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa .-2006 ,
Witam,
teraz ja mam podobny problem 🙂 z tym, że potrzebuje książki do pracy mgr - udało się Tobie znaleźć te artykuły?