Kącik sportowca amatora

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
05 czerwca 2010 20:17
Masz w życiu pecha? Jedno wyszło xPP
no to bardzo się cieszę 😀 Chociaż tym jednym 😀

czemu mnie nie ma na listach??? wrwrwrw
Gillian   four letter word
05 czerwca 2010 21:02
przeżylim N-kę  😅 na czysto  🏇
normalnie... kosmos  😲
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
05 czerwca 2010 21:02
Gratuluję!!!!
06 czerwca 2010 08:43
:kwiatek:

za godzinkę ruszamy na kolejne starcie, prosimy o kciuki co by nie wyszło że wczorajszy dzień to tylko beginner's luck  😁
Gillian super i oczywiście trzymam kciuki za dzisiaj! U nas skokowe dopiero w pierwszy weekend lipca, ale to może nawet lepiej bo więcej czasu na przygotowanie🙂
A Ja nie moge sie zdecydować czy za 2 tyg jechać do warki czy do Kuźni (liga)  😤
Dramka, Rzuć monetą :P Na coś wypadnie na pewno 🙂

Gillian, No to gratulacje! 🙂 Kciuki trzymam!
caroline   siwek złotogrzywek :)
06 czerwca 2010 11:56
Właśnie do Warszawy się wybiorę, jak mi się Ciecior i Caroline do słonecznego dołożą  🏇

oo! widzę, ze robimy zrzutkę 🤣

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
06 czerwca 2010 13:58
Gillian, gratuluję!pierwszego,ale przecież nie ostatniego 🙂 😅
xxagaxx, gratuluję oczka 😉 😅

a ja w kratkę, z tendencją do bardzo dobrze...w piątek podstawowe N na zero,w drugiej fazie dwie zrzutki jedna po drugiej - pierwsze,bo kleił się do tego strasznego domku co był pod stacjonatą,a druga bo oburzył się za bat za tym domkiem i weszliśmy za dużym skokiem w szereg. 🤣

w MR jedna zrzutka,na dodatek na przed ostatniej przeszkodzie,a to konkurs zwykły był...zrzutka na paskudnej podmurówce NAFu,która miała nam jeszcze trochę popsuć plany....skakał super,więc zgodnie z planem w sobotę miał iść jeszcze MR,a w niedzielę finał RO...rano dla rozgrzewki przeleciał sobie Lkę pod moją koleżanką na O,a po południu wystartowaliśmy w 135cm...i już był w ogródku,już witał się z gąską,ale niestety przed ostatnią przeszkodą znów był ten paskudny przecież NAF,tym razem na okserze dość sporym...kręcił tyłkiem już z dobre 5 ful wcześniej...pokonaliśmy ten okser dopiero za 3 razem,a w C1 to już o jedną próbę za dużo... 👀 😡

dziś pojechaliśmy sobie na wesoło finał RO 125cm i byliśmy drudzy 🙂  😅

p.s. caroline,mój koń całe zawody jadł dodsona i dawno nie był tak świeży przez 3 dni  😜
xxagaxx Ktoś Gratulacje  😀

Ja jestem z zawodów zadowolona oprócz pierwszego dnia  😡  Pierwszy dzień to była katastrofa.  😉 Drugie już lepiej L na Zero w P stopa na ostatniej co dało 4pkt. Oczywiście z mojej winy.  A dziś czyli niedziele. W L zrzutka bo urwałam Fule  🤣, a w P zrzutka na ostatniej, poniosło mnie chyba  😀 . Jestem naprawdę zadowolona z porównaniem to co było na halowych zawodach 😉 Dogadaliśmy się chyba ;D
xxagaxx - faktycznie masz pecha, z Owczarni też Ola ma zdjęcia na każdej przeszkodzie, a Ty tylko na 1  😁

