Nasze zdjęcia z zawodów

Ktoś, no mimike na skoku masz nie do przebicia.    😉
dempsey   fiat voluntas Tua
08 czerwca 2010 09:23
Ktoś  :kwiatek:
Ktoś mina miną, ale pazury pod kolor czapraka i kasku..... no no szacun 👍
dempsey gratuluję pierwszego startu, mam nadzieję, że załapałaś i będziesz szarżować 😁
08 czerwca 2010 12:02

dempsey gratuluję pierwszego startu, mam nadzieję, że załapałaś i będziesz szarżować 😁

heh spróbuję, tylko muszę papiery uporządkowac

(nawiasem mówiąc, trudno uwierzyć że ten 16letni folblucik na drugi dzień pojechał na plan filmowy gdzie galopował wśród barbarii i legionów rzymskich w pełnym wyposażeniu... a tydzień później zamiast na czworoboku był znów "w pracy" czyli zasuwał jako koń pokazowy tym razem w realiach około-XVwiecznych 😉  )

przyznać trzeba, że jest tak obcykany z wyjazdami i atrakcjami, że na gościnnym czworoboku spał.. uznał, że to zapewne wstęp do czegoś grubszego  😁
takie wyjazdy to dla niego relaks, więc nie będę miała chyba skrupułów go ciągać raz na jakiś czas, zwłaszcza że to może mieć zbawienny wpływ na moją motywację do pracy nad sobą
majek   zwykle sobie żartuję
08 czerwca 2010 12:34
dempsey, to będziemy za Ciebie i Kreta trzymać kciuki. Zazdroszczę. Ja też się odważę, a co!
My z ostatnich zawodów w Łobzie
My z ZO-A Zakrzów.
Ależ Replaya dużo się zrobiło, fantastycznie wygląda!  😀
Ponia   Szefowa forever.
08 czerwca 2010 21:30
k.o.n.i.a.r.a., bardzo fajnie wyglądacie 😉
Jaka Ty malutka wydajesz się na Siwym🙂

Ktoś  😅 super fotki 🙂
k.o.n.i.a.r.a., super, ale jaka Ty na nim malutka !!
Jak poszlo??
nie mogę się powstrzymać i wiem że to nie miejsce, ale wymiotuję jak widzę takie odwalenie w kłusie ćwiczebnym...przeciąć wodze, a pacjent uderza potylicą w koński zad.
sylwetka jakby stado dalmatyńczyków na spacer wyprowadziła.
ps. jak wygląda emotikon "rzyga"?
edit ort
Gillian   four letter word
08 czerwca 2010 21:45
czegoś się trzeba trzymać  😜
a żyga pisze się prze ż czy rz? bo mam zagwozdkę 👀
taki elegancki, prawie 3D wybralam  😎
Graba.   je ne sais pas
08 czerwca 2010 21:47
hanoverka, rz 😎
a żyga pisze się prze ż czy rz? bo mam zagwozdkę 👀
"rz" się pisze 😡 ...już poprawione 😉
Kasska, dzięki, gdzieś będę musiał sobie to na potem zapisać 😉
No to teraz jestem uświadomiona i mogę spokojnie spać 🙂
ps ja też RZygam widząc takie wygibasy 😀iabeł:
Dzionka, a to nie przypadkiem stajnia Humorek?  😎
Dżizas, jakimś fartem tu zajrzałam, a tu proszę - pytanie do mnie  o wrześniowe zawody 😀 Tak, stajni Humorek 🙂
09 czerwca 2010 10:36
Dzionka o to może zajrzymy (nawet na piechotę 😉)
majek bardzo dziękujemy za kciuki. odważ się! poza tym, że ścigasz się (i przegrywasz  😁 ) z 7latkami to reszta jest naprawdę fun  🤣
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
09 czerwca 2010 12:15
Wysłany przez: wrotki 
Umieść cytat
nie mogę się powstrzymać i wiem że to nie miejsce, ale wymiotuję jak widzę takie odwalenie w kłusie ćwiczebnym...przeciąć wodze, a pacjent uderza potylicą w koński zad.
sylwetka jakby stado dalmatyńczyków na spacer wyprowadziła.

na takie odwalenie też chce ci się rzygać? 😉

odwalenie paskudne, ale otwarte ramiona i podniesiona ręka, sugeruje,że jest to odwalenie "interwencyjne" majace na celu wspomożenie rąk którym w danej chwili zabrakło mocy...odwalenie paskudne, ale nie wygląda to na metodę utrzymania sie w siodle w kłusie ćwiczebnym, odwalenie paskudne, ale ja wykluczam je jako protezę dla braku równowagi.
Dempsey, ale ja we wrześniu byłam w Humorku 🙂 Teraz wybieram się do Izabelina, a więc zupełnie chyba nie wasze rejony 🙁
Moze nie z zawodow, ale z pokazu ogierow w lutym (foty dopiero teraz sa). Chlopak jest synem Cristallo (po Cornet Obolensky), ma 3 lata, a ja siedzialam na nim po raz pierwszy. 😉
Anka - bardzo fajny koń. Dawaj więcej zdjęć jak masz 🙂

k.o.n.i.a.r.a. - jestem na tym punkcie wyczulona, więc pisze... obetnij szczoty swojemu rumakowi. Bardzo zle to wygląda, jak jest taki zarośniety.
Anka - bardzo fajny koń. Dawaj więcej zdjęć jak masz 🙂

k.o.n.i.a.r.a. - jestem na tym punkcie wyczulona, więc pisze... obetnij szczoty swojemu rumakowi. Bardzo zle to wygląda, jak jest taki zarośniety.

Nie mam 😉 jechalam dwa razy na nim pokaz ogierow i tyle go widzialam.

Z tymi szczotami tez mi sie od razu rzucilo w oczy, ale myslalam, ze jestem jakas przewrazliwiona 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 czerwca 2010 11:15
Anka, świetny chłopak. A jak inne zwierzaki?
Anka, świetny chłopak. A jak inne zwierzaki?

A reszta dobrze, z kilkoma sie znowu rozstalam, kilka przygotowujemy do zawodow. W pierwszy weekend lipca 3 z nich beda debiutowac  🙂 Gruby gniady zrobil niezly postep, oby tylko nam tak zostalo 😉 Poza tym to jak sinusoida - raz u gory, raz na dole. Jednak nadal trzymam sie brzytwy i patrze w kierunku ladu  😀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 czerwca 2010 11:25
Anka, dawno nie pisałaś i się stęskniłam za Twoimi maszynami. Miło chociaż poczytać o takich cudach.
No ostatnio duzo pracy, malo checi na pisanie o czymkolwiek. Moze sie znowu jakos rozkrece, ale na razie tylko czytam, bo i tak w tej chwili mam prywatny jezdziecki kryzys i pracuje za dwoch, aby sie znowu wybic. Po prostu po upadku na twarz na betonie troche ostroznie podchodze do calej sprawy, co sprawia, ze musze przezwyciezyc wlasny umysl. To wyczerpuje mnie troche 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się