Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
08 czerwca 2010 13:28
ovca, Kojarzy się z ładną buźką, włosami w drobne loczki, wiecznie uśmiechniętą i pomocną 🙂
Notarialna kojarzy mi sie z kobieta w srednim wieku z inteligentnymi oczami za okularami polowkami, siedzaca przy biurku z mnostwem papierow. pewnie dlatego, ze nick mi sie kojarzy z notariuszem  🤣

kujka   new better life mode: on
08 czerwca 2010 13:44
Nav, wyobrazam sobie troche szalona licealistke. i ma psa z ktorym biega po lesie, takiego w kreciolki, i latki (nie wiem skad ja to wzielam, to pierwsza rzecz jaka mi po prostu przyszla na mysl).
Cariotka   płomienna pasja
08 czerwca 2010 13:49
nie wiem czemu ale kujka kojarzy mi się z ok 26 letnią dziewczyną🙂 która zna się na rzeczy i jest dojrzała jak na swój wiek🙂
ovca cariotka się wzięło nie od carrota🙂 ogólnie to ja klasyk tylko bawię się czasami w pnhy
Cariotka kojarzy mi się z osobą która nałogowo pije sok Karotka  😁
08 czerwca 2010 13:56
Malaaa kojarzy mi się z drobną inteligentną osóbką o charakterze szalonego kucyka 🏇
Cariotka kojarzy mi się z wyznawcą marchewkowego bacika :p
08 czerwca 2010 14:00
nie wiem czemu wam się tak kojarzę🙂 ja nawet nie lubie pomarańczowego
Alice kojarzy mi się z pewnym siwym arabokonikiem, ponieważ często oglądam jej zdjęcia
kujka   new better life mode: on
08 czerwca 2010 14:02
Cariotka, jak wszystkim kojarzy mi sie z sokami karotka. i z dziewczyna w warkoczykach, w chustce w kropki. taka co lubi po gorach chodzic i byla harcerka w podstawowce.
i za chwile zabije ja Alice bo Chonsiak to pjur arab extra werdżyn!
No nie!!! Pomylić czystej krwi potwora z arabokonikiem  🤬
asds   Life goes on...
08 czerwca 2010 14:08
Alice to filigranowa blondyneczka niczym panna młoda z filmu Tima Burtona 😀
08 czerwca 2010 14:11
alice przepraszam.... 😕
asds kojarzy mi się z dziewczynką która zadaje trudne zagadki
Cariotka po zabiciu przez Alice za obrażenie jej czystej krwi potwora kojarzy mi się z wisielcem z zacieszem na twrazy,który wisi  na (tym takim czymś,zapomniałam jak to się nazywa  🙄 ) w kwiatki. 🤔wirek:
Malaaa, jako samodzielna, zgryźliwa blondyna 😉
asds   Life goes on...
08 czerwca 2010 14:16
rewir.....ma czołg, psa cywila i patroluje nocą swe rewirry 🙂
Ja sobie nie muszę wyobrażać, bo wszyscy pod pewnym względem wyglądają mniej więcej podobnie.
Był taki wątek-po czym poznać koniarza na ulicy.
😉
No a jeśli chodzi o Tanię to kojarzy mi się z rozsądną kobietą, która zawsze wie co powiedzieć, załagodzić sytuację i ma dobre podejście do koni.

Cariotka, nie szkodzi:P ja wiem, że on jest mało delikatny jak na araba. Przyzwyczaiłam się  😎 i tak lepiej niż "znawca koni", który przyjechał do nas do stajni i stwierdził, że to konik polski.
slojma   I was born with a silver spoon!
08 czerwca 2010 14:22
Alice- to według mnie drobna filigranowa blondynka, z drobnymi piegami na nosie, jasno różowymi ustami i błękitnymi oczyma
slojma,od zawsze kojarzy mi się ze słomą, dziewczyna o słomianych,falowanych włosach,niebieskich oczach, słomianym kapeluszu, krótkich spodenkach i koszuli w kratkę.

rewirzgryźliwa blondyna skąd wiedziałaś?! 👀 masz szpiegów! 😁
Malaaa, spojrzałam do galerii 😎
08 czerwca 2010 15:03
rewir kojarzy mi się ze sprytną revoltowiczką🙂
Kawecan   Jeździec bez konia...
08 czerwca 2010 15:29
Cariotka kojarzy mi się z miłością do szybkiego galopu  😉
Kawecan dziewczyna w okrągłych okularach lubiąca kawę; )

rewir, a Ty Ty, spryciarzu  😁
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
08 czerwca 2010 15:40
faza  😲 Bardzo sie wyrozniam nie lubie byc szara myszka pod zadnym wzgledem. Mam 174 wzrostu, blond wlosy do lopatek proste, jestem bardzo gadatliwa, towarzyska i pokrecona, pozytywnie rzecz jasna. Jak ktos zamula to ja rozkrecam impreze.  😁

malaa kojarzy mi sie poprostu  mala troche otyla osoba. (wina nicku)
adrianna32, kojarzy mi się z osobą, która zawsze ma coś do powiedzenia i która do końca nie ogarnęła "zdystansowania" voltowego:P o ile ktokolwiek wie o co mi chodzi😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
08 czerwca 2010 16:10
Alice kojarzy mi się z długonogą, opaloną, ciemnowłosą pięknością w dużych okularach przeciwsłonecznych  i takimi wiecznie czystymi i piekielnie drogimi końmi których jedynym zadaniem jest odpowiednie prezentowanie się  😉
trzynastka   In love with the ordinary
08 czerwca 2010 16:16
Smarcik kojarzy mi się z malutka, chudziutką osóbka, wielkie okulary, stypendium na studiach, zawsze świadectwa z paskiem, konia dostała w prezencie od rodziców ale utrzymuje go sama, bo uważa, że to jej pasja więc jej zadanie.  😉
ninevet kojarzy mi się z sympatyczną, elegancką młodą kobietą, która zawsze ma pod opieką ładne konie 😉
Manta   Tyłkoklep leśny =)
08 czerwca 2010 16:38
Alice kojarzy mi się z wyluzowaną perfekcjonistką. Która wszystko chce mieć na tip-top ale osiąga to raczej w humorystyczny, wyluzowani sposób, a nie  poważny i rygorystyczny.

(nie mam pojęcia czemu, tak jakoś mi się nasunęło)
Mi Alice kojarzy się z nie wysoką, szczupłą szatynką, lat ok. 20. Optymistka po uszy zakochana w swoim siwym, opanowana, wie czego chce i małymi krokami dąży do celu 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się