gratulacje dziewczyny! 😉
caroline   siwek złotogrzywek :)
06 czerwca 2010 20:39
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg610773#msg610773 date=1275829123]
p.s. caroline,mój koń całe zawody jadł dodsona i dawno nie był tak świeży przez 3 dni  😜
[/quote]
Ktoś, lejesz miód na moje serce! dziękuję za informację :kwiatek:
no i oczywiście składam zasłuzone gratulacje!
06 czerwca 2010 20:45
matko, ludu, melduję, iż żyję 😀 z trudem, ale żyję 😀
w P z jokerem na czysto, ale 3 pkt za czas - Kudłaty w ogóle nie chciał iść do przodu, był tak zmulony, że aż się bałam, że źle się czuje 🙁 ale odpoczął trochę w boksie i na N mnie już woził  😁  oczywiście na parkurze się spaliłam psychicznie, zamiast jechać wesoło do przodu to włączyłam swoje genialne skracanie czego efektem jest jednq zrzutka na wejściu w szereg. Pociesza mnie natomiast to, że prowadził się fajnie i szedł OK, nie bał się płotków i reagował na polecenia. Parkur był cholernie trudny, bardzo mało czystych przejazdów.
Wnioski z weekendu - psychika, psychika i jeszcze raz psychika. Koń jest MEGA, nie mogę się przyczepić totalnie do niczego - natomiast ja...  🤔wirek:  utrudniam mu jak mogę  🙄

Ktoś gratulacje  😀
Ktoś w ten weekend był w Wilanowie?
Ponia   Szefowa forever.
06 czerwca 2010 21:03
Ktośka Gratki!

Gillian jeszcze troche i wpadasz na leczenie :P hahah
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
06 czerwca 2010 21:16
Ktos dokladnie gratulacje🙂 tak w ogole mialam problem w sobote przez sekunde jak mi powiedzialas czesc kto do mnie mowi🙂 ale bardzo pozytywnie wygladasz 😉
Ktoś się wybiera do Radomia  na zawody 12-13.06 i do Białegostoku-KJ BIK 17-18.07?  👀
majeczka   Galopem przez życie!
07 czerwca 2010 06:47
Dramka, ja od 12 do 19, było bardzo dużo przejazdów, dużo koni i ludzi i mega gorąco.
07 czerwca 2010 07:43
bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje  :kwiatek:,
na prawdę jestem bardzo z konia zadowolona,tym bardziej,że ten start był trochę na wariata,bo nie był w planie,ponieważ kolidował z terminem wkkw 😉

jestem po cichu bardzo dumna z jeszcze jednego  😡 - usłyszałam bardzo miły dla ucha komplement o jakości i stylowości mojego parkuru  😡 w MR w piątek od osoby,która:
a)wcale go oglądac nie musiała  😅,
b)wcale nie musiała mieć ochoty go oceniać i analizować  :kwiatek:,
c)jest bardzo szanowana w środowisku.... 😜

domiwa, nie Ty jedna...zapytaj jaki pisk wydała na mój widok koleżanka Strzyga. 😁

caroline, przetestowałam,działa,to chwalę 😉  👍

Ponia, Gillian czy ja o czymś nie wiem  👀
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: To były moje najlepsze zawody 😀 Pomimo różnych dziwnych akcji (co się później okazało winą Ktoś  :hihi🙂 nauczyłam się najwięcej... 120 przestało mnie tak paraliżować jak do tej pory 😀 I jestem mega zadowolona z konia... Nie powiem ile razy mnie uratował 😀😀

No i w końcu poznałam werę 😀 (masz ślicznego konia 😀)
Jedziemy na 2 dni do Warki Sielanki  😅
Ponia   Szefowa forever.
07 czerwca 2010 12:52
Ktoś, Gillian wpada popsuć troche swoje umiejętności ;]
Jest za dobra,żeby mogła otworzyć filie Zakał 😁 w zach - pom 😀
07 czerwca 2010 15:00
ano rozpoczynam małe tournee konsultacyjno-trenersko-edukacyjne 😀
07 czerwca 2010 16:30
Ponia, Gillian, a zakałę to odwiedzicie?
Ponia   Szefowa forever.
07 czerwca 2010 18:43
Zapraszamy do nas na grilla ;D
07 czerwca 2010 19:07
....i jeszcze powiedz,że w terminie kiedy nie będzie nas na pomorzu 😉
xxagaxx Też Cię już namierzyłam 😉 
deborah   koń by się uśmiał...
07 czerwca 2010 19:52
Kasija, Szogun odpracuje 😎

eeee a mnie nikt nie pyta?
a serio to ja się chętnie dorzucę. 😉
Ponia   Szefowa forever.
07 czerwca 2010 20:03
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg612197#msg612197 date=1275934043]
....i jeszcze powiedz,że w terminie kiedy nie będzie nas na pomorzu 😉
[/quote]

Termin bliżej nie ustalony, napewno po 23 czerwca.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się